untuk asna


semoga berbahagia ke akhir hayat ye..sory la lambat sket buat entry pasal ni..aku ni bukan reti nak buat entry la la tu jugak..lani dah malas nak update blog.apa nak jadik la ngan aku nih..punya la pemalas..tak tau bila nak rajin..padahai dok umah tak buat apa pon.makan, tidoq, online, tengok tb, kemas katil,kemas bilik, buli adik, pikiaq nak makan pa petang petang,haih banyak gak aktiviti tak berpaedah aku kan?eh aku nak update pasai apa sebenaqnya ni?oooo pasal asna cute..

puan asna cute mesti tengah bahagia nih..masih pengantin baru lagi..kat kenduri asna jumpa kak tiqah dan suami..seyes lawa kak tiqah ni..kalaulah aku lawa cam kak tiqah..hehe..ok pang!sila bersyukur yaya!ok2 aku bersyukur dengan apa yang ada..aku g ngan kawan aku..disebabkan dia tak kasik aku letak gambaq dia,aku tak letak la..hehe..

seyes lawa gila pelamin pink nih...aish..lawa weh...bakal suami..nak camni tapi nak pepel leh?gatai merela gila..hahaha..



asna sangat lawa ok time tu..memang sangat sepadan...yang orang belakang terpaksa dipotong..ahahah..sory..tak kenal..kenal asna je..haha...semoga berbahagia ye..


abaikan aku yang ntah apa2 tu...tu kak tiqah yang lawa la..aku adore ok..

ok la...da siap da satu entry..aku nak kena rajinkan diri nih.punya pemalas sampai aku pon muak tengok blog sendiri..aku da kena kuntau ka?ini soalan...jawapan ada ka tadak tu yang kita tak tau....

p/s: puan asna...tak saba nak tengok gamba kawen awak..

6 comments:

Atiqah Adnan on June 14, 2010 at 8:48 AM said...

vi juga comel hari tUh ye.. hampir akk tak kenal tau.. hee~ cepat kawen tau nanti bOleh akak datang..^^

cha on June 14, 2010 at 10:03 AM said...

lawa la pelamin tp i tak suka pink pink :P

butterfly on June 14, 2010 at 11:15 AM said...

serius lawa kan asna...gorgeous...

hish...xde rezeki jumpa violet..:(

aNiSa hANg tUaH on June 14, 2010 at 12:58 PM said...

vi..kau tidak entahpape
tapi comel laaa
heeee
kak asna,selamat pengantin baruu

snuffles on June 15, 2010 at 11:35 AM said...

ko bila pulak lg???
hehehheheh...jgn marah...

violetless on June 18, 2010 at 5:25 AM said...

kak tiqah:akak wajib datang kalo sy kawen nanti..tak kira..hahah


cha: eh sis suka kaler apa?


hajar: tula..sy lambat sangat..awak lak awal sangat..hahah..


nis: setiap kali ko komen mesti aku blushing..hahah...


snuffles: aku lambat g..tggu calon dulu..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010