akibat jeles melampau!


hai semua..salam ari selasa..selasa kan arini?lupa da ari..besala kelas da abes tu yang bangun2 tanya kawan sebilik "weh arini ari pa?" pastu seminit kemudian tanya g "weh, arini ari pa?" pastu tanya g..hahaha..ok2 da2..kawan aku pon malas nak jawab pastu tuk ngelakkan dia p tulis note ari selasa lekat kat dahi aku baik la aku senyap sambil tengok kalendar kat henpon sendiri..huhuh

ok la berbalik kepada tajuk..ramai gila blogger yang buat entry pasal i city yang kat shah alam tu buat aku jeles melampau sebab aku tak p lagii..aku nak p tengok gak apa yang depa canang2 lawa2 merelip lampu bak pengantin yang pakai baju labuci yang bersinar2 kena lampu kamera..ha..punya panjang lebar penerangan aku pasai merelip2 nih..

kalo dulu kena tunggu ehem2 bagi lampu ijau baru boleh p..kena berteman..hahah..lani p sendiri la weh..lagi senang..nak mintak2 izin pabenda?mana ada dah..camni la aku cari keseronokan aku sendiri..takyah nak sedih2 tensen2 orang tak bawak..bawak ja diri sendiri..sapa pon tak kaco..takdak sapa pon nak halang, tadak sapa pun aku nak kena habaq gtau aku nak p mana2, dengan sapa,ok2 dahla sket2..pendek kata senang sorang..roger kawan aku yang terbaik penah aku ada n then p..senang..

macam biasa la aku p ngan kapel yang aku salu kuar tu..memang senang n masuk..aku nak posing lagu mana pon depa tak heran da.aku pun tak malu nak posing2 sakan tapi disebabkan aku malu dengan orang2 yang ramai gila kat sana terpaksa hadkan sket posing maut aku..maut ka?ka gedik??hahah...ok la malas cakap banyak..padahal da banyak cakap da..pokpek minah ni..aku pokpek ngan orang yang aku kenai ja..kalo dengan orang yang aku tak berapa nak kenai lambat sket la aku nak buat lawak bodo..hahah..

ok la nak tayang la icity..sapa tak p g..p la weh..lawaaaa.sapa2 ada silau bijik mata..sila pakai sepek mata itam..pedulikan orang yang tengok..bukan mata depa..mata ampa..tau ampa tau..

lawanya..warna warni di aidilfitri..warna warni di aidilfitri..(eh ternanyi lagu raya pulak..heh)
ok..memperkenalkan..banduan terlepas..hehehe....comey la pokok putih nih..eh..sapa yang menonggek tu??seyes tak tau...sory bang..tak sengaja..bukan sengaja nak tayang montot abang di sini..gedik ah tulis abang2 nih..hahaha...tak kenal sapa nih..tak kenal2...

aksi 18SG...budak2 jangan tengok..makkk tak bagi..dose..


my besties!!love them dem much!! sanggup teman aku p mana2..timaseh..aku terharu...

ok la..sakit perut tetiba..hahah..nak upload lagi sebenarnya tapi malasla pulak nk tunggu..nak upload kat fesbuk macam tak guna plak dah sebab nak tutup malam ni..moga2 tenang sket aku pas tutup sebulan..heheh..

p/s: nak p laaaagi i city..nak p....kat merak nak snap takle sebab ramai sangat orang..

12 comments:

sasha* on April 13, 2010 at 2:02 PM said...

i tak pg lg.jeles T_T

misslavenderaida on April 13, 2010 at 2:09 PM said...

nk p jugak..
=((

x ajak pn...huhuhuhuhuhuhu

Ery Farieha on April 13, 2010 at 2:13 PM said...

jeles jugak!
urhhh

violetless on April 13, 2010 at 2:15 PM said...

kak sasha: eh akak kat mana skrg??

aida: ok2..jom kita p jom..hehehe..

ery: ghahah..apa lagi..p la..

Atiqah Adnan on April 13, 2010 at 2:41 PM said...

wah chomel gambar2 nieh..

violetless on April 13, 2010 at 2:46 PM said...

kak tiqah: jeles sbb akak pegi la sy pegi nih..heheheh

aNiSa hANg tUaH on April 13, 2010 at 2:50 PM said...

vi.kau comel la..
nguu..jelesnye aku tak penh pegi sane

cathenclox on April 13, 2010 at 2:55 PM said...

ooo..time aku kat shah alam,ko xajak aku pegi pong..sedih2..

violetless on April 13, 2010 at 3:20 PM said...

nis: ko laaaaaaaaaaaagi comel nis..nnt ko pegi la nis..tak lari i city tu..

ami: hang mai shah alam tak habaq pon...nak balik baru habaq..

monica on April 13, 2010 at 5:41 PM said...

cantiknya tempat ni..teringin nak pegi jgk..=.=

violetless on April 13, 2010 at 7:42 PM said...

monica: dtg sini sy bawak.nak?

cathenclox on April 14, 2010 at 10:01 AM said...

hehe..atleast,aku baek hati..gtau hang..hahaha

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010