sanggup 2 pompuan cantik dok bawah ketiak masam laki yang berpeluh?eee yekk!


dasat tak tajuk weh?tajuk mesti gempak kan?tapi the truth aku takdak idea nak merepek mula2 kat post ni..ooh semalam aku kuaq ngan kawan2 aku..best wooo..ingat nak tengok adnan sempit..kawan aku 2 org tu plak nak tgk avatar sbb dia tak tgk lagik..aku da tengok malas la nak tengok lagi da..lagipon 2 org kawan aku tu kapel..malas nak kaco..haha..

p kat kaunter skali full house n tggl seat depan yang ada brapa seat saja..sian aku weyh!2,2 cita penuh..sian lagik..so terpaksa la tengok cita the vampire's assistant..punya tak best..aku siap mesej2 dalam wayang tu..hahah...cita dia merapu sangat n siap geli tgk makhluk dalam tu..sebab dalam cita tu yang orang pelik2 ja..pompuan ada janggut la, ada ekor la..macam2 la..geli aku tengok wolfman..berlalat..geli ouh..nak muntah aku..

oh lupa cita pulak yang kawan aku janji nak belanja pizza..so p la makan pizza..tahan lapaq weh dari pagi sampai petang sebab dia dtg petang..hehe..meh nak tayang pizza meh..ke takyah aa??hahah..jap aku tayang kawan2 aku meh..2 orang ja..
nila kawan aku tu..depa ni kapel..aku ja sorang tapi takpa..aku ok da..wink2..timaseh fiz banja aku makan..sayang hang!

gambaq ni berkenaan dengan tajuk..geli ah aku tengok poster ni...rilek ja 2 pompuan tu(walaupon aku tau dia lekat ja muka pompuan tu) tapi geli ah poster buat camni..gila geli dengan hero berpeluh sakan angkat ketiak tak trim bulus2..buat la sopan2 sket..takle bayang aku bau ketiak hero tamil tuh...

oh ye..tamil tu tak full house tapi tak hingin la nak tengok..ahaks..

ok suda..aku saja letak gambaq aku dari tepi..korang takle detect aku da kurus ke belum...ahahah

p/s: sapa nak banja aku makan sila contact aku di talian 012 patpatnamnam pastu sambung sendirik...hehe

12 comments:

Didi Nadhirah on January 17, 2010 at 11:03 PM said...

nmpk mcd dramatik cite tamil tu

violetless on January 17, 2010 at 11:15 PM said...

mcd??da tgk ke?

nur 'adli azhari on January 17, 2010 at 11:34 PM said...

kne carik pengganti tu,,leh double date!

Ery Farieha on January 17, 2010 at 11:59 PM said...

adnan sempit laku.
hah? avatar still penuh? gilee!! wuwuw~
vampire tu oke gk laa. mengarut tu ofkos la yang. dgr tajuk pn taw. hoho.
cte mengarut itu best. kah3 :P

aNiSa hANg tUaH on January 18, 2010 at 1:40 AM said...

ensem nye hero tamil tu

izandaughtersalleh on January 18, 2010 at 2:03 AM said...

weyh,jom tgk movie? aku bosan ar...
lawa baju! ;)

encik luth on January 18, 2010 at 10:00 AM said...

lawa baju hang..

ARC on January 19, 2010 at 8:39 PM said...

hmm nak kate ape...
tuan tanah dgn kawan tuan tanah due2 cun

rambang mate hahahha

Harapan seorang wanita

Burung apa?Burung apa?

violetless on January 19, 2010 at 8:54 PM said...

luth: baju je?

arc: hahahaha...yang mana satu kawan tuan tanah yang cun?yang pakai spek tu ke?hahah

Kapten Luffy on January 20, 2010 at 1:28 AM said...

aha. tgk pun muntah

日月神教-任我行 on May 3, 2010 at 8:04 PM said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

炒米粉Ken on May 11, 2010 at 3:45 PM said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010