hai uolls


da semacam menggedik plak bila tajuknya berbunyik begituuu...aku punya laptop rosak weh..sumpah weh aku tak tengok pon benda bukan bukan seperti yang lusyah lusyah ke apa ka..mana aku tau nak bukak porno porno..maleh aku nak tengok.dah la nak periksa nanti gelap otakaku.sapa mau jawab masa aku dak periksa nanti?hang mau?hang mau?

entry ni aku tatau nak merepek apa cuma aku rindukan sangat sangat nak berblog seperti biasa..rindu weyyy nak menayang gambaq yang penuh dalam aku nya laptop ni tapi aku tak publish pon.malu wey tayang muka tak siap aku kat orang. lani dah penuh dengan jerawat..aiyoo..apa mau buat. tempek bedak sejuk aku maleh. berkerak la bantai aku nanti.apa tips pp putih gebus?abaq skettt..

pastu kan lani heboh pasai banjir.aku bernaseb bek sebab kampong aku depa dah dalamkan sungai so umah aku terselamat.dah la umah aku tak dak umah atas, satu hai plak aku nak p pindah kat surau. dulu duk surau masa banjir besaq dulu..punya cooollllllll...dapat kawan yang tadak la ramai sangat tapi buleh belajaq masak la.haha. masak bes bes lak tuh..huhu..sedappp wey..ok tamau benjir dah. penat mengemas barang. penat mencari adik bongsu yang suka p men ayaq buat mak risau. penat nak menjerit jerit terkinja kinja bila lintah ka pacat ka naik kaki.sumpah aku fobia dengan menatang tu. ngan lipas aku machooo ja..haha..

so, berhati hati di musim banjir ni tauuu..jangan dok menyelam main ayaq banjir plak.banyak bekteria tawuuu?jangan men tau. dengaq cakap saya ni. saya bukan nak menggoda saya cuma mau menasihat..hehehe..

p/s: jatuh cinta antara blogger semakin menjadi jadi..heheheh..semoga berjaya..sweet ngat aih ampa ampa ampa suma ni..aku jelesss tawuu..semoga bahagia kawan kawan.

8 comments:

saya_arief on November 6, 2010 at 7:20 AM said...

bloggers mane yang jatuh cinte tu wei.?
hang ka..?

twinkle twinkle on November 6, 2010 at 7:32 AM said...

semoge laptop cpt sehat :)

♥CIK SHA♥ on November 6, 2010 at 8:50 AM said...

erk??lintah?pacat??euuuuwwww..geli2!!

Chaon Cornerz on November 6, 2010 at 5:27 PM said...

Biar pecah diberut boroi hang tue. jangan pecah dimulut. hahha.. kat penang dok hujan dah ka weh? Jangan nanti tak bleh mai amik exaM plak nanti. Jangan lupa study. dok tengok kuneng2 banyak sangat satg otak pun jadi kuneng jugak. hahha..

violetless on November 7, 2010 at 12:32 PM said...

arief: bukan aku la..heh..

twinkle: aminnnn...sedih nih laptop rosak..

cik sha: hang pon sama cam aku ka?hahaha..

chaon:vodoooooooo la kata aku boroi.mencik la aku.. tengah hujan la weyy,, aku tak tengok kuneng akutengok oren ja kat belog ang..rosak otak aku..heheh

Kech Hidayah on November 7, 2010 at 12:39 PM said...

hahaah...hang tak lusyah2 tapi hang dok post status gedik2..maybe la laptop hang tu suci sopan santun tak macam tuan dia.tu majokk sakan tu.hahaha.hang boroi ka?awat masa open house aku tgk hang punya baju kecik ja?maybe hang plan nak control ayu takmo makan banyak kan?pastu da balik dok kecoh teringinnnnnn memanjang.hahaha.

Luth Textile on November 7, 2010 at 6:55 PM said...

i love u violetlove. jom nikah. hahahahha

violetless on November 22, 2010 at 3:34 AM said...

kech: aku tak kiraaa...hang tau dak masa tu aku segan gila depa kutuk aku kuat makan..hahahah...aku terpaksa ah berlakon kunun2 kenyang dah..pastu pas balik umah hang, aku paksa kawan aku benti kedai makan.aku lapaqqq..hahahah..


luth: hahahhah..aku takmo bermaduuuu..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010