bila malam menjelma..


aku ni walaupon kadang kadang nampak macam macho gila sampai kuis lipan guna jari yang mana lipannya memarkingkan badannya di bawah tempat panas, aku jugak ada ketidakmachoan yang aku tak de la malu sangat sebab aku tau ada lagi orang yang sama spesis ngan aku..ha baik ngaku sekarang..kalo ngaku kita geng..leh makan kepsi sesama sambil gosip mak kiah tuuu kemain gelang sampai ketiak atau weh!artis tu kemain berkepit ngan laki orang..haa...cantoh weh contoh..satgi terasa lak mak kiah yang pakai gelang mas sampai ketiak..bukan mak kiah,tak kata kat hang aih..orang len, orang len..heh.

aku tido lewat setiap hari sampai kadang kadang aku takyah pakai eyeshadow itam ke celak ke mamang terpampang jelas kat mata aku keitamannya ditambah pulak dengan kulit aku yang sedia itam ni..hai, saya si itam yang tak berapa manis...ahahaha!gedik gila aku rasa.ok stop la gedik gedik nanti orang nyampah pulak ye dok?

pastu kan bila kita minum ayaq banyak banyak pastu kita mestila buang banyak banyak jugak kan?ha jangan cakap ampa tak penah nak buang ayaq!tu suma boong (ayat boong tiru adik aku..kunun chumel)geli lak dengan diri sendiri tulis ayat camni.pastu dalam kepala hotak mula la pikir masa nak pegi toilet.yang mana dalam pala otak aku asik dok buat karangan bukan bukan ialah:
  1. macam mana kalo aku pegi toilet masa bukak lampu tu terjengoi makhluk yang seram bentuk nya..gila tak leh bayang macam mana kalo ini suma terjadi kepadaku..
  2. macam mana kalo aku ngah membuat urusan yang sangat penting tu tetiba makhluk tu buat cak cak ngan aku..gila tak leh tahannnnn...
  3. macam mana kalo aku kuaq toilet tetiba aku ditahan oleh makhluk tersebut?aku mau koma seminggu kalo jadik camtu..dah la suma dalam umah ni tidoq tepat koi 12 tengah malam..aku ja jadik burung antu..
naseb bek la lani ada world cup..leh dengaq jiran sebelah aku menjerit sakan..legaaa...sekurang kurangnya ada teman sebelah umah..kalo aku menjerit tolong tolong mereka akan segera telepon polis.haa..kalo la jiran aku camtuuuu...

kalo aku dah berlaki kelak, aku nak p toilet aku suh laki aku teman tunggu depan pintu toilet suh dia nyanyi ka apa..nak sembang takle.dalam toilet mana leh sembang!haip!sian la laki aku kalo urusan aku lama..tahan ngantuk ye bang..nyanyi la lagu apa apa pon..ayang dengar dari dalam..sudah melalut aku merepek..entry orang yang sepi memang banyak berangan..HAHAHAHAHAH!!

ok da abes gelak.bai.

p/s: aku nak jual baju yang aku tak pakai..ada tak aa orang nak beli?

20 comments:

rutikeben on June 19, 2010 at 5:09 AM said...

eeee antu....

violetless on June 19, 2010 at 5:16 AM said...

ruti: diam la ko..antu tu ko la..

hellioz on June 19, 2010 at 5:27 AM said...

the conclusion is?

lu burung hantu

lu takot nk g toilet

lu nk juwal baju

ok.
awatnya lu tkot sgt nk p toilet?
chillax sudah
gyahahhaahahahaah~

bju ang g juai kt mudah.my
mne tau ade org berkenan ka..
gyahahhaahaha~

violetless on June 19, 2010 at 5:57 AM said...

hellioz: aku takut sehh..aku ni suka pikiaq bukan bukan..

hang da bg aku solution!ni yang aku suka blog hang lebih nih..

rutikeben on June 19, 2010 at 6:33 AM said...

ahhh sentap!sumpah tanak komen dah

violetless on June 19, 2010 at 6:40 AM said...

ruti: sejak bila ko pandai sentap ni weh?nak kena panah cupid ka?haha

nur on June 19, 2010 at 9:39 AM said...

muahahahaha.. nur pun pengecut jgk.. xleh bab2 antu ni.. lagi kalau yang berbungkus2.. mau terkencing terberak lah agak nyer.. hhahahaha..

aNiSa hANg tUaH on June 19, 2010 at 10:20 AM said...

huhuhu
aku pn nk jual bju aku..nk bli?

syahira ariff on June 19, 2010 at 10:59 AM said...

wakakaka
pesanan di waktu malam
jangan pandang belakang
muehehehe
takut tak takut tak?

bju bundle?i gonna love dis
nanti leh wat blogshop
=]

YuSeNzE - KniGhT on June 19, 2010 at 12:44 PM said...

hahhah... oit bulat!
hang penakot kn???
bek hang ngaku... klu x....

HonEyBuNNy on June 19, 2010 at 2:14 PM said...

adoii yaya..jgn cita mlm2..ila dah terfikir neh..hehhe...dah la dk umah ila pn suka tido lwt...ngeh3...takottt...btol2..ila suka minum air byk...asyk nak kencg ja..hahah

butterfly on June 19, 2010 at 2:35 PM said...

hahahha..

awat lah hang ni..

mcm tu jgn minum ke makan ke b4 tido..

kang takut lama pulak kan..?

noor afzan on June 19, 2010 at 4:52 PM said...

singgah~

NiZaM Limited on June 19, 2010 at 7:07 PM said...

adehh.mainan perasaan je tu..benda yg takde diada2 kan..tu la kesannye..
cuba pikir +ve slalu..

tapi nak buat camne kn dah dari kecik dah ditanamkan rase takut cmtu..bese mak ayah yg takutkan anak2 supaya tak kluar malam..last2 sampai ke besor la jadi penakut.. ahaks..

AcanCapik on June 19, 2010 at 7:22 PM said...

cuba bayang lagu ni plak... hang nak gosok gigi kat sinki, tiba2 jatuh berus gigi. pastu ada makhluk dok huluq kat hang berus gigi yg jatuh tu... =p

intanurulfateha ❤ on June 19, 2010 at 9:04 PM said...

.x yah lah jual
.bg pree je kt i ;D

cikTAM on June 19, 2010 at 10:33 PM said...

alaaa..
mlm2 pulakk..
hishhh..
mak..teman jap leh x??
hehe

meow head on June 19, 2010 at 11:30 PM said...

hehehehe... mcm comel dan sweet je takot g toilet mlm2... :D

♥ana j♥ on June 20, 2010 at 12:53 AM said...

bagi lah kat ana satu baju.
tehee=)

miZz_nizZ on June 20, 2010 at 12:54 AM said...

klik dg sni..cr shoutmix xjmpe.hee

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010