rumah terbukak luas.sila masuk


benci aku tulis panjang panjang letak suma2 buleh plak terhilang tiba tiba..buleh mendatangkan stroke betoi..aku sakit jiwa dah ni tapi aku ni jenih gigih.aku tulis semula..ni rumah terbukak aku nak cita ni..raya aritu..raya aji ke?bukan2..raya aidilfitri yang muliaaaaaa..ailebiu..ok gila tetiba ailebiu..toksah dok mengada mari kita mengumpat secara terang terangan.

aku p rumah terbukak kat umah kech hidayah. dia kecik ja weh. separuh badan aku. betoi tak tipuuu punyehh..aku besaq dua kali ganda dari dia.. tau dak rasia dia kuruih keding camtu napa?sebab dia malas..suma pon malas..makan pon malas..sebab dia malas,dia pon tak makan. kesimpulannya tu la tips dia kuruih..susah weh. semalas malas aku bila lapaq aku otomatik rajin masak.
cari perbezaan aku ngan kech..ok sudah terang lagi nyata..tak payah habaq..aku kecik ati nanti padan muka ampa..chaon sebelah tu aku tatau nak kata dia buat muka apa..aku maleh ah nak kutuk dia..nanti dia tacing lebih. pastu kan aku tak kelapaq ah nak pujuk dia..tacing2..aku kutey satlagi..aduh tetiba sakit perut. tapi takpa..aku tengah gigih ni.aku tuleh lagi.


ini nabiel. dia ni nampak ja macam sopan tapi cait!jangan percaya suma itu.itu tidak benar belaka. dia suka mengguda aku..guda la sangattt..gila awww..dia ni kalo bab mengata aku kuat makan ka apa ka bagi kat dia la..sebab dia ah aku tak jadik makan rojak yang aku tingin nak makan satgi dia kata aku kuat makan lak tapi sebenaqnya aku mana kuat makan pon.aku biasa biasa ja..hehe..sebabkan hang aku suh beliau berenti makan kat tempat len hang tauuu dak...lapaq punya pasai..hang bertanggungjawab biel!


disebelah nabiel ialah nikon...heheh..comel je dia..hohoh..sory ye saya memang camtu..kurang sket dengan orang yang baru pertama kali jumpa..hukhuk..ok suma tak tengok kamera..aku nak salahkan orang yang tangkap gambaq nih buleh?


ni la antara tetamu lain...aku saja tanak fokus kat biel nih..dia pasan gak..nak buat camna..hahahah..arini aku ngumpat hang ja dalam belog aku..hang redho nuuu..hahahah..



p/s: aku da taip semalam buleh plak aku terpetik apa ntah ilang pulak.


Continue >>>

hanya nak menulis


rasa nak menulis pepagi buta ni..susah nak adakan entry dalam blog ni sebab aku tatau mood aku ilang ke mana pasal blogging ni..maybe i'm not into it anymore..banyak banda dah jadik dalam life aku tapi aku tatau nak story camna..maybe its too privacy that i cant tell anyone. biaq aku ja tau. orang terdekat ngan aku pon tatau. baik aku diamkan dulu..kang jadik ntah hapa hapa, salah paham la apa la pastu aku kena balik.maleh ah aku..

aku cuma nak mintak pandangan ampa. kejam sangat dak aku kalo aku keep pushing some1 out of my life over and over again. sampai aku rasa kejam gila. rasa bersalah gila. jangan la cari aku lagi. pelis terima hakikat. aku bukan tuk kau. sory k. jangan cakap rindu aku dah. kalo betul rindu aku, jangan la cakap kat aku. buat aku rasa lagi bersalah sampai moody tahap cipan laut. sory k.

tak berniat tuk kejam tapi ini yang terbaik. dah, stop k. jangan buat rasa bersalah ni makin lama makin teruk. dah macam orang apa dah aku ni. aku bukan baik pon. ok? pelis jangan seksa diri tu lagi. dah lama kan benda ni.
Continue >>>

hai uolls


da semacam menggedik plak bila tajuknya berbunyik begituuu...aku punya laptop rosak weh..sumpah weh aku tak tengok pon benda bukan bukan seperti yang lusyah lusyah ke apa ka..mana aku tau nak bukak porno porno..maleh aku nak tengok.dah la nak periksa nanti gelap otakaku.sapa mau jawab masa aku dak periksa nanti?hang mau?hang mau?

entry ni aku tatau nak merepek apa cuma aku rindukan sangat sangat nak berblog seperti biasa..rindu weyyy nak menayang gambaq yang penuh dalam aku nya laptop ni tapi aku tak publish pon.malu wey tayang muka tak siap aku kat orang. lani dah penuh dengan jerawat..aiyoo..apa mau buat. tempek bedak sejuk aku maleh. berkerak la bantai aku nanti.apa tips pp putih gebus?abaq skettt..

pastu kan lani heboh pasai banjir.aku bernaseb bek sebab kampong aku depa dah dalamkan sungai so umah aku terselamat.dah la umah aku tak dak umah atas, satu hai plak aku nak p pindah kat surau. dulu duk surau masa banjir besaq dulu..punya cooollllllll...dapat kawan yang tadak la ramai sangat tapi buleh belajaq masak la.haha. masak bes bes lak tuh..huhu..sedappp wey..ok tamau benjir dah. penat mengemas barang. penat mencari adik bongsu yang suka p men ayaq buat mak risau. penat nak menjerit jerit terkinja kinja bila lintah ka pacat ka naik kaki.sumpah aku fobia dengan menatang tu. ngan lipas aku machooo ja..haha..

so, berhati hati di musim banjir ni tauuu..jangan dok menyelam main ayaq banjir plak.banyak bekteria tawuuu?jangan men tau. dengaq cakap saya ni. saya bukan nak menggoda saya cuma mau menasihat..hehehe..

p/s: jatuh cinta antara blogger semakin menjadi jadi..heheheh..semoga berjaya..sweet ngat aih ampa ampa ampa suma ni..aku jelesss tawuu..semoga bahagia kawan kawan.
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010