ALHAMDULILLAH


assalamualaikum.. aku just nak habaq yang aku dah abeh belajaq. selama 4 tahun aku bertungkus lumus kat Universiti Malaya tuh abeh jugak. syukur. 4 tahun tu lama woo.. gila bersusah payah masa belajaq kat university berprestij tu.. haha. takle kutuk uni sendiri mind you. haha. aku belajaq idup kat situ. tikam belakang, kawan makan kawan, dengki mendengki, suma ada. tapi kat situ jugak aku jumpa kawan yang akan tolong susah senang kita. btw, nasehat sket ni. be selfish sket masa tengah belajaq tapi jangan kedekut ilmu.

aku akan konvo 4 hari bulan sepuluh nanti. sila bawak adiah kasut. aku tamau bunga (demand nak mati la). haha. so, sekarang aku dah dapat keja dah. alhamdulillah lagi sekali. rezeki keja aku mai awai.and pasai keja ni jugak please jangan ikut kawan. ikut apa kehendak kita sendiri. grab ja any chance u can find. fresh graduate memang kena bersaing. so please, ikut diri sendiri, cari jalan idup sendiri. bukan nak ikut orang.tanpa kawan takle gerak sendiri? tempat baru akan jumpa kawan baru. pikir la. just nak nasehat few friends yang buat keputusan atas dasar kawan tamau ikut so tamau p.

and aku arap aku punya students tak tengok blog aku. dan tak add fesbuk aku dan twitter aku. mati la weyh depa tau pensyarah depa macam apa lagi pangai. kantoi la. haha. students skarang p kelas macam p fashion show ye. ok till then. jumpa lagi.

OH JANGAN LUPA. KONVO AKU 4HB 10 *timaseh cik anne hahah*. SILA BAGI UCAPAN. KALO NAK OK LAGI SELIT SEKALI BUNGA KA, CEKELAT KA, BAJU KA, KERONGSANG KA..HAHAHA. OKBAI



dari yaya dan fahrin ahmad kesayangan. ok diminta jangan jeles. hahaa

1 comments:

miss anne on September 14, 2012 at 2:24 PM said...

kat atas cakap 4/10..kat bawah 4/9..
eh 4/9 dah lepas la mek

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010