chinese food bukan tuk tekak aku..


aku punya tekak takle nak telan chinese food..rasa lain semacam ja..ha tapi kalo wantan goreng aku memang suka melantak sakan sehingga ke titisan kulit rangup yang terakhor..gila krup krap..sedap weh..tambah-tambah cecah ngan sos cabai buatan cik yati kampong aku..(promote ni!sila bayar pampasan ye)

eh sat nak habaq nih..sebenaqnya kan nak habaq pasai dinner kolej den..(camporise macam2 bahasa..ala satu malaysia kan?huhu)ha..punya la jam salut setoberi masa nak p tu..da la ujan lebat..aku lak penin sebab tak tido siapkan assignment..tula last minute baru buat..kan da penin..haa...boleh plak masa jem tu ada orang kentut dalam bas!mengong toi..tahan la weyh...tapi kalo sejam lebih dok dalam bas mesti tak tahan kan?terpaksa la dia kentut kot!sapa kentut ngaku cepat! penin berpinau2 kepala aku bau..kentut senyap ni memang hebat ngan bau yang enak disedut..hahah..pengumuman: "yang kentut tu bukan aku..aku gentlewoman..kalo kentut aku ngaku..sekian."

disebabkan aku malas nak menaip panjang2 aku pon nak letak la gambaq annoying aku yang bila tengok mata korang boleh ketumbit..hahahah(tau ke ketumbit tu apa?)ketumbbit tu sejenis virus yang menyerang mata bila tengok benda2 tak patut..hahahah...

mulakan dengan gmba sopan lagi ayu..penderaan mata aku bermula sebentar lagik..sila pakai jaket keselamatan anda yang ada di dalam bot-bot,sampan-sampan dan kapal-kapal..p la curik memana..
ok mula da aksi tak senonoh diaaa...
ok gmba mesti diselang seli bersama gmba sopan ye..oh my gucci!aku nampak gomok!!nampak je..bukan betul..ahahha..ayat sedapkan ati..wahahah
moksing tanak terima ciuman kasih sayang aku...sedihnya..hahah
tengok!!gila hebat angkat lukisan tu guna satu jari ja..aku rasa aku patut tercalon most strongest girl la..ish kagum aku dengan kehebatan diri sendiri..aish..
oh my prada! gedik la kan pompuan ni..hahahah..
tayangan gamba seram disudahi dengan gamba kerek seseorang..sapa seseorang tu?haaa..yang tu kita tak tau tuu..hahah



p/s: syioknya jadik single..tetiba takde kena mengena ngan tajuk kan?dapat cuppies weh!!syiok oo...banyak lak tu..

5 comments:

aduka on March 14, 2010 at 2:29 PM said...

single itu best..
bebas..
hahaha..

violetless on March 14, 2010 at 2:36 PM said...

aduka: ye betulll!!best nyos la ai..haahah

Mario on March 14, 2010 at 4:47 PM said...

errr....kalu chinese look?ekeke

aNiSa hANg tUaH on March 14, 2010 at 6:54 PM said...

waw!
vi bestnya makan2

kau sgt2 comel laa
:)

.cikfasya.(◕‿◕✿) on March 14, 2010 at 7:10 PM said...

tema baju dinner pepel gak ek.
same2..suke2..~

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010