wrapped up 2010. 2


mulakan dengan kenangan manis buleh?

cupcake adalah kenangan manis walaupun selepas itu menjadi pahit. takpa aku redha. u a good fren farami. really.

suma tentang cupcakes diabadikan dalam entry ini.(klik)

pastu sorang sorang nak buat aku bangun semula. kutip balik pas kena hempas teruk. ye sangat teruk. sorang kawan aku ni. dia laki. dah nak bertunang tahun depan dengan perempuan pilihan dia. sangat cantekk.. kawan baik la jugak. kami takda apa apa juz kawan saja. bawak aku g genting segala nak bagi aku hepi balik cam sediakala. tak p berdua. pegi berempat. ok buleh baca di entry sini.(kelik)

banyak sangat la weyh, dengan jumpa kawan kawan blog yang cool abes. gath yang aku p buat aku kenal dan rapat dengan kawan kawan may, besh sangat. pastu aku hang out dengan kawan kawan baik aku. sungguh bes la weh. kawan kawan baik, una dan fiz. kawan kawan geng sekepala di kelas, moksing terchenta, KC, wawan, sis, jah. aku rindu sangat nak hang out cam dulu dulu. time aku dok kolej dulu.

kenangan termanis mungkin aku dah jumpa my other half. mungkin. =)


p/s: banyak sangat nak tulis sampai jammed pala otak.haha pelis. tinggalkan url anda kepada yang baca blog senget nih.


6 comments:

asna cute on December 30, 2010 at 9:19 AM said...

lama dah xmkn cup cake.. mood makan berubah tau hehe ;D

intanurulfateha on December 30, 2010 at 10:52 AM said...

nak cake! nak cake! :P

Nurfatin Liyana on December 30, 2010 at 2:03 PM said...

hang out dgn i best tak? mst tak , ampunnnnnn , hee.

eh yu ke kat gmbr tu? asal lain? ;p

Kech Hidayah on December 31, 2010 at 1:51 PM said...

mari ke genting bersama saya!

link saya:

http://www.nurhidayahyahya.com/2010/12/ke-penang-bersama-cik-violet-ungu.html

jangan lupa singgah blog saya! okeh! muah! okeh! tata! okeh!

izzahyus0f on January 1, 2011 at 9:59 AM said...

terharu nm aku ade dlm post ko.hiihihi......
new year means new life begin.... happy and chill.....
nnt kite plan vacation k......kat PD...muahahahaha

Epul Azimi on January 2, 2011 at 1:34 AM said...

patutlah gebu,dia mkn cupcake ropenye.haha
ehems,klo sudi silalah dtg ke blog sy yg tak seberapa tuh.timaceh.:)

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010