hanya nak menulis


rasa nak menulis pepagi buta ni..susah nak adakan entry dalam blog ni sebab aku tatau mood aku ilang ke mana pasal blogging ni..maybe i'm not into it anymore..banyak banda dah jadik dalam life aku tapi aku tatau nak story camna..maybe its too privacy that i cant tell anyone. biaq aku ja tau. orang terdekat ngan aku pon tatau. baik aku diamkan dulu..kang jadik ntah hapa hapa, salah paham la apa la pastu aku kena balik.maleh ah aku..

aku cuma nak mintak pandangan ampa. kejam sangat dak aku kalo aku keep pushing some1 out of my life over and over again. sampai aku rasa kejam gila. rasa bersalah gila. jangan la cari aku lagi. pelis terima hakikat. aku bukan tuk kau. sory k. jangan cakap rindu aku dah. kalo betul rindu aku, jangan la cakap kat aku. buat aku rasa lagi bersalah sampai moody tahap cipan laut. sory k.

tak berniat tuk kejam tapi ini yang terbaik. dah, stop k. jangan buat rasa bersalah ni makin lama makin teruk. dah macam orang apa dah aku ni. aku bukan baik pon. ok? pelis jangan seksa diri tu lagi. dah lama kan benda ni.

7 comments:

nama.aku.lynn on November 18, 2010 at 2:56 AM said...

cdgn:::facetoface dgn org tu..then ckp direct je..'jgn ganggu aku'..abes cter..=)

p/s::minat maher zain???do visit my blogie..n mind to leave ur opinion?=)

Nabiel on November 18, 2010 at 3:13 AM said...

hurmm
npe tuh vio?
smpi push2 owg?hurmm..
sya rndu awk la..ekekeke=P

saya_arief on November 18, 2010 at 7:11 AM said...

asal xde mood nie.?
mood pegi beraye ka..
xpe..nanti datang balik la tuu

asna cute on November 18, 2010 at 8:55 AM said...

Haish! hang punye life suke hati hang la nak paksa sapa pun yg hang xsuka hehe.

baru balik dr perak. Lorat na ckp kedah hehehe

twinkle twinkle on November 18, 2010 at 9:18 AM said...

xkejam pon,,teruskan je..laki mmg xfhm bhasa

Pusher Aries on November 18, 2010 at 1:14 PM said...

zass...jgn layannn...hehe

violetless on November 22, 2010 at 3:31 AM said...

lyn: he wont listen..hohoho..


biel: yeke awak rindu saya?ohhh terharu..hahaha


arief: biasa la tengah bulan ni modai abeh..hahaha..


asna: baru balik perak cakap lorat kedah apa pasai?hahah..cakap la lorat perak..atenye?


twinkle2: tu laki yang takmo mengalah..sian gak kadang2 dek..rasa bersalah..


pusher: tak layann..ahahaha

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010