basi sudah~


benda ni da basi dan ada jugak orang yang tak lalu dah nak menengok benda ni..tapi aku gagahkan diri gak tulis benda ni..aku tak sehat ni..demam seyh...lagipon memang bz gila la sebab pindah barang..tapi kat fesbuk tak sebok lak kan?ala kat fesbuk takyah nak karang cita berjela jela cam nak kena ambik periksa karangan SPM yang aku tak dapat A tambah tu..hangin aku tak dapat A1..buat aku kecewa ja..

gila ah malas aku nak update..eh aku nak update pasal gathering aritu...gila lambat kan nak update..timaseh la pasal gathering ni aku leh rapat dengan blogger2 yang tak penah bertegoq pon..ada yang folo tapi silent ja..hang la tu miro oi...jumpa otai2..jumpa yang selalu komen..ramai jumpa...ery farieha, jijan, yusenze, kech hidayah, pilotyohan, kak afzan, intan, huda, deus, sigg, farid, pusher, joe,chaon,..adehh..ramai gila sampai aku tatau nak tulih nama dah ni...

kalo ada nama aku tak tulis tu jangan kecik ati..sebab aku tak peramah sangat..aku tegoq orang yang aku kenai..tu pon jenuh kuatkan ati nak tegoq orang dulu..yang mana aku kenai la..yang aku tak kenai tu jangan arap la aku nak tegoq..gila teruk aku nih..sory la..seyes bukan jenis peramah..sory sangat sangat...tunggu la aku orang tegoq aku..teruk gila seyh aku nih..kecewa dengan diri sendiri..waa!!!ok la tayangan gambaq jela ok?

antara yang hadir...



gila besaq gambaq ni sebab aku ambik kat fb incik azizie..hehe..halal ye..den takdak gambaq ni..


antara gadis2 yang hadir...heheh..sori la kaki ntah hapa2...


ni otai otai belog...ha kenal tak?kenal?


ni lagi sebahagian yang hadir..


sambung sampai boling ngan geng senget yang pas tu jadik gosip tak hengat..penat aku nak balas...adeh2...


p/s: kena lari lagi ka?takmo dah lari..ni idup aku..kena la mengadap..

16 comments:

ciK LyndaWawa igUana on July 17, 2010 at 1:17 PM said...

kamu kata basi saya kata tidak...hehee

saya_arief on July 17, 2010 at 2:04 PM said...

kamu xjumpe aku pown..
hahaha..

aku xpegi pown.kui3.

Pelatt on July 17, 2010 at 3:08 PM said...

jumpa just kontol tak?

Farid MOFASAD on July 17, 2010 at 3:46 PM said...

dah lama aku tak buat kat blog nie...



zzzzzzzzzzzzzzzz






pppppppprrrrrruuuuuuuutttttttttt










>>_________<<

Ery Farieha on July 17, 2010 at 4:28 PM said...

hahahah basi gak ahh
ade bau busuk cket2 ni
ahahaha

Rara Nasiha on July 17, 2010 at 6:55 PM said...

best je ada gathering macam ni kan.

HonEyBuNNy on July 17, 2010 at 9:36 PM said...

yaya neh..mana da basi...bila lak kita nak gathering 2 neh.heheh

~claizani~ on July 18, 2010 at 3:01 AM said...

basi tapi x busuk kan? hello..lamo x kelih violet love..;;)))

meo188 on July 18, 2010 at 3:27 AM said...

wah lain kali nk join!

btw, jom ambil award khas utk blog nie di..

http://freewebcomic.com/2010/07/geng_cipan_award_pakatan_komik_online/

Cha'on on July 18, 2010 at 3:46 AM said...

awat nama aku last sekali weh..? hahha.. gambaq hot yang last skali tue.. nak sainnnnn~

Kech Hidayah on July 18, 2010 at 10:15 AM said...

betul2..gambar hot yang last sekali..gandingan anak mami dengan hero tamil....fewwwiittt!!!!! hahahaha...nak saiinnn jugakkkkk!!!..hhaha

noor afzan on July 18, 2010 at 6:00 PM said...

vio..
ahahaa..
sempat pi lepak lagi eh lepas gathering..

pasni ada program boling pula.
tgk blog joe.

Pusher Aries on July 19, 2010 at 1:13 PM said...

awat gmbr aku xnmpk...huhu..

pilotHans on July 20, 2010 at 7:45 PM said...

hi...mmg happening laa gath GB aritue..x nyesal pi ^_^ xpe, entry camnie xbasi laa..haha....till the next gath..

p/s nice meeting u vio ;)

Miro Slav on July 21, 2010 at 1:10 AM said...

hahaha...aku ke nama miro tu..hahaha

asna cute on July 21, 2010 at 8:57 AM said...

Owh mmg basi cepat update cerita baru ari nie!

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010