I'm married


Dear blog,

I am now a wife to my best friend.


So awkward nak tulis ni. Okay. Aku selamat kawen 20 January 2017. Majlis sebelah Penang pulak 21 January dan majlis sebelah laki pulak 4 March 2017. Dah berbulan2 baru lah ada rasa nak menulis kat sini just untuk simpan sebagai kenang kenangan. Gambar? Hazabbb. Gemuk gila aku. Tu la sapa suruh malas nak diet dah gemok gedempol. Tengok gambaq kawen pon rasa nak mengamok.

Ok done cakap pasal gambaq kawen. Hidup selepas berkahwin? Sangat la susah nak serasi at first but now rasa okay dah. Takdak sapa gtau aku yang hidup sekali ni payah gila. Tambah2 aku perangai camni, dia perangai camtu. So, nak serasi agak susah. Tapi sekarang masing2 dah start paham so agak okay kehidupan selepas kawen.

U've known him for many years but life after marriage is totally different from the life before. So, take it easy and learn how to get along with each other. I need to change my mindset as I always feel like I will never get married to anyone. therefore, i had this feeling that i love to be alone and dont have to bother anyone. I am so independent and I have to make less of it.

Just a brief story of my life right now. I cherish life more when you have someone you can share with.



Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010