kan dah cakap jangan paksa.


aku ni pelik sikit orangnya..aku rasa ramai yang dah tau..kawan kawan blog dah boleh detect..kawan kawan realiti lagi la boleh nampak..hahah..sabaq jela dengan perangai busuk aku nih..aku ni jenih kalo aku kata takmo tu maknanya takmo la..bukan bila aku kata takmo aku mau macam sesetengah pompuan..sory la noo..bila aku kata takmo jumpa maknanya aku takmo jumpa la..harap maklum..

aku boleh nak berkawan dengan baik tapi bila nak jumpa jumpa, nak makan makan boleh but kalo aku cakap tak boleh dan takmo plz la paham aku takmo la tuh..aish..plz..aku terpaksa buat entry ni.jangan pujuk aku, jangan paksa aku..nanti aku muak, aku akan lari sampai hang takleh nak cari aku lagi..aku tatau nak cakap camna lagi.jangan paksa aku..aku bukan orang yang suka nak kena paksa..aku jenih mengamuk dalam diam kalo kena paksa..kalo aku meletup pon hang takkan tau sebab aku akan diamkan diri ja..harap maklum.

oh aku masih fobia weh dan serik sangat sangat bila pikir pasal serious relationship..mulut ja kata mau, bila nak masuk tu jangan harap la aku mau..bila aku terai nak masuk mula la separuh ati aku kata "toksah dok gatai la, satgi jadik balik benda dulu lagu mana?".haaa gila nya serik aku nih..aku takut weh..sekeliling aku tengok dan aku perati jaa..seyes seh aku sangat sangat sangat takut..ha, aku takut gila..camna nak buat neh..takkan sampai bila bila aku nak camni?bagi solution weh kat aku..

serabut milo dah aku ni.tapi takpa..aku ni manusia biasa,, ada perasaan jugak walaupon aku kool bebeh..haha..aku da serik dan aku dah fobia..sakit tu masih ada..gila nya sakit weh..ingat skit skit punya sakit ka..banyakkkk punya sakit aku kena tanggung..tapi nak buat camna ni la idup weh..ingat senang ka nak dapat pengalaman idup camni yang boleh buat aku serik seserik seriknya nih..dasat sungguh..tapi bila aku dah sedia nak move on ada la halangan yang entah hapa hapa..hukhukhuk..

oh kakak aku yang paling aku sayang paling aku rapat dah nak bertunang...betoi betoi twisted punya stori..aku leh ternganga dengaq cita dia..pelik sungguh..aku expect orang len yang jadik laki dia, tapi orang len plak yang sempat masuk jarum..memang mirikel betoi la..apa apa pun tahniah la kakak ku tersayang noo..adeh pasni tekanan kat aku plak..oh tidakkkk...pas akak aku lepas, aku plak..waaaaaaa..jangan camni!!makcik2 kepoh ka sepupu sepupu ka toksah tanya, satgi aku lari p zimbabweh.cis.

ok la..ai nak siap siap nih..nak p jalan jalan cari benda nak makan..ahhaha..

p/s: entry semakin entah hapa hapa..sekian..

6 comments:

NichKhun on August 1, 2010 at 12:38 PM said...

hurmm .. saya tak suke jugak orang paksa saya wat bnda saya tak suka..
tapi kalau orang pujuk saya akan ase kesian.. dan start lah mencari kata2 manis nak bagi.. kahkahkah

jahat upenye saya neyh.. sobss

Ery Farieha on August 1, 2010 at 3:53 PM said...

nikon mmg sll bg ayat manis
ahakss

vio, btol la tu
aku pon spesis tu
hohoho

tahniah utk kakak hang!

ciK LyndaWawa igUana on August 2, 2010 at 12:37 PM said...

saya tunggu cik hidayah tunang dulu...=)

Kech Hidayah on August 2, 2010 at 11:05 PM said...

aku ingat ada orang paksa hang mandi vio..hahha

Pusher Aries on August 4, 2010 at 1:38 PM said...

siapa yang ketegaq tu..habaq mae..
kesian...huhuhu.

violetless on August 13, 2010 at 1:59 AM said...

nikon:amboiiii....suka bagi ayat manes nmpk.amboi2...

ery: aku sedih kot kak aku nak bertunang wehhh

ciklynda: calon tadak lagi nehhh...

kech: tu hang...nisa selalu suh hang mandi kan??

pusher: hahahah..pusher selalu la kannn...hahaha

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010