Orang penang berjalan di penang


salam satu meneysyia (slang anak lepat cakap malaysia. aaa comey!)

saja nak bagi ada entry kat blog ni. lama dah tak tuis entry. maklumlah bizi sangat dengan keja berletiaq kat orang yang ambik masa tiga jam sekali masuk kelas. dasat oo anak anak murid aku leh tahan aku berletiaq 3 jam sepenuh masa. sapa tidoq aku sebat. menjadi garang adalah hak milik setiap insan.

walaupun aku orang penang yang tercinta. tapi jarang lah nak jenjalan kat belah pulau sana. disebabkan aku malas nak kona2 jalan kat sana hat memang mencabaq seorang gangster jalanan cam aku ni, maka aku pon jarang la nak drive p sana. disebabkan aku rajin banyak masa hari tu. aku lupa sebab apa aku rajin masa tu. tapi ok la rajin ni yang membawak kepada updatenya blog sendu ini.

lama tak boh gambaq kemho aku. maka saksikanlah gambaq2 area jalan chowrasta, dekat jalan penang sket. dekat jalan tu banyak art wall yang boleh tahan la lawa dan unik. kat area situ ampa boleh sewa beskat (baca: basikal) tapi takdak la dapat basikal fixi. pui. ampa hat bajet hipster tu sewa la beskat kat situ. situ beskat dia ala2 beskat lama hat seat cam motor harley davidson tu. aku pakai kain maleh nak sewa. satgi mau kain masuk tayar beskat. memang buat penaya la jawabnya.

ok nah mempersembahkan kemho cik vio. kekeke.







ok dah la. mau ampa muntah plak tengok gambaq perempuan gemok ni. ok aku sudahi entry ni dengan gambaq muka ha-hang-mau-apa punya ekpresi.

sebenaqnya bawah kain di atas tu aku pakai seluaq jin. saja nak habaq awai2. satgi p tanya plak.

1 comments:

C i k R e n e x on August 21, 2013 at 9:01 AM said...

bestnya kalo dpt g sane.cntik2 kan wall art die..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010