sapa nak tempah jeruk??


selamat pagi!!! ngantuk gila seh semalam p pekena char kuey teow..heaven gilaa...arini aku nak balik penang...besala kena balik sebab ada hal yang kena setel kat umah..dahla satu haprak pon tak study lagi sebab cik blog ni sangat la pemalas orangnya..bila sampai result mula la nak sedih2 nyesal sebab tak study awal2..biasala aku...

pasal ubah kat bukit jalil ni..aku tak tau nak p lagu mana bukit jalil tu..dari stesen universiti tu nak naik apa weh?ada ke LRT yang sampai ke bukit jalil?dan yang penting, ada ke bas balik penang dari bukit jalil tu?napa la ubah...suma da selesa kat pudu boleh plak ubah..ok tau tau...sebab jam terlampau sangat kat situ..ok paham2..tapi da biasa kat pudu..adesss...takle nak singgah mekdi lagi...wuuu..

ok la..sesapa nak tempah jeruk habaq mai ye..sapa2 nak emel it to me..kalo nak la ye..serious buyer only ye..jangan men2 ngan aku plak..aku da beli cakap tak jadi memang nak kena pelangkung ngan aku la..

ok la sapa nak cakap..sedap seh jerukkk..wuuu...ok ni emel aku violetrblue[dot]red@gmail[dot]com..

ok la nak kemas2 nak balik penang..tak saba nak balik...makkk, cek balik nih..mak rindu cek kan?

7 comments:

Atiqah Adnan on April 15, 2010 at 10:06 AM said...

wah mana jeruk akak..? huhuu~

violetless on April 15, 2010 at 10:17 AM said...

akak nak ke???

eh..a'a la..sy lupa akak penah pesan...sory akak sayang...

sebelas on April 15, 2010 at 10:43 AM said...

hahahaha..jeruk ape nie erk? hehehehe

sasha* on April 15, 2010 at 10:47 AM said...

i nak free la haha

asna cute on April 15, 2010 at 11:26 AM said...

rajin2 stdy okey! jgn serong2 time stdy hehe =))

Atiqah Adnan on April 15, 2010 at 1:03 PM said...

huu.. lupa laa tu.. takpe laa dayah tak kisah pun.. akak saje je..

aNiSa hANg tUaH on April 15, 2010 at 2:48 PM said...

aku suka buah pala
hehehe
:D

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010