seyes aku rasa nak terajang dia.


seyes aku nak cita ni..cita ni takdak la basi tapi leh la basi kalo nasik la..nasik sehari pon da basi..ni masa aku balik kamis lepas..da lama la aku peram tapi aku da kecoh kat fesbuk..fesbuk ari2 aku update..kat belog punya la pemalas..haha..aku da la nak istiqamah nak update belog ari2 tapi tak kesampaian lak hajat di hati..dengan ini aku update 2 kali arini..padahai schedule..aku tulis ni masa koi 4 nih..ahahha...ampa rasa tertipu dak?


eh kita kembali ke tajuk berita utama ya kawan2..jangan jadik seperti ayam lintas jalan tak tengok kiri dan kanan..nanti merbahaya untuk keselamatan..ok da mula merepek balik..camna la nak ubah pangai buruk ni aku pon tatau..suka tau nak panjang panjang benda yang tak penting langsung..sian ampa sebagai pembaca..timaseh kerana sudi membaca aku merepek..

ok ok..tanpa membuang masa..aku cita teruih ni..tau tertunggu berita hot nih...haih..camni..aku balik naik bas.dalam bas tu ada sorang mamat ni..gila la dia..dok belakang aku..seyes busuk gila bau badan dia.tak reti pakai deoderant ka apa..bau bawang kuat gila..kuat makan bawang ni sampai badan pon bau bawang..gila la busuk..seyes aku nak muntah..naseb bek aku ada one drop perfume..aku tonyoh kat idung aku bagi tak penin..aish..susah2..

pastu dia kacau dari start aku naik bas..seyes geli weh..dia bg ceklat yang dia pegang..geli weh..ceklat tu bukan dalam bungkusan ok..gila geli nak ambik.aku buat isyarat tangan aku tanak..pastu mula la mimpi ngeri aku..dia mula mintak no tepon siap ugut2 lagi nak ambik
nombor aku tak kira apa..haih..makcik sebelah aku tak tolong langsung..sedih aku..tolong la..kalo anak hang kena camna?

pastu aku nak tido takle sebab dia letak tangan ngan kepala dia kat kerusi aku..kalo aku bersandar maksudnya dia senang lenang leh main2 ngan kepala aku..syiok la dia kalo aku sandar..gila teruk aku menahan.aku tak sandar, aku membongkok ja selama 2 jam..mau tak lenguh segala sendi aku?nak nanges aku tahan..pastu seyes aku tak tahan..aku ambik novel aku aku ketok tangan dia suh dia jangan bersandaq kat kerusi aku.dia leh senyum2 kambing.aku tensennn gila..ok fine..aku da mula nak marah..aku terjerit sebab terlampau geram..patutla berani..depan belakang aku ada geng dia..memang mangkuk la..

seyes aku geram..aku tak suka...2 jam seterusnya aku leh bersandar tapi haih..tak abeh2 tendang2 kerusi aku lak..memang mangkuk la.tak respek pompuan langsung..ha jangan nak kata aku seksi ka apa..seyes aku pakai baju kurung yang entry sebelum ni dengan suaq jin sebab aku da tadak baju nak pakai..tu ja baju yang aku dan basuh..wahaha..aku sarung ja..tak kesah la orang nak kata pa..

respek la sket pompuan woi!aku terajang kot.haih..sory la terkeluaq perkataan yang tak patut dikeluaqkan oleh pompuan..kalo aku buat betoi betoi memang puas. tapi apakan daya aku leh
cakap tapi takle nak buat..sedih...

dan makcik sebelah aku..timaseh sebab ignore ja aku selama aku kena kaco..tak reti nak tolong aku langsung..camna kalo jadik kat anak makcik..sanggup makcik buat2 tidoq..tamau jumpa makcik da..isk isk isk..dah la makcik..sampai atimu...

p/s: sekian berita geram+sedih untuk ari ini.

18 comments:

rutikeben on June 14, 2010 at 12:49 PM said...

kaki cukup pnjang nk trajang?hahaha

makcik sbelah tuh dalam sindiket yang sama kut..huhuh

♥CIK SHA♥ on June 14, 2010 at 1:01 PM said...

hoh??sabaq2..

makcik tu telinga tak dengaq kot..pastu mata dia rabun2 ayam..ahaha..apa la makcik ni..ish3..

aNiSa hANg tUaH on June 14, 2010 at 1:06 PM said...

hang sabaq noqq

kalau hang nak terajang dia
meh ajak cheq.

huhuuhh

q-nizam on June 14, 2010 at 2:05 PM said...

nape xpindah tmpat duduk?..dah penuh ke?..xpon g report kat driver bus tu..benggong giler mamat tu

snuffles on June 14, 2010 at 2:46 PM said...

ni yg buat saya bengang ni...
nape tak call saya je miss vio...?
bley saya bg penerajang super saya ni

AcanCapik on June 14, 2010 at 2:54 PM said...

Hm, Susah gak an jadi camtu... Aku rasa ko kena beli pepper spray a. Agak2 Ada org kacau lagi hang sembuq ja kat muka dia. Huhu...

nur on June 14, 2010 at 4:31 PM said...

siyes benci ngan laki2 mcm ni.. org dh xnk dh r... hisshh... rase cam nk tendang jer testis org cmtu..huhuhuh..

Mario on June 14, 2010 at 4:33 PM said...

ekeke ruti...

Ery Farieha on June 14, 2010 at 4:36 PM said...

hohohoho
cite mamat dalam bas ni ek?
mst jd kenangan pahit gila kan?

ravishingpeacock on June 14, 2010 at 6:27 PM said...

xptot la mkck 2 wat donno jek..

violetless on June 14, 2010 at 7:21 PM said...

ruti: kaki ko pon pendek nak ngata aku..ciskek la ai..hahaha


ciksha: nak kata tak dengaq dengaq ja siap sembang ngan orang sbelah kerusi dia..pelik betoi..dia memang..sedih..


nis:hang tumbuk aku terajang..wahahah


q-nizam: nak ubah tapi takde kosong..sedih kot jadik camtu..


snuffles: masalahnya aku ada ke no ko?


acan: aku rasa aku nak kuntau dia la..hang masuk geng aku..


nur: tendang testis?hahahahah..lawak la nur nih...tendang testis maksudnya mandulla dia pastu..


mario: ko ni pakcik..bekap aku sket..


ery: ni la dia...kenangan pahit yang tak tahap tinggi sangat..heh..

ravishingpeacock: tula..sian la sy makcik tu buat dunno ja..

HonEyBuNNy on June 14, 2010 at 10:16 PM said...

eeeeeeeeee..geramnya dgr cita neh..nak kena itu jntn...huwawwaw..mmg kurg ajr tol..

dunspeak♥ on June 14, 2010 at 11:05 PM said...

hiskk..kurang ajaran dan ilmu tol laa laki2 tuh! wt malu ja jadik laki tapi xtw nak respect pompuan,dah la bau bawang!!

snuffles on June 15, 2010 at 9:12 AM said...

hahaha.....
kalu ada pun, aku jauh....
hashaha

Rara Nasiha on June 15, 2010 at 3:49 PM said...

awatla mkcik tu wt lagu tu kat ang..x baek sgguh..tlg la sound sikit ke,jdi la kn..

Atif Hafiz on June 15, 2010 at 9:39 PM said...

ganas tuh...sabaq2...huhu

NiZaM Limited on June 16, 2010 at 12:30 PM said...

wakaka..ruti tak bleh blah..sindiket yg same ek..mamat bau haprak tu pon ada sindiket ke. haha..
sabau cik ungu..at least blaja dr pngalaman..lps ni nak kemana2 bawak aerosol pewangi kete tu..agak2 jmpa org cmtu sembur je ngn pewangi tu..kalo tak paham2 gak tak tau la.kehkeh..

violetless on June 18, 2010 at 5:23 AM said...

ila:memang kuang hajau gila..rasa nak terajang tapi pakai baju kurung lak..heh..


dunspeak:bau bawang dia tengik gila..tak penah mandi ka apa ntah..


snuffles: ko memanngggg..


rara: mak cik tu kejamm..kejammm...sedih aku..


atif: sabaq nih..lama dahh..hahah


nizam: rasa nak bawak aerosol lipas punya tuh..baik wangi sket ketiak penuh bakteria dia tuh.

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010