Engagement Day


jodoh rahsia Allah. kita tak boleh menolak ketentuan jodoh kita kan? perghh! mendalam dak? ni yang terjadik dalam idup kawan aku. dia pada mulanya dah give up dah pon pasal jodoh sebab setiap orang yang dia tunjuk semua kena rejek. walau family berjumpa pon tetap mak dia menolak dan pada suatu jumaat lelaki tidak berputus asa p jumpa lagi n then SETUJU!! terus tunang ari ahad. means that ada masa sehari ja nak prepare suma which is ari SABTUDAY! ha kalut hang..

ok enjoy the pikcer and tahniah kawan baik.19tahun lamanya kita berkawan.





turn aku lambat lagi..sobs sobs.

5 comments:

Eca Dwinky Asha on September 5, 2012 at 7:26 AM said...

sehari je sedia?....wahhh

cha on September 5, 2012 at 1:31 PM said...

gilerlah. semoga berkekalan. awk bila tu :)

Tengku Puteri on September 5, 2012 at 1:52 PM said...

lama x singgah sini... =) sehari je? pergh...memang jodoh rahsia Allah kan... kun fayakun dlm sehari je tuhan aturkan..

Rara Nasiha on September 5, 2012 at 2:35 PM said...

moga kekal hingga akhirnya :)

JelinaJoli on September 8, 2012 at 2:00 AM said...

moga una beranak sama aku.senang nak bejoyah kat sepital

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010