aku dah pisahkan pasangan kekasih.mintak maaf~


pasangan kekasih ni baik baik saja sebelum aku masuk dalam hubungan depa nih..nak menaip ni dengan rasa yang bersalah gila..salah aku jugak tetiba masuk dalam hubungan pasangan kekasih.yela aku ni single dan available kan..laki ni plak jenis manja.sket sket nak manja..haih. aku plak adoi layan pulak..ok tu salah aku.aku terima.

hurm aku da kenal dia lama sangat sangat da.tak tau pulak akan jadik camni jugak akhirnya. sory..mintak maaf sangat sangat.tak terniat. eh memang aku berniat pun nak pisahkan korang sebab sebab tertentu la..ok kutuk la aku jahat..aku tau aku memang jahat.aku bukan baik sangat.korang ingat aku baik ke?huh..tulis kat sini rasa tenang sket..simpan sorang sorang rasa terbeban pulak.aish..

hurm..mintak maaf ye untuk s**f*..sory aku tanak pon kat dia..tanak la..sory..kalo hang nak lagi ambik la..tak hingin pon kat dia..tak sesuai langsung ngan aku dia tu tapi kitorang rapat la.haih..camna nak put into words ni..

sebab laki tu adik laki bongsu aku....

ok gatal sangat nak kapel ke dik oi!! ni adalah entry nak mewarning adik aku yang tak dan nak ambik PMR da gatai nak bercinta..aku da nasehat putus ja kapel2 ni jadik kawan sudah..nak i lap u, u lap me apabenda..kakak hang pon tadak boipren g hang sebok sebok nak bermarka da..amboi..habaq kat abah baru tau..pas SPM baru la boleh..cece..aku pas SPM baru bercinta..hahaha..

bukan jeles sebab dia ada marka ke apa..tapi terlalu awal dia nak masuk dalam alam alam yang orang macam aku pon tak mampu nak tempuh ni..ingat bercinta ni indah indah je ke?ohh tidak adikku..belum ada PMR lagi jangan nak gatal gatal la nak bercinta bagai nak rak sampai henpon tak lepas dari tangan..eh macam terjeles pulak aku punya henpon tak nah berbunyi..wahahah...

aku tanak la adik laki aku ni dok main2 ja..mentang mentang bongsu leh la buat sesuka ati mak abah tak marah?pelik la..time aku kemain aku kena.time kat bongsu bongsu takdak pon.sebab da puas marah kami kami semua kot.hahah!!tiba lah masa menjadi kakak yang kejam!!wahaha..sudah la..jangan dok bercinta muda2 ni..aku kenal adik aku camna..belum sedia nak bahagia kan anak dara orang lagi..berkawan boleh sampai nak kapel2 sayang sayang i lap u my princess tak boleh..muntah ungu kakak hang nanti..wahah

ok la..sory dik..hang tu muda lagi.jangan nak gatai.sekian.

p/s: aku tak jeles aih adik aku ada marka..hahaha.

24 comments:

Ery Farieha on May 28, 2010 at 1:25 AM said...

wohh
siyes ko pisahkan ke?
haha akak yang bagus =P

violetless on May 28, 2010 at 1:29 AM said...

ery: seyes weh...aku kakak misali..hahha

liyana aziz on May 28, 2010 at 1:33 AM said...

wah... garangnya kakak ni... hehehehhe.. rasanya sebab adik akak tu lelaki, dats y parent x berapa nak mara..

violetless on May 28, 2010 at 1:35 AM said...

liyana: itu biasa..hahah..sebab dia manja sangat kot..selalu adik laki yang bawah sy pon kena marah..

♥CIK SHA♥ on May 28, 2010 at 1:43 AM said...

waahhhh..cenge aih kakak nih..hehehe..tapi betul la tindakan v tu..cik sha sokong sangat2..kalau cik sha di tmpat v..i'll do the same thing oso..ehehe..

violetless on May 28, 2010 at 1:44 AM said...

cik sha: kan?kan?kan? tak salah bercinta tapi awal sangat nak bercinta..tunggu la jap jap nnati..

kai on May 28, 2010 at 1:45 AM said...

haha.. =)

violetless on May 28, 2010 at 1:55 AM said...

kai: hoho..

smile on May 28, 2010 at 2:38 AM said...

kakak yg bgus nie..ingtkan cite seyes..huhu..ok..i follow miss viOlet ea..:)

violetless on May 28, 2010 at 2:43 AM said...

smile: thanks sebab folo eh?

Faisal Abdullah on May 28, 2010 at 2:56 AM said...

opening entry mmg gempak dah..haha..tp bwh2 tu baru entry sbnr dia..good2

YuSeNzE - KniGhT on May 28, 2010 at 3:07 AM said...

emm... perlukah aku berbicara di sini??? (-_-")

violetless on May 28, 2010 at 3:14 AM said...

faisal: ahaahah..biasa aa opening..


yus: lerr..perlu la..

NaNaJoe on May 28, 2010 at 4:16 AM said...

terbaik ang vio...
same la, adik kita bongsu, kecik2 da ade gf, huhuhu~~

violetless on May 28, 2010 at 6:55 AM said...

nana: tau pon..awat la gatai sangat depa la ni?

aNiSa hANg tUaH on May 28, 2010 at 8:54 AM said...

hahahaha
utk kebaikan depa jugakk

FaTiN on May 28, 2010 at 10:07 AM said...

aku marah gak adik aku ada awek, bukan sbb jeles dia ada kapel tapi aku rasa dia akan rampas adik aku dari aku. aku pun marah dia hahaha. ko jgn nak langkah bendul ye dik~~

eZaT eLaNo on May 28, 2010 at 12:36 PM said...

hahahahah..terbaek la kakak nie..

izansalleh® on May 28, 2010 at 1:42 PM said...

biar la dia bercinta. atleast dia ada life dia sendiri. kiranya dia gagal,dia akan tahu dimana salah dia,dan belajar kenapa dia gagal dalam bercinta. dan kira nya pmr dia lingkup,kau boleh kata macam ni "sebab ni la aku tak bg hang bercinta.hang ingat ada ka perempuan nak kat hang kalau result hang lagu ni???" ha,,,bernas kan? hahaha...

p/s: anak buah aku yang sulung pon nak amek pmr this year,and siap tunjuk kat aku lagi gambar awek dia. aku kata. ok la,tapi tak cun macam maksu. hahahaha

ciK LyndaWawa igUana on May 28, 2010 at 3:48 PM said...

meh pisahkan saya pulak.saya dah bosan

violetless on May 28, 2010 at 7:22 PM said...

nis: tula..kakak yang baik memang camni..hahah


fatin: tu ada elemen2 jeles kat situu...walaupun dinafikan..wahaha


ezat: tu mestii..hahaha


izan: alalala hang tu bercinta time tu tak kantoi kan?kan?kan?hahahah..kalo tak mesti hang da kena..tggu dia melingkup pmr memang ar..hahah..selamatkan sebelum terlambat..

mak oi..hang memang maksu yang seporting abeh..haha


ciklynda: aik?ni napa ni yang?lain macam je bunyik ni?story2 meh..

Luth Textile on May 30, 2010 at 1:31 PM said...

hang jangan jeles.. nt hang terus kawenn.. jgn risau.
tapayah kapel2.. dapat husband lg best..

snuffles said...

ohh.....
kau memang kakak yg garang...
hahahah..muka je comel...

violetless on May 31, 2010 at 4:37 PM said...

luth: aku tak jeles aih..buat pa nak jeles..hahahah


snuffles: memang garang..jangan tengok muka..hahah

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010