raya! raya! raya!


aku sudah mencuba nak mengupload video raya aku buat tapi takleh nak letak tang sini..aishh..sangat kecewa umi ni anak-anakku sekalian..haih...ok takpala..aku tulis jela ye apa aku nak cakap..

kepada pengunjung blog yang tidak seberapa dan banyak merapu ni..di kesempatan ini saya, violet ungu ingin meminta maaf atas segala kekhilafan yang saya telah buat sepanjang anda semua membaca belog ini..saya mintak maaf sebab suma kesalahan atas diri saya..dan kepada masa silam saya.saya mintak maaf juga sesekali saya mengungkit tentang masa silam..MAAF.

di sini akan saya tempekkan beberapa ketoi muka saya sepanjang saya beraya..jika anda tidak berasa selesa untuk menonton, saya mintak maaf..saya terlalu gian untuk menempek gambaq sendiri di belog sendiri.wahahaha..

eh saya mintak maaf sekali lagi..harap dimaafin..

ni la kawan2 aku yang setelah lama tak berjumpa..dan semuanya sudah bertambah isipadu..haha..


my best fren forever...yang oren kenai dari tadika..dan yang tengah kenai dari form 3..jangan tanya umoq aku..pelis..hahah..


ntah napa aku suka gila gambaq ni..klasik gila kottt...hukhuk.


saja nak tayang gambaq aku yang pest time aku edit sendiri..wahahah!!ok aku jakun..sekian terima kasih...buh nama pon nak bangga..

p/s: kutipan duit raya setakat ini adalah RM6.00 tunai sahaja..tadak sapa2 mau tambah bagi jadik 10 hengget ka?

11 comments:

AREku on September 14, 2010 at 9:50 AM said...

sLamAt aRi rAyEr ;p

Mario on September 14, 2010 at 10:15 AM said...

sapa bagi 6hinggit tu...pelik...haha

selamat hariraya sis...maaf zahir batin

monica on September 14, 2010 at 12:24 PM said...

selalu sy view blog ni..tapi tuan blog lom update lagi..hehehehehe..

btw,cun la pic terakhir tu..nak cubit pipi la.. :P

SELAMAT HARI RAYA SIS.. :)

ciK LyndaWawa igUana on September 14, 2010 at 3:10 PM said...

cantik gambar kat padang tu..hehehe

ciK LyndaWawa igUana on September 14, 2010 at 3:11 PM said...

cantik gambar kat padang tu..hehehe

Nabiel on September 14, 2010 at 3:26 PM said...

gmbo tuh ang edit bg pp nmpk tmbam yea?hahaha=P

aNiSa hANg tUaH on September 14, 2010 at 5:04 PM said...

waaaa..
comel la kau...

siyes comel
(:

hamzah ian on September 15, 2010 at 1:13 PM said...

hoyeah!!!!

AcanCapik on September 18, 2010 at 10:46 AM said...

lawa la kereta kuning tu. huhu... tak mai rumah aku pun raya. =p

violetless on September 22, 2010 at 12:27 PM said...

are-ku: selamat ari raya..heheh

mario: hukhuk...ko nihhh kena bg aku duit bagi aku cukupkan 10 hengget..

mon: hukhuk..maseh sebab selalu view walaupon tuan dia pemalas..

violetless on September 22, 2010 at 12:29 PM said...

ciklynda: tu sawaahhhhhh...hukhuk..

nabiel: manyak la hang...hang jeles la tuh pp aku tembam..

nis: aku tembammmm weh..camna nak kurangkan ketembaman pon aku tatau..

hamzah: pasaipa hang weyh?

acan:umah hanggg jauh...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010