aku rasa aku gojes malam tuuuu...


pada sabtu malam minggu lepas, fakulti aku ada buat dinner yang bertemakan 1001 malam..suma arab yale yale weyh...aku yang tadak baju ni mencari la baju yang murah tapi nampak lawa la. mesti la lawa weyh.. bagi aku la..tapi aku tengok yang len len kemain weyh lawa beno. aku tunduk kepala tanda "mestiii bukan aku yang menang queen malam ni". ok bab perasan bagi la kat aku..tapi kalo ada anugerah "pelajar paling perasan" mungkin dapat kat aku..dan masa tu aku ingat aku nak nyorok kat toilet..ahh pedulikk..

disebabkan aku da lama tak update blog. dan setelah mendapat komen daripada geng separa mereng aku, depa kata entry aku boring tadak gambaqqq...ni aku buh gambaq banyak gila..ampa jamu la mata ampa weyh..aku izinkan..setat arini aku buh gambaq k bagi ampa yang jenguk blog ni tak boring okeh.. aku sedaq entry aku bosan bosan dah lani..aku takdak idea la nak nulih sebab aku bizi..heee..

malam gemerlapan ye tajuknya..* oh muka aku memang selalu annoying..saba jela. mahap ye sayang sayang suma.. (ala2 kech hidayah tak caption aku?)




hai, saya cik violet ungu tapi malam ni saya pakai torquise. (betul ke eja ni?)
* inner tu aku jahit sendiri yaww manik dia...sapa nak tempah leh la..meh aku jahitkan



kawan sekelas yang sweet tau. *saja nak tunjuk inner tu dia aku jahit gak manik tu..wahahah


dengan arab arab yang cun melecus. *abaikan baju torqoise tu. gedik tak abeh. rasa nak bagi penampaq.



yang macam batang buruk tu sedappp weyhh...hat sotong merahhh gilanya tak sedapp..maneh gilaaa..*aku sumbat gak dengan bantuan ayaq kosong..bayaq mahai kott weyhh..kena la telan.



baju kelabu (bakal pengantin), cik miz di tengah yang manjaaa sangat..cium laju laju kang...dan yang ijo tu moksing kechentaan aku...sayang dia sangat.


ok la..nak taruk gambaq aku syok sendirii..timaseh..sila jamu mata...kalo sakit mahap la...tu la kesan jangka pendek.jangan risau.







ok baiii..tu ja tayangan unggul setakat ni...next entry pon ada gambaq...aku buhhhh gak sampai mata ampa ketumbit..wahah.


p/s: jom masak jom...
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010