Shaklee Product: ESP


salam. lama tak update blog ni. ni nak update la sikit. sekarang ni dah berjinak jinak nak berniaga untuk tambah pendapatan la kiranya. dan setelah banyak kajian dilakukan dan perah otak nak jual apa. makanya timbullah niat nak jual shaklee sebab produk dia sangat affordable dan boleh dibeli oleh golongan marhaen cam kita ni.

so, kita mulakan dengan produk shaklee yang ramai jatuh cinta bila makan sebab sangat lah banyak dia punya faedah dan dia punya khasiat. no worries setakat ni takda lagi yang makan shaklee dia bagi efek tak baik kecuali dia ambil dalam dos yang tak disarankan lah.

ESP ni produk hot dalam shaklee ni. tapi saya rasa nak ambik dia punya chewable vita c pulak. cam sedap. hehe. meh kita tengok apa ESP ni boleh bagi nutrisi pada badan anda anda andaaaaaaaa..

see. banyak kan kelebihan dia kan? esp ni bukan didatangkan dalam bentuk pil. dia bentuk serbuk. kena bancuh. bancuh la dalam apa2 minuman yang ampa suma suka. tapi jangan air panas dan berkafein sudah. bancuh satu sudu saja dah cukup.

siapa boleh ambik ESP ni?

*ibu menyusu boleh untuk tambah susu badan.
*orang yang ada penyakit kencing manis (disarankan bancuh dengan air masak je k, jangan air manis)
*orang yang ada penyakit tekanan darah tinggi
*yang nak kurus cam saya ni pon boleh ambik ESP ni. no worries. minum sebelum makan (bergantung kepada seseorang jugak)
*orang yang sentiasa nakkan tenaga
*dan untuk kesihatan jantung dan kulit kekal cantik dan ayu. ha gituh.

jadinya, kepada sesiapa yang berminat boleh roger. whatsapp saja. jangan memalu ok?

yaya aziz: 0134664909
id shaklee: 1000242

harga memang kasik harga terbaik. jangan risau k?

ok have a nice day everyoneee
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010