gambar-gambar melampau!


oih!pukul 4 lebih sekarang..aku terbangun plak sebab nak p toilet tapi disebabkan aku malas sangat nak kua aku tahan jebat!(eceh!padahal penakut nak p sorang2)..marilah aku taip entry sambil menahan resah gelisah..hahaha..da macam buat lagu aku rasa..ape ye nak cita kat korang suma ni..aisehmen..ha!!tadi kan aku p klcc..ampa jangan jeles..(tau tak jeles kan?)

disebabkan aku boring yang amat arini..petang tadik p la klcc..sebabkan aku terlampau lapaq sebab tak makan hapa sejak pagi so kami pon p la makan dulu..wuuu..makan ayam penyet..aku tak tau plak ada ayam penyet kat klcc ke selama ni aku tak pasan kewujudan kedai tu aa?tu amat pelik kalo aku tak pasan selama ni..haaa...cadang nak makan nasik beriani tapi tengok2 ada ayam penyet terus asid amilese(toi ka eja ni?) merembes dengan dasatnya sampai terpaksa pegang tisu takut meleleh..tak terer la meleleh depan balak ensem2 weh..HAHAHA..

ni dia ayam terer yang buat aku meleleh sakan...ayam yang telah dipenyetkan dan bersedia tuk dilumatkan ke dalam mulut si yaya the dinosor!

pastu wajiblah jalan2 amalan mulia di malam hari..mlas la cakap banyak (ayat biasa) aku nak tayang gambaq ja..pegi bertiga ye..malas la nak ajak reramai..haha..padahal yang len suma da balik kampung sebab da study week sekarang..study week balik kampung korang study ke? AHAHA( ayat orang jeles sebab tak balik kampung)

love dis..kena cecepat tangkap kat sini sebab takut kena prittttttt sama itu pak guard..kita pijak sket kemain pritttt tapi dia senang lenang ja duduk la,lari la,jalan2 la atas rumput tu takpe lak! (eh emo lak minah ni..hahah)


3 beauty!!errr..2 beauty n 1 hensem kot..aku diarahkan bersimpuh oleh cik moksing...adoi..selambak ha lemak aku berkumandang di situ..haha..

biasaaaa...gambaq bersama-sama moksing terchenta mau ada..ni la dia yang snap gmba2 aku..kalo kamera kat tangan dia siap sedia la ye..dia akan snap tanpa pengetahuan..so kena bersedia ja kalo ada kamera kat tangan dia..haip!biasa ni..

ok la mau tayang la hasil2 tangkapan lumayan..

kaki aku napa camtu??haih...

ikan buntal... =_=''

mempekenalkan k-c dengan henpon baru nya..sebok manjang..bunyik ja..dengan moksing wiwit!!

terpaksa katup mulut sebab nak muntah dah tengok gambaq banyak2...moh ler kita sidai baju..

p/s: melampau kan gambaq?AHAHAH..ada yang muntah violet tak kat sini?huhu..


9 comments:

taukeh kain on April 11, 2010 at 5:53 AM said...

wei wei wei..

awat duduk tu pose gila sangat..

mengancam aih.. i like. muah

paan on April 11, 2010 at 6:03 AM said...

no komen ~~~ belum pernah lepak kat klcc memalam..tingin gak..

violetless on April 11, 2010 at 6:48 AM said...

luth: gila ka??aku rasa besa2 ja...amboih2..

paan: g le lepak2..brani lepak sampai kul 9 je pastu trus blah..

AcanCapik on April 11, 2010 at 9:11 AM said...

ikan buntal? i like... ngeee...

ciK LyndaWawa igUana on April 11, 2010 at 12:05 PM said...

saya nampak croc kaler purple!!!!!!hehehe

AM SYA on April 11, 2010 at 2:06 PM said...

yaya~~

akak p0n xpasanla ade aym penyet kt sane~hoh0

dh lame akak x lepak klcc memalam

cambest plak

violetless on April 11, 2010 at 3:17 PM said...

acan: ko suka ey?bagus2..hahah

cik lyndawawa: hahahah...saja nak tayang..

kak syasya: ke baru bukak aa akak??

best laaa..nak lepak lagi la..hahah

HonEyBuNNy on April 11, 2010 at 3:32 PM said...

bestnya lepak2 dgn kengkawan....ala yaya2.lau balik umh pn stdy week mmg kmfm xstdy ah..ahha

violetless on April 11, 2010 at 3:49 PM said...

ila: mmg pon..malas ja..nak tgk tv ja..hahah

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010