bila meluat...


seyes aku sangat rindu time aku rajin update blog..sekarang sangat malas dan aku rasa macam tanak bukak blog dah..ada rasa nak tutup tapi takpa aku tak tutup lagik..sebab ada 2nd author yang akan ambik alih..maybe dia pon malas cam aku..maka terbiarla kosong blog hampeh ni..haha...ok tak lawak pon..

fb aku akan tutup malam ni..legaaa la sket..tadak la terjadi pergaduhan apa apa sebab aku malas nak kecik ati segala..aku plak tak abeh abeh nak sakitkan lagi p usha...rules paling atas jangan stalk ur ex..jangan sakitkan ati yang sedia pecah..dah sedia elok akan pecah dengan paling pantas kalo stalk.yaya, please learnt some lesson here..

ok..aku da meluat dengan sikap sendiri ye..senang nak habaq la..hukhuk..



2nd author, please tulis baik2 kalo nak tulis pasal saya..kalo pasal awak tak kesah la baik ke tak..hahaha...



p/s: hukhukhukhuk...

6 comments:

Spek PinK on September 18, 2010 at 7:35 PM said...

sgt stuju 100% sal jgn stalk the ex.
huk. pnah tutup fb sbb nk elak dr dia.. tp bila da rs kuat balik, activate balik. tp mang elak la dr tgk dia nye page. siap hide lagi news feed dia.. ngehehe..

neway, gud luck ntuk u lak~ :D

aNiSa hANg tUaH on September 18, 2010 at 8:29 PM said...

alahai..jangan la vi..
semua nak tutup
cne aku nk skodeng kau ni
:(

dah la aku jarang ade dpn ym

Nabiel on September 19, 2010 at 3:46 AM said...

jangan vio..
plies yea?ckup la yg laen dh ttup blog wey..
ang dh ttup fb..cmna ak nk cri nti?
jgn buat!!klu x..xnk kwn ang setaon!hahahaha

Kech Hidayah on September 19, 2010 at 9:52 PM said...

oit oit oit!! ape tutup2 fb neh.tak macho la.aku pun ada perasaan ingin tahu yg sangat kuat.nak tanye nanti org kate busy body.baik usha sendri.hahaha.same je.busy body..cume ambil berat+ambil tahu..hahaha.jangan tutup dowh.lempang laju2 satgi.camne nanti nak tag2 pastu komen2 wall post?camne?

Chaon Cornerz on September 20, 2010 at 4:23 AM said...

gedik la dia nie.. sapa nak tagged aku pasnie..? sapa..? bagitau sat.. hahha.. biaq p la orang nak kata apa pun.. boowat boodoo ja.. hahha.. pekakkan telinga butakan mata.. boleh..? hahha..

violetless on September 22, 2010 at 12:17 PM said...

spek pink: errr...saba la wak..saya ada something nak gtau awak sebenarnya..hurm...tak sangka awak da putus..anyway..gudluck..

nis: aku ada ja nih kat sini..aku kat fb sebulan gak la aku bercuti.fb menyakitkan aku lately..

biel: kalo rindu aku, ko tau kat mana nak carik kan?ok2 aku tak tutup blog aih..sayang gila kot blog nih..

kech: ko tau kan sebab pe aku tutup fb..tapi sebulan ja weh..heheh..

chaon: di mana ada kech di situ ada hang..hahaha...ampa cam belangkas lak...wiwit!!ada ramai g yang suka tag hang kott..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010