kadang2 best gak hidup menyingle ni...


heheheh..sapa2 yang plural tolong jgn jadik single lak pasni..amaran keras kerajaan zimbabwe...sbb pe aku cakap aku da rasa nikmat idup menyingle ni..meh sini nak habaq..sbb aku leh kua ngan sapa je yg aku nak tanpa nak mintak2 izin,takut ke apa..aku rasa sukati aku la nak kua ngan sapa pon..ha camtu la kiranya..heh..tapi kadang2 dulu tu macam best ja..ada org take care..

sabtu lepas aku kua ngan kawan aku..da lama da kawan n da setahun tak jumpa..jumpa skali ngan 2 org kawan aku yg aku slalu kua tu..yg kapel 2 org tu..heh..suka aa ada org nak banja..aku suka la weh..sapa tak suka ada org banja..sapa tak suka mesti ada something wrong somewhere...

mula2 aku nak join kawan2 aku nak men ice skating tapi dak ni takmo lak..sbb kan dia takmo aku terpaksa la ikut sbb dia yang banja..aku da la tadak duit..ikutkan jela dia nak tengok adnan sempit..aku tgk takde la best pon..korang tipu ey?huhuhu..aku nk tengok tooth fairy, legion ke..dia nak layan gak adnan sempit..aku pon teman la..huhuhu..

korang layan jela gmba gedik aku ye..aahahah..aku mengsnap pon masa aku da nak balik..tak teringat bawak kamera..hahaha...baju ni buat aku nmpak gemok..nyampah toi...tu la dak yang banja aku..tgh cari mana nak bayar parking..heh..aku malas nak ikut..fenat..cobaan menjulingkan mata..hahahah..tak nmpak..korang tak nmpak lagi sebelah mata..aku tau aku annoyink..sabo jela korang ngan aku ni ha..

ini la dak yang banja aku..kawan je ey..jangan gosip2..kang jatuh lak saham den ni ha...hahahhda lama aku kawan ngan dia..dari kitorang takde kapel,ada kapel,sampai la takde kapel balik..kawan lagi..lama tu kitorang kawan n always be fren...

aku baru rasa nikmat single.sbb aku leh kua ngan sapa2 yang aku nak tanpa rasa aku curang ke apa or ada orang akan salah paham ke..memang baru aku rasa sebab aku da rasa aku memang tak berbaloi nak kenang2 benda yang akan menyakitkan aku..org yang kenang2 bukan kenangkan aku pon..so baik aku move on kan?kan?tapi jgn risau.kenangan dulu aku takkan lupa sampai bila2..baik manis or pahit..

inilah yang dinamakan idup kan kawan2?

apa aku ngarut ni..masuk satu topik ke topik yang lain..aku da tak betul la agaknya..hahahah..ok aku takde niat pon nk menghasut ke apa,aku suka life aku single2 ni da..rasa bebas pulak..mana la tau satu ari nnt ada org adiahkan novel hlovate ke..hehehe..masa tu aku akan pikir nak berkapel balik ke tak..kalo tak ssuai tak kapel la..gila apa cakap camni..hahah..

p/s: jangan tiru ini perangai..

30 comments:

monica on February 1, 2010 at 1:17 PM said...

bestkan hidup single..x pyh pk apa2 yg merunsingkan otak..:)

violetless on February 1, 2010 at 1:46 PM said...

monica: ye betul!!!hhahah

Farhah Zaidah on February 1, 2010 at 1:59 PM said...

betul3......novel hlovate? best tuh...

violetless on February 1, 2010 at 2:03 PM said...

farhah: best gile la novel dia tu..

Akif Mazlan on February 1, 2010 at 2:52 PM said...

apa yang best lagi, KAWEN,,
haaa,yang tuh juara,,

mello on February 1, 2010 at 2:55 PM said...

ahaa idop menyingle mmg best.. tp klu double best gak klau pndai kontrol..kekekeke

p/s: one day pasti akn kawen jua.. hmm

Luth Textile on February 1, 2010 at 3:00 PM said...

cis hang dayah! haritu putus cinta hang jd gila. bila dh jadi gini best pulak? hahaha. suka aku nengok hang mcmni. good.

violetless on February 1, 2010 at 3:10 PM said...

akif mazlan: hahaha..tggu ada org masuk meminang la kalo gitu...hahaha..

mello: satu hari tu lambat lagi kot.hehehe...

luth: ala aku da ok la lani..hehehe...suka ey?lawa sket tak weh?hahahah

alonthegreat on February 1, 2010 at 3:16 PM said...

hlovate...ade saper2 nak bagi pinjam GURINDAM..dah cr tak jumpa??

aNiSa hANg tUaH on February 1, 2010 at 4:18 PM said...

nak single jugak

violetless on February 1, 2010 at 5:13 PM said...

alonthegreat: jom cari kat mph jom...

anisa: jangan......jaga hubungan tu.

Jijahh @ f.k on February 1, 2010 at 6:13 PM said...

best ada .. tak best pun adaa

violetless on February 1, 2010 at 6:20 PM said...

jijah @ f.k: tula...sbb tu tulis kadang2 kak..

AM SYA on February 1, 2010 at 6:23 PM said...

tulah keistimewaan single~

bebas dan xyah nk pkir jg ati psgn kter...

xdela pening2,nk jelez2 nk gado2 ape ke

cume sunyila sket

tp xpe..kwn2 kamo0 kn ade! =)

jd haargailah mase single anda skrg

nnt kalo dh berdua, dh kawen xleh nk huha2 dh..kn?kn?



^SyASyA^

FaTiN on February 1, 2010 at 7:17 PM said...

ku juga single. single itu indah. ececeh!

^^

alonthegreat on February 1, 2010 at 9:44 PM said...

violet: dah cari tadi kat sunway..takde. Tapi takper dah dpt 4 novel hlovate...sekarang ni tengah gelak sensorang hahahaha...
5 tahun 5 bulan .

violetless on February 2, 2010 at 9:31 AM said...

am sya: tggu kawen terus je senang..hahhaha...malas nak pikir..kalo ada,ada la..hehehhehe

fatin: indah tul single ni kan?kan?

alonthegreat: tak jumpe ey?gurindam jiwa sy da baca..best...tggu yang terbaru je.. 5 tahun 5 bulan sangat la best!aA+bB da bca lom?tu laggggiii la best..heeeeeee...mph ada wak..

AcanCapik on February 2, 2010 at 9:58 AM said...

aku single gak... hehe...

nur 'adli azhari on February 2, 2010 at 9:59 AM said...

xlama la nyingle tuuu..huhuhu

violetless on February 2, 2010 at 10:13 AM said...

acancapik: ko tipu la...tak caya den ni ha...

nur 'adli azhari: lama kot..ahahah

alonthegreat on February 2, 2010 at 3:45 PM said...

violet: br habis baca 5 tahun 5 bulan..esok or lusa br nak baca aA+bB...rest otak jap huhuhuhu...btw leh kongsi gurindam jiwa ker??

violetless on February 2, 2010 at 6:36 PM said...

ada kat umah la wak...kat sini tak bawak la...sy dok hostel..huuhu..alonthegreat..leave ur url here plz..

alonthegreat on February 2, 2010 at 8:35 PM said...

just call me alon okeh..url..hmm saya takde blog2 ni...FB ke Tagged ke..Friendster ker...semua takde...

HonEyBuNNy on February 3, 2010 at 11:59 AM said...

setuju sgt yaya...single mmg best...save mcm2 tau..tp tu la...kita xthu apa yg akan terjd..tp ila mmg suka single jgk n pnh idop single..hehhe

violetless on February 3, 2010 at 12:29 PM said...

alon: ok...rajin dtg blogwalking sini ey?heeee...thanks..

honeybunny: rasa best la kadang2 ila..tapi kadang2 tu tak best sgt..

Ah Fatt on February 4, 2010 at 1:50 AM said...

single itu baik
berdua itu terbaik

violetless on February 4, 2010 at 3:47 PM said...

ah fatt: wait for the right moment..

violetless on February 4, 2010 at 3:47 PM said...

ah fatt: wait for the right moment..

日月神教-任我行 on May 3, 2010 at 8:04 PM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

炒米粉Ken on May 11, 2010 at 3:46 PM said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010