boleh tak nak meluahkan sesuatu?


napa ntah ati aku rasa tak tenang sampai tak le nak tidoq malam malam. aku rasa macam ada benda berat dalam ati yang aku rasa nak buang. aku tatau aku kena buang apa. aku tatau aku kena buat apa. boleh tak nak terus ilang dalam dunia aku sendiri yang tadak sapa sapa pon. dunia yang ada aku saja. tadak nak kena jaga ati sapa sapa. tadak orang yang kena jaga ati aku. yang ada aku aku aku. shallow mind. yes i am.

result aku teruk gila babeng yang buat aku rasa nak mengamuk sebab masa tu la pompuan ni buat onar kat aku. seorang blogger yang sedap sedap buh fb aku dengan jelas terpampang muka aku dan nama aku. dan hell yeah dia tak buang pon post tuh. dengan segala caci maki dia letak kat aku. aku buleh ja letak link ko pompuan tapi aku malas nak kasik traffic free kat ko. dan aku takkan maafkan setiap kata kata ko dalam post tuh. and i meant it. aku tak hina ko, aku tak penah kaco idup ko, dan ko sesedap oren mengutuk aku. ko boleh gelak puas puas skrang.

result teruk gila nak mati sebab aku masa final tak boleh ada tekanan. dengan ko mesej lagi aku time tu pompuan. nak pikir exam lagi yang gap takdak. ingat aku ada masa ke time tu nak pikir suma suma masalah bodoh tuh? sekali lagi bila aku stress aku takle nak makan, aku makan aku muntah balik. aku tatau kenapa badan aku takleh nak tahan tekanan, teruk gak aku masa tuh.. aku takle nak handle tekanan yang banyak sekaligus. beban final exam pon dah cukup berat ni ditambah dengan masalah bodoh tuh.

aku tatau apa motip entry ni tapi sekadar nak meluahkan rasa tak puas ati aku yang aku tahan tahan. makin aku tahan makin sedap makhluk makhluk mengutuk aku atas bukan salah aku. its a crime u know when somebody's ex fall in love wif u. it will be more suck if she wants him back. and i'm the victim. hell yeah!! aku suka nokks bila aku dipersalahkan atas BUKAN SALAH AKU LANGSUNG!. siap kena caci maki terang terangan tuh. dan aku takkan maafkan sampai ke saat ni suma yang ko da buat.

dan maaf ko tuh, tolong ah. mana ada orang mintak maaf sindir sindir. ikhlas ke tu ko mintak maaf?dengan post tu still terpampang muka aku yang buruk. ye aku sedar la aku buruk takpayah nak samakan aku dengan apa apa. ur asslicker pon sama, sedap sedap ngutuk aku tapi tatau aku ni tak bersalah langsung. buat cita canang satu dunia dia teraniaya. tapi aku ni?yang tatau menahu sedap kena kutuk. aku gelakkan ko ke?bila masa???? ko gelakkan aku ada la.

dan aku tau dah laaaaaaaama ko post muka aku tuh tapi malangnya aku baru dapat tau masa minggu final exam. wow! memang setiap kali aku final ada ja benda buruk nak jadik time time tu jugak. tak tangguh langsung. sungguh bes. hahaha. entry sentap kot aku buat ni. tapi pedulik apa. makin aku diam, makin teruk orang mengata. macam mengiyakan ja apa yang beliau kata. takpa aku tak halalkan setiap fitnah yang ko cakap. fitnah la sebab tak betul.

yang part paling best kan?no one care bout me. aku tau ada yang baca entry ni kenal sapa orang tuh. pelis la. kenal aku dulu sebelum mengata buleh? tau cita sebenar dulu baru nak hakimkan aku camna buleh tak? tapi kalo nak bagi aku pahala free cakap la weh. aku malas nak cakap apa dah. dah muak dah.. wat the heck betoi la..nak aku bongkar satu satu ke?boleh no hal la. nak cari pasal sangat kan? you deal wif a wrong girl right here babe.

aku boleh nak print skrin segala gala tapi aku malas. seyes malas nak mati tengok muka ko. baik aku belek muka aku. sebab aku tau aku ada kekurangan. jangan cakap pasal kekurangan orang padahal diri sendiri pon tak cukup perfect. aku tahan lamaaaaa dah.. sebab aku malas nak bagi besarkan benda ni. tapi aku rasa marah sangat bila ni efek aku nya result. result cam hapa lagi. sumpah la aku rasa nak menyumpah sebab masa tu aku down gila sampai baca hapa pon aku tak masuk. rasa macam diri tu bodoh gila masuk dewan exam dengan kepala kosong. bagus nyah! bagus..


prepare nak kena marah ngan abah sendiri bila tengok result aku nanti. hurm. dah kena marah ngan kakak dah. tolong lah. aku rasa nak menjerit ja nih. boleh tak jangan jaga tepi kain orang sangat?boleh tak tengok kain tu sendiri?boleh tak perasan yang diri tu tak perfect mana?boleh tak perasan yang bukan ko sorang ja sedih?boleh tak jangan nak judge orang sewenang wenangnya?boleh tak jangan perasan diri tu bagus sangat?boleh? tak boleh?boleh belah?


tadak sapa leh bersihkan nama sendiri melainkan diri sendiri.


"fitnah itu lebih buruk daripada membunuh"


renung renungkan dan selamat memberi pahala kat aku. aku tak redha setiap benda yang tak betul daripada mulut hang ngan konco konco hang. sekian terima kaseh.


ingat hang ja leh sentap?aku takleh?

14 comments:

Winnie Bunny on January 8, 2011 at 5:07 AM said...

kesian awak..banyak2 bersabar ya..saya pn penah alami benda yg sama tapi saya rasa mungkin tak seteruk awk yg siap letak gambar..apa pun banyakkan bersabar..kite menang ngan senyap jew selalunya..sabar ea..org cam tu dapat jew nanti balasan tu..tak kemana punya tu..saya yg baca pn geram gak..

/Dayah//Nurul/ on January 8, 2011 at 7:51 AM said...

tabaik nya org tu kaco. kesabaran tu ada tahapnya gk. ko jgn tertekan sgt kang nk study susah. buat solat hajat mintak djauhkn dr org yg hasad dengki tu...ujian ni. what comes around gets around nya. pls be strong ;)

Nurfatin Liyana on January 8, 2011 at 8:30 AM said...

wat goes around come around. Tuhan maha adil. Kuat ya.

cha on January 8, 2011 at 11:04 AM said...

siapakah org tu?kejinya org tak kacau dia dia plak kacau hidup org sabar tau dear

♥CIK SHA♥ on January 8, 2011 at 11:17 AM said...

sabarlah weh..itu je yg mampu aku cakap..ang di pihak yang benar...biarkan die hanyut dengn fitnah2 die tu sebab benda yang sama akan berlaku kat die tapi lgi teruk..Allah tu kan adil..

Kech Hidayah on January 8, 2011 at 12:43 PM said...

Ye wehh Allah Maha Adil...biarlah dia nak kata apa.bukan salah kita kalau laki yang dia nakkkkkkk sangat tu suka kat kita.bukan salah kita kalau laki yang dia cintaaaaaaaaa sangat tu skang ade kat samping kita.dia yang tak sedar diri.nak cover meroyan dia tu dia salahkan la kita.dia tuduhla kita perampas la.jadi orang ketiga la..rumah dia patutnya kat tanjung rambutan sebab dia gila meroyan dan dia tak cantik juga dia tidak HOT.

HonEyBuNNy on January 8, 2011 at 2:28 PM said...

fuhhh....xpa dayah....org yg bersabar banyak hikmahnya....luah ja apa yg di rasa....cian dayah..;-(

cAzZy on January 8, 2011 at 6:58 PM said...

awk..awk kne byk bersabar taw...
ni sume dugaann...
tempuhla ia dgn aty yg terbuka..
awk boleh ;-)

Intan Aidila on January 8, 2011 at 9:35 PM said...

hey you sabar yea . sayep pernah melalui bende yang same cam kamu . ...

YuSeNzE - KniGhT on January 8, 2011 at 10:25 PM said...

ni luahan perasaan ka cerpen weh?? hahha..

aku ajak pi face to face hang tamau.. aku ngan jan duk tepi, angpa main la teka silang kata.. hahha..

Ichigo Miro on January 11, 2011 at 6:42 PM said...

saja komen sbb ikut syarat2 GA...hahaha

jom join GA ni

http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

░♥si lampu neon♥░ on January 12, 2011 at 10:11 PM said...

laaaa nak kenal gak sapekah pempuan tu hehehe..sabar weh..sabaaa...


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# ORANG YANG SUKA GUNA CAPSLOCK#
# VIDEO THE BACHELORETTE BERCINTA & BREAK UP#
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

pilotHans on January 17, 2011 at 5:02 PM said...

idup kene relax......watpe pening2..pk diri sendirik sudah..

cheers

HonEyBuNNy on January 23, 2011 at 11:29 AM said...

jalan2 rumah yaya jap...;-)

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010