as easy as a..b...c...


entry sebelum ni agak berbaur kemengamukan yang melampau..ni jadik sebab idup maseh tak normal..aish~macam-macam timbul at the same time n last week was the week full wif depression, work and frustration..n when u reach some level that u find it so difficult to pull out yourself then u'll be juz like me..in reality i'm quite patience handling my life issue..seriously..blog juz the expression of thought n feeling..nothing much..cakap tuk legakan ati..in reality aku bukan orang yang akan mengamuk tak tentu pasal..eventhough some1 make me feel worst n u make me dun have the guts to look in the people's eyes..

yup..the truth is in reality i seems to be the strongest girl ever..but to my closest fren i'm the spoiled girl ever..yang banyak mengadu..yang banyak nanges..yang banyak nak paw itu ini...yang nak askem 2 kupang ari2..(kan yang kan?..ko tgh baca blog aku..aku tau..)bukan jugak senang nak pull out the real you after been snatch by few people who hates u the most n in front of u she/he pretending to help or give their hands to u..but the truth is..they juz find a way to make u suffer even more..

aku tau ramai gak yag akan muak..but sesiapa je yang penah ras dia akan tau..juz imagine slama 4 tahun there's someone by ur side yang ada je tuk ko..n sekelip mata takde?ko rasa ko leh trima ke?takle kan?tetiba ilang benda yang begitu penting dalam idup ko..hmmm..entry lumut yang buat aku nanges semalam..haih..kata2 pengomen dia memang aku rasa aish tul ke ni?hmmm..

"ko cuba tuk jadik sekuat mungkin,terbang setinggi mungkin tapi bila kenangan lama datang, ko jatuh laju je ke tanah.." ha..tu aku rasa..the feeling that i felt..hurm..yang sudah tu sudahla..yup..ramai yang akan camni..tapi the truth is memory that remains really makes u suffer..really suffer n it become worst dis days..tak tau napa..

p/s: sory..ruang komen terpaksa aku tutup..

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010