mayat fresh accident jangan la tengok..


Assalamualaikum..apa khabar semua? arini nak cita pasal apa yek?aku takdak idea langsung weh..aku ngah gila study ni untuk exam arini..kul 8 ada ni ada exam matematik..apa ntah aku nak jawab..doa2 la aku ngah luahkan semua kat ketas exam..aku ni dahla suka merepek..jangan la aku blur dalam kelas takle nak jawab..

masa ni kul 4 pagi ni kawan aku cita pasal orang mati accident plak..adoi weh..kecut perut aku nih..aku da la penakut ni..seyes aku penakut..aku dah la ada pengalaman accident dan aku rasa bertuah aku ngan kakak aku hidup lagi sampai sekarang..alhamdulillah...aku tak cukup amalan lagi nak mengadapNya..

ok mai la aku nak cita meh..jangan la weh tengok mayat yang fresh yang meninggal masa accident..jangan la..aku da kena skali memang aku serik weh..serik gila aku rasa..teruja sangat nak tengok skali jadi nightmare kat aku..seyes aku nyesal..sedih pon ada..camni cita dia..masa tu akak aku mak n adik aku p la nak beli belah kain nak buat baju..(heh, punya detail aku cita kain tu nak buat pa..hahah)

masa tu ada accident ngeri gila kat jalan maut kat kedah tu...memang jalan tu banyak tul kemalangan..seyes banyak..aku tak tipu punya..kalo aku cakap jalan ni mesti orang kedah tau..masa tu arwah ni langgar dengan treler dan dia punya helmet memang terkeluar dari kepala jauh plak tu..aku tau da ni mesti accident ni teruk..tapi aku rasa teruja pulak nak tengok..sebab tak penah tengok depan depan..

masa kitorang lalu tu mayat baru diangkat..Ya tuhan memang ngeri..kepala pecah, otak memang fresh nampak..nak muntah aku..tapi muka dia memang tak terjejeas..ensem orangnya..muda lagi arwah...aku memang ingat muka dia sampai sekarang..memang lekat kat kepala hotak aku..adoi...

masa balik tu ha ambik memang takle lelap mata langsung..asik ternampak ja muka arwah kat penjuru bilik aku..gila ngeri..pejam ja aku nampak..pejam ja nampak..pejam ja nampak..(ok da..annoying da aku rasa)..seminggu aku takle tido.. memang aku asik nampak arwah kat penjuru almari tenung kat aku...gila ah ngeri..memang terbuntang ja mata aku tanak tutup mata langsung..

pas ngadu kat mak..minum air yasin..alhamdulillah bayangan tu ilang sket..sedekahkan Al-fatihah tuk arwah..memang aku serik da nak tengok depan2..seyes ngeri dan terbawak2..jangan weh tengok kalo lemah semangat..

p/s: dah2..study la yaya oi...

8 comments:

EgNaro on April 8, 2010 at 6:01 AM said...

huhuhu..kesian..aku ingat betoi2 ada accident fresh..huhu..tapi slalu tengok..dan mengingatkan kita akan kematian..bagus utk amalan kita...salam ziarahh..dari Wow! Tak Fercaya!!

izan salleh on April 8, 2010 at 10:05 AM said...

erk,nasib la hilang byangan tu,kalau sampai kesudah dia duk ikot kak dayah lagu mana?
lagu 3 kupang la...
hahaha

af-fatihah kepada arwah.

cathenclox on April 8, 2010 at 12:02 PM said...

sebbaek aku xjadi penakot cam ko ag...
stakat ni,ok lagi..kalo x,mau nye aku drop nursing..wakaka

asna cute on April 8, 2010 at 12:44 PM said...

klu yg mcm tue kira kena badi ke?

AM SYA on April 8, 2010 at 2:06 PM said...

lenkali jgn tgk lagi tau..

xsilap ade org cakap tu badi mayat kalo dh tkenang2 cmtu

wallahuallam~

aken_surf on April 9, 2010 at 10:44 AM said...

huhuu....aku xleh tgok dlm gmbr...tp klu live leh tahan lg ar....aku igt mse aku tgok member aku exident...tgl sebelah kaki je yg elok...cian...kene lenye treler

日月神教-任我行 on May 3, 2010 at 8:04 PM said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

炒米粉Ken on May 11, 2010 at 3:45 PM said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010