kampung ku yang best!(part 2)


arini aku da inform aku akan memasak..eh saya..ok2 guna "saya" ye kat kampung ni...pagi2 lagi aku da masuk dapur tapi kena nyorok sebentar (aish makin skema aku) sebab ada kawan abah saya yang suka sangat mengacau dengan panggilan manja dia..adesss..tak suka la orang tua2 panggil camtu...huhuhu..sory, saya tak terpikat ye..

nak bangun tido lambat tak boleh pulak..ok amaran entry ni banyak gambar annoying ye dan cam-whoring..sila bertahan hingga ke titisan ayat terakhir ye..ahahaha ok mula2 mesti la letak gambar bukti kan?adik saya mengacau tuh..saya dok dalam umah buat keje2 memotong sampai terpotong ibu jari..adess...abah jadik mandur..saya tangkap sorok2 takut abah marah ngelat tak buat keje..hahahah..

ok sila bersedia...pasni ada gambar annoying seseorang..ahhahaha..yang ni saya buat skroll box ye..sapa2 tanak tengok jangan skroll down ye bebeh..hahah..

bilik kakak saya..bilik saya lampunya rosak!ahahah...ok cermin kotor..tau2...muka pon ntah pape..jgn skroll..ok da lap cermin...ok ni gamba annoying ke3...sapa2 sampai stage ni saya ucapkan tahniah sebab belum muntah..ke da muntah tapi gigih gak skroll??hahah..da tuka baju..tara!!sebab nak kua shopping..tak macho lak pakai baju kurung..hehe.eh, ni last..berjaya jugak anda skroll sampai abes nih..tahniah!!


p/s: ada yang muntah tak tadik??

15 comments:

monica on February 16, 2010 at 6:40 AM said...

cantikla sis..:)

noor afzan on February 16, 2010 at 8:52 AM said...

kenduri pe beb..?

aNiSa hANg tUaH on February 16, 2010 at 9:14 AM said...

hee.
memasak dan bergambaq

:)

comel la kamu
:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau on February 16, 2010 at 11:19 AM said...

hehe..posing saja..

Rara on February 16, 2010 at 5:12 PM said...

wahh,msk pe je tuhh? :)

AcanCapik on February 16, 2010 at 5:29 PM said...

tak muntah pun? balik kampung ajak la saya. huhu...

mohdhairihassan on February 16, 2010 at 8:53 PM said...

pkai baju kurung macho eh..?
saya baru tahu ini hari..
gudluck! ^_^

Ah Fatt on February 16, 2010 at 9:11 PM said...

pic keddua tu leh wat org tergoda
haha

violetless on February 16, 2010 at 10:39 PM said...

monica: takde la..biasa2 je..heeee

nor afzan: kenduri arwah ngan kenduri apa ntah lagi satu..lupa plak..

anisa: biasa..keje wajib masa lapang tu..hahha

zikr: ok pe..hahhaha...tau annoying tau..ahhaha

rara: aduss macam2 la masak...nak cakap kat sini kang takut ada org terliur..hahha

acancapik: ok sy mau balik kampong..jo..haaa da ajak..hahah

mohd hairi hassan: i think its intan kan??kan?? macho gak kadang2..heh...

ah fatt: ko tergoda ke pakcik?

Luth Textile on February 16, 2010 at 11:48 PM said...

waahhh comel skali baju itu

Atiqah Adnan on February 17, 2010 at 10:56 AM said...

comelnye dia ber'cam-whoring' hee~
masak banyak ni ade kenduri ke.?

AcanCapik on February 17, 2010 at 7:33 PM said...

tak ikhlas. huhu...

AM SYA on February 20, 2010 at 8:54 PM said...

xmuntah pon~

kamo0 chumil taw~ =)

seyes!!

mundo_idiot on February 22, 2010 at 1:44 AM said...

salam petang

violetless on March 2, 2010 at 1:57 PM said...

luth: suka baju aku kan??hahah

ka tiqah: a'a ada org tempah kak..terpksa la masak..

acan: ni ikhlas la ni ajak ni..hahah

am sya: thanks!!

mundo: salam2..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010