di sebelah sisi lain idup aku..


sangat tak boleh belah punya tajuk tapi macam besa la..jom kita merepek sambil makan kerepek..tapi entry ni mana buleh merepek sebab aku tak mau merepek. buat pertama kali nya aku nak bukak cita sebelah sisi lain idup aku..aku rasa aku penah mention sebelum ni tapi tak banyak, buleh kira dengan jari sebelah tangan sahaja.punya la sket aku nak mention sebelah sisi lain idup aku..

oh..sebenarnya aku ialah seorang perisik rusia..ha, percaya?ok tipu.sekian terima kasih sebab aku taktau nak susun ayat camna nak cita sebelah sisi lain idup aku yang aku selalu kena mengadap.tapi sangat sangat best sisi lain idup aku nih..kena banyak sabaq sangat sangat, penyayang opkos la kena kannn...kalau adik aku ngan kakak aku baca mau la aku kena perli abis abisan sebab kat umah kemain la aku kejam yak ak aw dengan adik adik aku..ala best weyh buli adik adik sendiri..takkan kat luaq aku nak buli orang kot..aku penyayang orangnya..wiwit!!

ok malas la nak puji diri sendiri..keh keh keh..bukan best pon masuk lif tekan sendiri..bek masuk lif orang tekan kan..lagi la rasa macam best!ok nak cita ni..tapi ingat nak letak gambaq sepapan 2 la..bukan senang aku nak letak gambaq..ni nak letak ni best jugak..mau tak mau mengadap la weh..kalo tak suka tekan ja pangkah atas tuh..senang wehhh...

nampak normal kan?tapi ni lah manusia istimewa yang baik ati, sangat penyayang, sangat peramah. yang ijau tu kawan aku..sama sama p ngan aku..

periang...yang belakang tu kemain la mintak nombor tepon aku..kehkehkeh..sory la adli, awak da ada makwe kat kelas sebelah..jangan menggatai..


tudung selebet..mintak mahap.tu dia kemain peluk aku siap parking kepala kat kepala aku..terbaik la..haha..depa sangat sangat la manja..pangai sangat sangat macam budak budak..yang buat gaya otomen tu, semalam aku g, dia cakap. i like you, the blue one (sebab aku pakai baju biru aritu)..timaseh sebab suka..selasa ni ai p lagik..




hai abang..hahah..yang buat peace tu dia lupa nama dia apa..dia cakap panggil abang sudah..HAHAHAH! lawak benau ampa ni..

hurm..tatau nak cakap camna tapi ati aku sebak bila depa ni sorang sorang datang mengadu kat aku..yang buat peace tu tunjuk kat aku kaki terluka kena iron..hurm..kena iron bukan dia yang buat..paham maksud aku?yang peluk aku kemain tu kena tumbuk dengan abang dia dan dia tunjuk. hurm..kesian tapi apa buleh aku buat bila depa mai mengadu kat aku?selain dari tengok, cakap "takpa, akak ada nih.."(ala depa panggil aku akak, tak tau sebenarnya kami lagi muda or sama umo dengan diorang)

yang tangan macam kena cucuh pon ada..jangan la weyh..aku dah sebak dah ni..bila mengadu kat orang yang korang panggil akak ni, apa akak leh buat?takdak apa yang akak buleh buat selain pujuk pujuk, janji nak datang lagi..timaseh sebab tunggu akak datang ye..nanti kita jumpa lagi selasa nih..nak akak pakai baju kaler apa plak selasa ni?akak pakai putih buleh?ok dah la..

ni sebelah sisi idup aku yang lagi satu..sisi yang aku rasa aku ni disayangi, ditunggu, disukai..


p/s: bertuah la kita normal weh.syukur.

9 comments:

Cik Amy on August 22, 2010 at 3:55 AM said...

syukur apa y ada :)))

violetless on August 22, 2010 at 4:00 AM said...

cik amy: bagusla...=)))

saya_arief on August 22, 2010 at 6:20 AM said...

stuju dengan cik Amy.
:D

MOFASAD on August 22, 2010 at 7:19 AM said...

sweet dak2 nie

ciK LyndaWawa igUana on August 22, 2010 at 8:03 AM said...

coeml budak2 ni....=)

aNiSa hANg tUaH on August 22, 2010 at 9:24 AM said...

wahahaha
kau dikelilingi para jejaka..
hehehe

(:

noor afzan on August 22, 2010 at 1:37 PM said...

wah..
baguslah pergi tengok oang2 kurang upaya.
sikit sebanyak menginsafkan kita san buat kita bersyukur dengan kesempurnaan yang kita miliki.

♥CIK SHA♥ on August 22, 2010 at 5:25 PM said...

kat mana ni vi??aku pun teringin nak jadi volunteer mcm ni tau..kat penang ni tak tau kat area mana yg ade..huhu..

violetless on August 22, 2010 at 8:30 PM said...

arief: sy pon setuju ngan amy!!nak jugak kan..hahaha


parit:yup..sweet cam aku jugak la depa nih..


ciklynda: memang comel..rasa nak cubit2..hahah


nis: aku dikelilingi jejaka2 yang penyayang..heheh


kak afzan: heheh..sebab sebahagian daripada kursus ni kak..bersyukur la apa yang kita ada..


cik sha: aku tatau kat penang ada tang mana..aku jadik area kl.kl banyak..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010