pompuan mencarut hodoh tau!


hahahahahahahaahahhahahahacummmm!!aku tak sehat la..awal2 da ngada nak gtau orang yang penulis blog ni tak sehat pulak..hahah..ke korang ingat aku nak mencarut?ohh never ever aku nak mencarut dalam blog ni kecuali aku tulis ayat ni "!@@^%!(*@" <---- kalo camni baru dikira mencarut dalam ati..sapa pun tak dengar..

aku sebenarnya banyak tag tak dijawab..tapi aku nekad nak jawab sumanya esok!esok ye aku jawab tag2 korang..arini macam terlebih rajin lak nak p kopipes..esok ye kawan2 ai buat tag tu walaupon ada tag yang mentanya tentang pasangan..weh!camna nak jawab kalo takdak?kasi soalan len takle ka?ok2 perenggan ni takdak cita pasal tajuk pon kan?yaya, yaya bila nak berubah jadik siratulmustaqim ni...heheh..

ok2 berbalik kepada sari berita utama..aku tak suka benor pompuan yang mencarut ye..gila tak suka sebab bagi aku pompuan ni sifatnya takle nak ganas2..tapi aku ni ganas la plak..ganas buleh tapi jangan sampai leh mengeluarkan ayat yang tak sedap didengar..ceh!kaber baiikk punya ni...korang suke ke dengar pompuan yang kalo marah maki2 guna perkataan kesat?tak ke ilang hormat kat orang tu?kalo aku sumpah!aku ilang hormat..kalo nak marah berhemah ye..aku marah mostly aku diam..kalo aku terlampau marah sangat aku akan kuarkan abes tapi ayat carut2 tak kua lagikk..menjaga weh kredibiliti aku sebagai bakal pendidik..

dan laki pulak?apa pendapat korang kalo korang tengok or dengar pompuan mencarut aa?tak manis kan didengar?hurm..aku pelik kalo laki ngan pompuan sama je naik kalo bab2 mencarut ni..aish..tak tau nak cakap apa..pelik2..donia2...aku kalo aku dengar kawan2 aku mencarut memang aku cubit..hahah..padan muka..tak berani nak carut depan aku..sila jaga tatasusila anda ye bila depan aku..

aku tak kesah kalo seseorang nak marah sekalipun tapi jangan sampai kata2 kotor kuar..orang lain dengar kang apa pulak yang diorang cakap?mestila cakap bukan2..kan da diumpat..satu lagi perkara tak elok yang jadik..ha..sila berhati2 bila bercakap tu ye..kita tak tau orang pasang telinga..bila da pasang siap dengan antena pastu leh plak pancar kat antena orang lain..haaa masak ko weh..kena2 pulak bakal mertua yang dengar..rejek serta merta tanpa ada kad kunin ke apa..haaa...nangis tak berlagu la kauu..

lagi kalo budak2 yang dengar memang aa aku rasa adesss..menda2 camtu senang je masuk dalam kepala diorang pastu leh pulak nak ulang2 banyak2 kali sampai melopong mulut sesapa yang dengo..ish2..hodoh tau kalo mencarut2 ni..tak lawa kalo ditengok...awas!aku naik bas,tiba2 terbabas, masuk wad duablas,minum ayaq segelas,ha sapa tau lagu ni lagu apa?haaa..yang ayat ujung aku malas nak sambung..teruk sangat..hahaha...

ok la malas nak cakap bebanyak..kang aku lak kena carut..takpe aku tak kesah sebab aku tulis apa yang aku rasa n carut2 tu memang menda yang tak elok pun ye..

p/s: aku nak mengekalkan prestasi update hari2..hahah..arap2 berjaya!
badan tak sehat ni...aish...
pesta buku kat pwtc bila weh?habaq laa..

12 comments:

Ery Farieha on March 23, 2010 at 3:44 AM said...

btol3
ganas2 aku pun, takde la nak mencarut2
nmpk sgt2 x sopan
rasanye stakat ni xde lagi aku mencarut scare open
huhuh

violetless on March 23, 2010 at 3:55 AM said...

ery: bagus!!kekalkan pretasi anda....gila malu kalo kata2 kotor kua dari mulut..

sasha* on March 23, 2010 at 8:31 AM said...

btul setuju.tp kalau mencarut dlm hati takpe tak?
:P

*i demam jugak T_T

Atiqah Adnan on March 23, 2010 at 8:51 AM said...

betul-betul..
mencarut buruk ngopenye..
kalau dalam hati takpe orang tak dengar ye... heheh

akak pun pernah dengar pompuan mencarut... tak suka la...

zella y on March 23, 2010 at 9:50 AM said...

tu lah psl...

xsuka mencarut n xsuka dgr org mencarut...

~ ReD ~ on March 23, 2010 at 2:36 PM said...

rasa nak tempeleng je muka org yg mencarut tu.

izan salleh on March 23, 2010 at 3:01 PM said...

kadang-kadang word ni terkeluar dengan tak sengaja. tapi kalau aku termarah sangat pon paling buruk penah aku sebut was shit. kalau yang lagi buruk2 tu aku tak berani nak sebut. sebab dulu pernah kena lempang ngan ayah aku sekali sebab sebut stupid dalam rumah. hahaha

izan salleh on March 23, 2010 at 3:02 PM said...

ops! tersebut pula word tu. ampunnnnnnnn...

ciK LyndaWawa igUana on March 23, 2010 at 4:27 PM said...

saya pun tak suke org mencarut taw..hilang kelembutan seorang perempuan..

aduka on March 23, 2010 at 4:56 PM said...

x ske dgr ppuan mcarut..
tp ske dgr ppuan mlatah..
sebut mende sendri..
hahahahahahhaa..!!!
=P

♥CIK SHA♥ on March 24, 2010 at 2:19 AM said...

pesta buku kat PWTC dh start dh..ahad ni 28mac last day..best2..p la..

pompuan kalo mencarot mmg sgt2 huduh..sila jgn mencarot ye pompuan2 semua..

violetless on March 24, 2010 at 4:11 AM said...

sasha: kita carut dalam ati ja..takda sapa dengor..hehe

kak tiqah: sy pon tak suka gak kak..huduh je tgk pompuan carut2 bukan2..

kak zella: ye betul2..

red: jom kita tempeleng secara berjemaah..

izan: huih punya garang ayah ko ye?ahahah..padan muka ko..sapa suh ko sebut..

cik lyndawawa:tula..nmpak kasar je kan?

aduka: ko suka sangat la kan?

cik sha: yeke?eh?kena g nih..takle jadik nih..hahaha..thanks 4 da info ye..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010