pompuan india yang hot!


aku bz sangat2 minggu ni dengan latihan tuk SEDAYA..program aku nya course..hectic gile la idup aku minggu ni..asik g latihan berlakon je..n arini barula aku buat show..(kemain show)hahha..aku n da geng la..adess...watak aku: pompuan india..hot tu aku saja tambah..kalo korang masuk sebab tajuk hot tu sila kecewa..ahahah..

maybe ada yang ingat aku still bersedih pasal entry kat bawah ni yang mention about my feeling..tapi seyes aku da tak rasa sedih sangat sebab aku enjoying my life right now wif my frens..ao aku tak rasa sunyi sangat walaupon memang ada time aku rasa sunyi sangat2..tapi aku anggap benda tu da biasa..adoi terpanjang pulak..sory weh..

ok kami nya persembahan pasai puisidrama..berpuisi dan berdrama pasal 1 malaysia..n aku pegang watak pompuan india yang hot..huhuhu...ok meh la aku tayang gamba2 tadik..haha...aku beria tgk jam..ahahahah..kawan aku kat sebelah lagik beria..hahaha...
tetiba aku dibagi mike suh miming nyanyi lagu pengantin..ntah pa2 ntah..masa latihan takdak pon..cess..termalu aku kena joget2..
aku yang beria lagik kunun2 tgh lukis batik..hahahah..posing sat weh..hahahah..baju pinjam budak india kolej aku, tudung pinjam moksing..yang lain2 ja sendirian berhad..huhu



ni moksing terchenta yang slalu ada..aku nak tangkap gmba dia ambik...aku nak salin baju dia teman..wuuu..chenta la kat hang syima..
motif letak gmba ni??hahaha..korang teka la?da kurus sket kan badan aku kan?korang jangan layan kalo tak suka weh..

p/s: legaaaaaaa..rerama da terbang dari dalam perut aku..huhuhu..
banyak lagi gamba..aku upload dalam fesbuk da..

16 comments:

aNiSa hANg tUaH on January 23, 2010 at 3:32 AM said...

meriahnya suasana

:)

kamu cantik

violetless on January 23, 2010 at 4:08 AM said...

memang meriah...

=)

nisa, awk pon cantik..jeles ngan mata boolat awak..

nazreenhashim on January 23, 2010 at 5:17 AM said...

nice!~

Didi Nadhirah on January 23, 2010 at 11:13 AM said...

cantik la pakai baju tu

anok ayoh yeh on January 23, 2010 at 11:20 AM said...

akk nie mmg kiut laa~!!
mahir gune adobe photoshop ea?
sbb blog akk mmg comey

HonEyBuNNy on January 23, 2010 at 12:01 PM said...

beshhhnya....mesti seronok kn...

violetless on January 23, 2010 at 12:15 PM said...

nazreehhashim: =)

didi nadhirah: huhuhu..baju le lawa..ahakz

anok ayoh yeh: seyes tak reti langsung guna adobe..tu kawan yang tolong edit.hahaha..akak tak tau guna dik..

honeybunny:sonok la..ketaq2 atas stage..

intanurulfateha (◡‿◡✿) on January 23, 2010 at 12:35 PM said...

.cantik!
.nmpak kurus lah babe~ ;)

violetless on January 23, 2010 at 5:28 PM said...

intan: =))

anok ayoh yeh on January 23, 2010 at 11:49 PM said...

akak x seswailaa bawak watak india
huhuhu
terlalu cerah utk watak india,,,(^_^)

violetless on January 24, 2010 at 12:10 AM said...

anok ayoh yeh: tu lighting je dik oi..akak ni golap..

sebelas on January 24, 2010 at 2:05 AM said...

ok ler tue..gadis india yang cun..agagagaga

AM SYA on January 24, 2010 at 3:00 PM said...

wahhh~~

meriah betol!!

merase gak dier pkai bj tuh~

1 malaysia ktekn~hikss!! =)

:: Cikgu Wiween :: on January 24, 2010 at 10:12 PM said...

lawa violetless pakai gitu. kiut ;)

violetless on January 24, 2010 at 10:35 PM said...

sebelas: cun la sangat..huhuh

am sya~:gatal2 ouh baju tuh..ahahha..tahan jela...pastu trus tuka pas abes,,ahahah

cikgu wiween: baju tu mmg kiut kak..

luth textile on January 25, 2010 at 7:33 PM said...

wah.. so so so anak mamak :P
eh hindustan.. silap daa...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010