sapa nak blog dengan identiti sendiri?


kini terjawab!!eceh..buat iklan di pagi buta ni...bukan nak kata apa riak ka takbur ka apa..seyes tak..aku la rasa..aku la rasa blog aku identiti aku..aku minat sangat ngan warna pepel so aku nak make sure la blog aku pepel jugak..so aku nak pepelkan keseluruhan blog aku..yang dolu2 punya blog kemain aku design sendiri da macam apa lagi..dengan salji2, blink2, memacam mak nenek la aku buh kunun nak cantik tapi berat gila blog aku seberat tuannya..so pengunjung alahai ciputnya..haha

so kawan aku offer diri nak tolong ubah blog aku yang berat tahap petala langit..sebab tu dia maleh nak masuk blog aku..ok keciwa..haha..so, aku bagi dia detail apa aku nak..nak camni, cam itu..terereren!!aku da dapat blog yang cantikkk di mata aku dan yang penting kemas dan ungu!!aku vangga beb ada blog dengan identiti sendiri..sebabkan aku tak reti nak edit2 main2 coding..aku mintak dia ja yang buat suma..so?nak tak blog ada identiti sendiri?

dan lagi satu..kreatif la sket..jangan nak tiru sebijik sebijik nak design cam orang itu orang ini..identiti sendiri kan..kena la kena ngan jiwa masing..ni nak sama ngan orang itu, nak sama ngan orang ini..tu bukann namanya identiti sendiri..tak sedapla, suma blog dia buat samaaa ja design..tak sedap la gitu kan??

ok la..aku sangat sangat la berterima kasih ngan kawan aku ni..luth...so kalo nak blog dengan identiti sendiri sila masuk website nih...comfirm la puas ati..deal sendiri dengan empunya blog nih..

ni dia punya blog... UBAHSUAIBLOG..klik ja kat sini ye..

p/s: errrr..esok2 aku update..dah sampai mood rajin..

8 comments:

MOFASAD on August 9, 2010 at 2:18 AM said...

dot com

fndrocka on August 9, 2010 at 8:13 AM said...

Blog aku siap ada girlfren lagi..dia minat kat blog org lain...

syahira ariff on August 9, 2010 at 8:57 AM said...

cntik design dia kt blog akak nie
warna purple lembut oh sy suka sgt
nice one akak
=]

aNiSa hANg tUaH on August 9, 2010 at 11:43 AM said...

yehaaa
sebab tu la name kau violet
heheh
aku suke pepel gak

YuSeNzE - KniGhT on August 10, 2010 at 12:52 AM said...

Kaler ni lembut.. aku suka.
cuma macam x cukup bulat la templat kat blog nih.. hahha..

noor afzan on August 10, 2010 at 9:36 AM said...

memang cun dahblog vio..
blog akak je still serabut gi..

Pusher Aries on August 12, 2010 at 1:46 PM said...

aah lawakan kale pepel...huhu

violetless on August 17, 2010 at 12:41 PM said...

parit: cita2 aku la tu nak ada dot com.hang sponsor weh..


fnd: hah???blog pon ada gepren??wat thee??cita la cita..


syahira: juz gtau nak design camna..kaler camna..insyaAllah dia buat...sedap mata memandang..


nis: baru sesuai dengan identiti aku..heheh


yus: nak bulat2 kan..hang p cari taik kambing la...sabaq jela..haha


kak afzan: blog akak ok je sy tgk kak...


pusher: lawa la opkos..haha

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010