"loyal" is a hard word for somebody


loyal ni word yang sangat sangat susah nak apply dalam idup seseorang..tolong..ni tak ditujukan tuk sapa2..plzz jangan ambik ati or terasa ke apa..kalo terasa jangan la buat..ye dok?hehe..hurm..camna nak mulakan ye..adess...makin lama makin susah nak express kan diri..eh lupa tnya..lawa dak aku nya layout baru ni?kawan aku tolong buatkan..kalo aku buat da macam hapa la jadik..haha..

camna nak start ni..camni..aku rimas gila ngan someone yang ada kat fesbuk aku..nak delete kang dia add lagikk..hehe..or he stalk kat sini lagi..he's blogger yang jarang da masuk page aku..argh jangan aa dia baca ni...

setia means awak tu tetap pada pasangan masing-masing..jangan perasan solo dan sewaktu dengannya..duda pon takle ngaku kalo ada bini..duda kunun..pirah!!padahal laki orang..lu boleh blah la penipu..ciskek!(ini tidak terjadik kat aku)hehe..

being single ni susah gak kadang2 sebab orang ingat bila single dia tu mesti nak berpakwe..ha camtu la kiranya..tapi tak pon..best pe jadik single..aku selesa camni..senang..tapi bila susah tu tingin gak nak ada pakwe yang leh tolong2 suma2 cam dulu..ha,mula nak tingat kisah lama..haha..eh2 aku da ok da pon..tak kesah da..hehe..single is better!for me la..

penin aku baca la..korang penin tak?tapi apa2 hal pon pelis setia..jangan aa men kayu kayan..nanti bila kantoi kan da merana..makan tak lalu, tidur tak basah..aish..huhu..ntah pa2 aku merepek pagi2 buto ni..ok da kul 6 pagi..aku tak tidoq g nih..tidoq dalam kelas la gamaknya..hahah..

ok, sila terasa sapa yang men kayu kayan..huhuhu..sapa yang tak men korang memang terbaikkk..aku suka..

p/s: tolong check bloglist..kalo takde korang punya blog sila gtau n bg skali url..nak letak..sory tak sempat save..ada yang sempat ada yang tak..tolong bagi plzz...tulung ye..

14 comments:

P A U L I N E on March 17, 2010 at 6:54 AM said...

betul tu.. bagi saya.. setia dari kawan amat penting.. mereka setia gan kita.. kita pun setia gan mereka.. dan bila ada suatu rahsia yang sukar dikongsi bersama ahli keluarga.. kawanlah yang menjadi tempat kedua... ^^

→ qiko.photography on March 17, 2010 at 7:12 AM said...

Depends kat orang tu.

saya_arief on March 17, 2010 at 7:19 AM said...

loyal....susah nak dapat....

asna cute on March 17, 2010 at 9:12 AM said...

woooo wooo temple baruu wuuuu!~

sasha* on March 17, 2010 at 11:00 AM said...

i kalau dh couple dgn setia.syukur i dpt tunang yg setia jugak :)

♥SYAFIQAH ♥ on March 17, 2010 at 11:18 AM said...

hmm..depend gak kat org :)

violetless on March 17, 2010 at 11:34 AM said...

pauline: yup..true!!memang kalo kita setia orang setia tapi ada gak kawan yg tak setia..

qiko: banyak kot org tak loyal..hurm..

arief:yup..sangat susah nak cri org yg tul2 loyal..

asna: amacam?ok tak?

sasha: tula...good 4 u sis..doakan kebahagiaan sis..

syafiqah: tula...memang depends but somehow kita akan jumpa gak geng2 tak loyal ni..

aduka on March 17, 2010 at 11:38 AM said...

dh single ckp la single..
single is best!
x gitu vi?
yeaa yeahhhhhhhhh!!

violetless on March 17, 2010 at 12:41 PM said...

aduka: hoyeh!!ada pon geng..single best gila...hahah

Anonymous said...

wah!!!ctik2....makin maju hg
chenta hati ku.... (wawan)

zella y on March 17, 2010 at 3:01 PM said...

sy setia orgnya... ;)

wah...rumah baru!! cantek...

aNiSa hANg tUaH on March 17, 2010 at 10:51 PM said...

vi.
lawanya page baru kau
purple2 gitooh
cute la kau
:)

vi.
nape tanak delete je sumone kat fb kau
:)

Rara on March 17, 2010 at 11:10 PM said...

sgt lawa la layout..purple gitu! :)

violetless on March 18, 2010 at 1:35 AM said...

shima n wawan: hehe..ngada aih..

zella: sy pon kak!!cheers 4 loyal people!

anisa: kawan aku buatkan ni..kalo aku buat da rupe apa la..hahah..

aku nak delete..kalo aku nak delete ramai gila aku nak delete..stalker2 yang nyusahkan idup aku..byk..tggu masa je tu..aku leh saba g..

rara: simple sangat kan rara?

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010