wajah-wajah kesayangan..


sangat rindu dengan wajah-wajah yang selalu aku cium tanpa segan silu..sukaaaa...suka plak aku dicium balik..rindu la dengan budak2 kecik yang buat aku rasa bestnya jadik maklang..hhaha...walaupon aku rimas kadang-kadang dengan anak sedara aku yang suka la bergayut dekat badan aku..curik teddy bear aku..curik mekap aku...sedih ouh tengok2 mekap2 aku kat umah sudah illek pocik!sampai ati qilah ambik mekap maklang!

anak sedara aku sorang je pompuan..yang lain suma laki...suma lasak2..jenuh la aku...tapi kalo bab nanges ni memang yang laki-laki ni terer abes!!kuat melalak!!jangan aa da besaq dok melalak lagi..takdak marka la ampa weh..dengar ni maklang nak berletiaq..hahah..oh maklang rinduuuuu...

ni la pengubat ati aku bila aku sedih..takda rasa nak idup da..ni la yang buat aku senyum bila aku sedih tak leh nak bangun..aku nak cita something kat korang the truth n nothing but the truth tapi aku tak tau samada sesuai ke tak cita..haih...aku takut dia bukak blog aku..jangan la dia bukak.aku rasa dia tak bukak pon..kan aku kasut je kan?wahahah...ok takyah paham sesapa yang tak paham eh?

ni la wajah2 kesayangan hamba...


afiq syakirin..aku gomol2 macam mana pon tak nanges pon...suka nyotnyot jari aku...haih...sedap ey yang??ni la budak suka melaram tu...abes mekap aku...adesss...
abang suka buat maklang marah kan?tapi maklang sayang la kat abang...muah sket kat idung tu..meh2 sini meh...jangan tengok maklang camtu..maklang tergoda...dah2..maklang da tergoda...
ni yang terbaru...hai muaz..selamat berkenalan...

p/s: ada benda nak kena luah tapi biar la dulu..hahah...

7 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) on April 23, 2010 at 5:14 PM said...

.alalala comelnye

.tibe3 i rindu dekat chacha
T___________T

asna cute on April 23, 2010 at 5:18 PM said...

apekah muke muaz tue.. menagis ke? mguap? hehe BOLAT!

KEMBARA KERTAS KOSONG on April 23, 2010 at 5:31 PM said...

comelnyer...
rasa nak cubit2 ja hamba..
haha

violetless on April 23, 2010 at 5:40 PM said...

intanurulfateha: rindu kat chacha jugak..lama tak dengar cite dia...

asna: meguap...asik tido je dia..geram..hahah

kembara ketas kosong: maklang dia jangan dicubit..hahahha

izan salleh on April 23, 2010 at 7:13 PM said...

anak maklang bila nak masuk dalam ni?
HAHAHA

violetless on April 23, 2010 at 7:25 PM said...

izan: anak maklang???tggu anak makcik izan dulu kuaq ler..

feelinblue on April 24, 2010 at 1:50 AM said...

aloollo

tetibe teringat kat kg

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010