life setakat ini.








saya memang dah gemok ponggg..HAHAHAHAH.. OK diet len kali lah...balik umah baru diet..kat sini susah mau diet..
Continue >>>

boleh tak nak meluahkan sesuatu?


napa ntah ati aku rasa tak tenang sampai tak le nak tidoq malam malam. aku rasa macam ada benda berat dalam ati yang aku rasa nak buang. aku tatau aku kena buang apa. aku tatau aku kena buat apa. boleh tak nak terus ilang dalam dunia aku sendiri yang tadak sapa sapa pon. dunia yang ada aku saja. tadak nak kena jaga ati sapa sapa. tadak orang yang kena jaga ati aku. yang ada aku aku aku. shallow mind. yes i am.

result aku teruk gila babeng yang buat aku rasa nak mengamuk sebab masa tu la pompuan ni buat onar kat aku. seorang blogger yang sedap sedap buh fb aku dengan jelas terpampang muka aku dan nama aku. dan hell yeah dia tak buang pon post tuh. dengan segala caci maki dia letak kat aku. aku buleh ja letak link ko pompuan tapi aku malas nak kasik traffic free kat ko. dan aku takkan maafkan setiap kata kata ko dalam post tuh. and i meant it. aku tak hina ko, aku tak penah kaco idup ko, dan ko sesedap oren mengutuk aku. ko boleh gelak puas puas skrang.

result teruk gila nak mati sebab aku masa final tak boleh ada tekanan. dengan ko mesej lagi aku time tu pompuan. nak pikir exam lagi yang gap takdak. ingat aku ada masa ke time tu nak pikir suma suma masalah bodoh tuh? sekali lagi bila aku stress aku takle nak makan, aku makan aku muntah balik. aku tatau kenapa badan aku takleh nak tahan tekanan, teruk gak aku masa tuh.. aku takle nak handle tekanan yang banyak sekaligus. beban final exam pon dah cukup berat ni ditambah dengan masalah bodoh tuh.

aku tatau apa motip entry ni tapi sekadar nak meluahkan rasa tak puas ati aku yang aku tahan tahan. makin aku tahan makin sedap makhluk makhluk mengutuk aku atas bukan salah aku. its a crime u know when somebody's ex fall in love wif u. it will be more suck if she wants him back. and i'm the victim. hell yeah!! aku suka nokks bila aku dipersalahkan atas BUKAN SALAH AKU LANGSUNG!. siap kena caci maki terang terangan tuh. dan aku takkan maafkan sampai ke saat ni suma yang ko da buat.

dan maaf ko tuh, tolong ah. mana ada orang mintak maaf sindir sindir. ikhlas ke tu ko mintak maaf?dengan post tu still terpampang muka aku yang buruk. ye aku sedar la aku buruk takpayah nak samakan aku dengan apa apa. ur asslicker pon sama, sedap sedap ngutuk aku tapi tatau aku ni tak bersalah langsung. buat cita canang satu dunia dia teraniaya. tapi aku ni?yang tatau menahu sedap kena kutuk. aku gelakkan ko ke?bila masa???? ko gelakkan aku ada la.

dan aku tau dah laaaaaaaama ko post muka aku tuh tapi malangnya aku baru dapat tau masa minggu final exam. wow! memang setiap kali aku final ada ja benda buruk nak jadik time time tu jugak. tak tangguh langsung. sungguh bes. hahaha. entry sentap kot aku buat ni. tapi pedulik apa. makin aku diam, makin teruk orang mengata. macam mengiyakan ja apa yang beliau kata. takpa aku tak halalkan setiap fitnah yang ko cakap. fitnah la sebab tak betul.

yang part paling best kan?no one care bout me. aku tau ada yang baca entry ni kenal sapa orang tuh. pelis la. kenal aku dulu sebelum mengata buleh? tau cita sebenar dulu baru nak hakimkan aku camna buleh tak? tapi kalo nak bagi aku pahala free cakap la weh. aku malas nak cakap apa dah. dah muak dah.. wat the heck betoi la..nak aku bongkar satu satu ke?boleh no hal la. nak cari pasal sangat kan? you deal wif a wrong girl right here babe.

aku boleh nak print skrin segala gala tapi aku malas. seyes malas nak mati tengok muka ko. baik aku belek muka aku. sebab aku tau aku ada kekurangan. jangan cakap pasal kekurangan orang padahal diri sendiri pon tak cukup perfect. aku tahan lamaaaaa dah.. sebab aku malas nak bagi besarkan benda ni. tapi aku rasa marah sangat bila ni efek aku nya result. result cam hapa lagi. sumpah la aku rasa nak menyumpah sebab masa tu aku down gila sampai baca hapa pon aku tak masuk. rasa macam diri tu bodoh gila masuk dewan exam dengan kepala kosong. bagus nyah! bagus..


prepare nak kena marah ngan abah sendiri bila tengok result aku nanti. hurm. dah kena marah ngan kakak dah. tolong lah. aku rasa nak menjerit ja nih. boleh tak jangan jaga tepi kain orang sangat?boleh tak tengok kain tu sendiri?boleh tak perasan yang diri tu tak perfect mana?boleh tak perasan yang bukan ko sorang ja sedih?boleh tak jangan nak judge orang sewenang wenangnya?boleh tak jangan perasan diri tu bagus sangat?boleh? tak boleh?boleh belah?


tadak sapa leh bersihkan nama sendiri melainkan diri sendiri.


"fitnah itu lebih buruk daripada membunuh"


renung renungkan dan selamat memberi pahala kat aku. aku tak redha setiap benda yang tak betul daripada mulut hang ngan konco konco hang. sekian terima kaseh.


ingat hang ja leh sentap?aku takleh?
Continue >>>

tahun baru tak seindah mana.


tak seindah mana sampai la ke saat ini. tak ada satu pon yang indah. seyes aku rasa nak berenti ja blogging. aku tadak follower banyak pon tapi tetap la orang mengata. takpa tahan.

masih tunggu some mirikel to happen. arini berapa haribulan? aku rasa 7 hb. maseh lagi tadak keindahan apa apa. ujung tahun 2010 sampai skarang masih camni. tadak perubahan. aku arap ada perubahan yang leh buat aku senyum tapi harammmmmmm tadak apa yang berubah.

ati makin lama makin sakit. tu ja la.. tadak benda yang best pon dalam idup aku. seyes tadak. so takpayah la jeles cakap nak life cam aku. kalo hang tau life camna aku sumpah la hang takmau.

ok la. mood tak baik sangat sangat. sehari suntuk belum makan. kunun diet tapi takle makan sebenarnya. bila tensen memang takle makan. buleh mendatangkan uwek2 kat toilet. aku malas la orang syak aku pregnant. pregnant amenda laki pon tak berani dekat. choyyyyyyy..haha.

ok2.. buat2 hepi pon bes gak.

Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010