aku rasa aku gojes malam tuuuu...


pada sabtu malam minggu lepas, fakulti aku ada buat dinner yang bertemakan 1001 malam..suma arab yale yale weyh...aku yang tadak baju ni mencari la baju yang murah tapi nampak lawa la. mesti la lawa weyh.. bagi aku la..tapi aku tengok yang len len kemain weyh lawa beno. aku tunduk kepala tanda "mestiii bukan aku yang menang queen malam ni". ok bab perasan bagi la kat aku..tapi kalo ada anugerah "pelajar paling perasan" mungkin dapat kat aku..dan masa tu aku ingat aku nak nyorok kat toilet..ahh pedulikk..

disebabkan aku da lama tak update blog. dan setelah mendapat komen daripada geng separa mereng aku, depa kata entry aku boring tadak gambaqqq...ni aku buh gambaq banyak gila..ampa jamu la mata ampa weyh..aku izinkan..setat arini aku buh gambaq k bagi ampa yang jenguk blog ni tak boring okeh.. aku sedaq entry aku bosan bosan dah lani..aku takdak idea la nak nulih sebab aku bizi..heee..

malam gemerlapan ye tajuknya..* oh muka aku memang selalu annoying..saba jela. mahap ye sayang sayang suma.. (ala2 kech hidayah tak caption aku?)




hai, saya cik violet ungu tapi malam ni saya pakai torquise. (betul ke eja ni?)
* inner tu aku jahit sendiri yaww manik dia...sapa nak tempah leh la..meh aku jahitkan



kawan sekelas yang sweet tau. *saja nak tunjuk inner tu dia aku jahit gak manik tu..wahahah


dengan arab arab yang cun melecus. *abaikan baju torqoise tu. gedik tak abeh. rasa nak bagi penampaq.



yang macam batang buruk tu sedappp weyhh...hat sotong merahhh gilanya tak sedapp..maneh gilaaa..*aku sumbat gak dengan bantuan ayaq kosong..bayaq mahai kott weyhh..kena la telan.



baju kelabu (bakal pengantin), cik miz di tengah yang manjaaa sangat..cium laju laju kang...dan yang ijo tu moksing kechentaan aku...sayang dia sangat.


ok la..nak taruk gambaq aku syok sendirii..timaseh..sila jamu mata...kalo sakit mahap la...tu la kesan jangka pendek.jangan risau.







ok baiii..tu ja tayangan unggul setakat ni...next entry pon ada gambaq...aku buhhhh gak sampai mata ampa ketumbit..wahah.


p/s: jom masak jom...

14 comments:

Nurfatin Liyana on February 23, 2011 at 5:53 PM said...

jahitkan tok kiteeee!!!

Aduka on February 23, 2011 at 6:01 PM said...

hoih.. nape banner gambo katak?
O_0

Anisa Hang Tuah on February 23, 2011 at 6:10 PM said...

alalallala..comelnye kauu
(:

Kech Hidayah on February 23, 2011 at 9:23 PM said...

kenapa caption tu kena selalu ade ** ibarat mengumpat dalam hati tapi semua orang pun dengaq..hahaha...hot la bebeh tapi awat tak amik gambar banyak kat tempat ada lampu terang.hang lupa ka hang perlukan nur banyak2 kalau nak bergambar.

atiqa aris on February 23, 2011 at 9:41 PM said...

ayu je gamba semua.btw,cun la korang.hee

sebelas on February 23, 2011 at 9:52 PM said...

hai tuan punya banner katak..............hehehe

asna cute on February 24, 2011 at 9:20 AM said...

gamabr dok atas karpet tue xboleh tahan nak tergelak okey. hahah =D

♥CIK SHA♥ on February 24, 2011 at 11:40 AM said...

weeewiiittt! nak ngorat boleh?? hak3..

hat posing ataih kapet tu kemaen lagi weh...macam model..hoho..

FarhanaLicious on February 27, 2011 at 4:18 PM said...

hahaha. lawa baju tu. kaftan ke? sweet yet simple. orait la tu. xde terlebih lebih sgt. hehe

Atiqah Adnan on March 1, 2011 at 2:24 PM said...

comelnyeeee laa posing malu-malu..
teehee~ turqoise kaler paling menyerlah kot malam tuh.. n plus paliiing gorgeous i tell u.. ^^

/Dayah/nurul/dayak on March 2, 2011 at 8:55 PM said...

ayunya dok karpet merah..bole bisnes la vio ;)

Ery Farieha on March 10, 2011 at 4:43 AM said...

kemainnn

ihihih
biasalah, time dinner la mcm nak buang tebiat sikit
kuikuikui

violetless on March 12, 2011 at 4:04 AM said...

aten: meh inner nak jahitkan meh..

aduka: server down masa tu tuuu..


nis: alalalalala jangan buat aku malu weh..ahahah

kech: kuangajaq betoi..ahahahha...ala aku saja ja la weh nak tunjuk glow in the dark aku tapi tak menjadik ahhh..hahahah


atiqa: maceyy..meh nak peluk meh..hehhee


sebelas: takmo kawan..majok..hehehe


asna: stailo dak?setailo dak?hahaha


cik sha: wahahha..saja gedik ngan kawan..heheheh


farhana: segan ah nak melebih lebih kang nampak macam pelik plak..hehehe


kak qah: alololo kite maluuu..heheheh...


dayah: nak jadik pelanggan no 1 ai tak?


ery: wahahaha..aku memang buang tabiat mana2 bukan takat dinner ja..apa nak jadik la ngan aku ni..heheh

pilotHans on March 25, 2011 at 9:33 AM said...

ello gojes..lame x spam sini..awak pun xspam kt umah kite..haha...redcarpet mmg menarik....enjoy the moments ;)

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010