bizi berlakon


sory sayang sayang suma..lama tak update blog sebab bz la berlakon..wahaha.pompuan gedik lak tu..redho dengan watak diberi..ni untuk subjek kursus aku..kena berlakon wey nak dapat markah..lebih kurang esaimen yang kena berlakon secara teratuq dan sedap mata memandang..sedih yaww kalo dah abeh belajaq pastu teringat kenangan kenangan ni..mau kunun kunun habuk masuk mato yo bergenang ja teringat kawan kawan.

ok setop dulu bab melencong sebab aku sumpah ketaq gila nak mampuih berlakon ni..watak utama lak tu..puteri inke yang gedik uolls.dah la aku tak gedik macho terlebih dibagi plak watak gedik.mau la aku terkinja kinja tatau nak buat..tap disebabkan aku memponyai motibasi yang tinggi aku tenangkan ati buat la jugak..apa pedulik aku orang nak kata apa..hukhuk...siap menari tuis tuuu..tapi aku tadapat lagi video tu..kalo dapat aku kasik ampa tengok aku tuis..nescaya ampa jeles aku tuis cam saloma.siap bersepek mata itam uolls..

ok tontonan umum disediakan untuk semua..jangan la buat buat muntah ye..aku ok ja pakai..tadak la pakai bikini bottom pon..pakai kebaya kottt...


carik aku yang mana satu..carik la...


close up skettt....si bulat..sekian terima kaseh..tau dah aku memang bulat...

cik puteri bersama sama dayang dayangnya..wiwit!!men mesej kot atas pentas...hukhuk..
jejaka pertama yang cuba merebut ati puteri yang menggedik..sumpah aku malu tatau buat muka apa time nih.
laki kedua yang duduk tu...wiwit!hahaha...

rebutan dua jejaka yo..tapi kawen ngan laki a.k.a pompuan len.wahaha...tu yang pakai baju askar tu la last jadik laki aku..hoho...yang pakai baju melayu bapak aku..hehe..

sinopsis skett:

raja ulam (yang pakai baju melayu tu) ada anak cun dan comel dan gedik dan sweet dan sebagainya bernama puteri inke. dia ni menjadi rebutan 2 jejaka kat negeri tu.pastu kan 2 jejaka tadi tu kawan baik..ada la jadik ntah apa2 punya adegan.pastu kan dayang dayang puteri ni syok kat 2 mamat tadik tu..so tetiba raja lawak mai.raja lawak yang pakai baju celoreng tuh..so raja lawak pon mai masuk minang..dapat la puteri inke tu..tu la cita dia..hahah..

ok cita abes dah..buleh la buat aktiviti len..

p/s: ari ari lebih indah kalo ada orang temankan kan?
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010