bercakap tentang si pipi labuh~


hahahah..sesuka ati ja cakap anak orang pipi labuh..pipi sendiri labuh tak sedaq..ahahah..ok sekarang nak bercakap tentang si pipi labuh yang slalu cari aku kalo datang umah aku..sket sket "maklang da balik?" "lama tak nampak maklang"..heheh..tu soalan yang akan ditanya kalo dia datang umah aku..heheh..

semalam datang umah aku pagi2 sebab sepupu aku datang melawat mak aku..skali mak aku tadak pulak..huhu...nak balikla spupu aku..tapi si pipi labuh ni tanak pulak balik sebab maklang kesayangan ada..hahaha..sapa maklang kesayangan dia?ha..sila lihat gamba kat atas..hahaa..tu la maklang kesayangan dia..heheh...

dia fanatik tractor..aku ingat massey ferguson tu pemain bola ka watak kartun ka apa yang dia dok google..upanya tractor..kalo sapa2 nak tau tractor tu apa..p gooogle massey ferguson..punya advance ini budak...pastu sesuka ati ja add sedara mara dia..malu la ai..skali aku dapat halang!punya takut aku kalo sedara mara baca status aku yang ntah hapa2..adoi naseb bek dia tak sempat add mak pak dia..yakni sepupu aku..malu akuuu...yang dia sempat add sepupu dia ja..yang sebaya aku lak tu..gila malu sebaya aku tapi panggil maklang dalam fb..aish.. terpaksa aku suh dia panggil aku lisa surihani or tiz zaqyah..hahahah..pasan nyaaa...

naseb bekkkk..ini budak baru darjah satu dok syiok gila menyanyi lagu mila..pastu tnya aku "maklang tau dak dia menang af brapa?" "mana la maklang hang tau..maklang mu ni tak tgk af..i hate af"..hahah tetiba..tak tengok sebab kat umah mana ada astro..huhuh..tensen gak kalo budak ni ada..macam2 soalan dia tanya..dulu tanya pasal marka.."marka maklang tak mai umah ka?" gila advance punya soalan..tak rela ai jawab tau..maklang babab kang baru tau..

dak ni sangat2 bijak budaknya...penah buat cikgu tadika dia hangin sebab tak jawab soalan peksa sebab dia ralit tengok traktor kat sebelah tadika dia..hahah..lawak...pastu masa kelas lukisan dia p lukis bendera PAS masa pilihanraya tengah hot..skali cikgu dia orang BN daaa...hahah...dia lukis sebab malam sebelum tu dia p meronda kawasan pilihanraya..lawak2...

banyak g pasal budak ni hanginkan cikgu dia..nanti la aku cita..banyak hal budak ni buat..aish..kimi2..naseb bek maklang sayang u tau..walaupun dia anak sepupu bukan anak sedara toi2 tapi sayang banyak2 jugak la sebab buat maklang hepi..n sorryyy semalam tak bawak kimi p air terjun..tak celuih..arap2 jangan la dia jumpa blog aku ni..dia pandai godeh..jenuh2..arap2 dia lupa nama blog aku..fuh3..aminn..

ni dia si pipi labuh yang kaco aku pepagi buto..

mentengok maklang yang serabai di sebelah untuk melepaskan rindu dendam..hahaha..takpe2.maklang violetmu da tergoda..come to maklang come..hahaha..gedik gila..

p/s: ok bai..

4 comments:

alonthegreat on March 22, 2010 at 1:17 AM said...

to kimi : lain kali kacau maklang tu kaw kaw sikit...and paw dia macam2 ek...hehehehe
to violet: mak lang ke mak ngah?? dah nak jadi mak org yer...

sasha* on March 22, 2010 at 9:09 AM said...

haha suka hati dia je nk lukis gmbr bendera pas :P

miss izan on March 22, 2010 at 3:16 PM said...

nasib dia minat tractor. kalau dia mintak tractor cam mana?

anak buah aku nampak ja tractor tepi jalan dia suruh nya abuya dia kutip bawa balik satu. dia ingat seringget dua hapa. hahaha

Kapten on March 22, 2010 at 10:47 PM said...

lawa template baru
meh aku cubit pipi labuh untuk mak lang yer

haha

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010