kisah aneh dan misteri~


jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri~~~

seyes weh aku rasa misteri gila la dengan henpon aku ni..ni kejadian kedua henpon aku wat hal yang aku tak pikir hp leh buat..henpon aku adalah cap ayam saja ye..tapi flip la...aku tido awal sekarang..masalah tidoq aku da selesai tapi kan aku kuat tido plak sekarang..gila aa..sampai mekap pon aku tak sempat nak tanggal(macam la pakai mekap..hahah)

kejadian ni berlaku pada berapa haribulan ntah(dirahsiakan,hahah...macam pembaca berita tak weh??adoi ilang mood seram kan weh?ok seram kan balik..

aku da tido pas isyak tu..memang henpon aku leak sebelah bantal sebab senang nak kejutkan aku esok pagi..aku nya jam takde bateri weyh!sila sponsor...ok2 stop merapu benda lain..aku tau korang tensen baca aku asik terpesong di jalan yang lurus takde bengkang bengkok..huhuhu...masa tu kul 1.13 a.m..memang aku da tido..masa tu ada panggilan masuk..tapi miskol je..aku tersedar n then aku tengok aku tido balik..

pas 3 saat pastu kawan aku kol tepon aku tnya napa aku kol dia..aku tengah tido camna aku kol tu??lagipon kang tepon aku tak terkangkang masa tu..flip kan?so dia tertutup la, so nak terkol dia memang mustahil la...masa tu aku tak heran sangat sebab aku terlampau ngantuk..aku juz cakap aku tak kol pon n kawan aku pon terus tak tnya pa2 dah..

aku sedar benda ni keesokkan harinya..aku tengok aku nya history call..tengok2 aku kol kawan aku tu kul 1.13 a.m, no yang miskol aku tu tertulis "withheld" kul 1.13 a.m n kawan aku tepon aku balik tu pon kul 1.13 a.m jugak..pelikla sangat2..n number yang tulis "withheld" tu takde number pon..nak tepon takle..macam number private la..aku pelik weh..

yang kejadian lepas pulak, masa aku tengah hangat bercinta..huhuh..aku tak sedih dah tulis ayat nih...masa tu aku tengah tido jugak n aku tido sorang2 masa tu...aku tengah tido jugak masa tu..aku cas hp aku kat tengah meja..n ehem2 aku anta msj n msj tu berbalas tapi tak betul la ayat tu..aku pelik la..sapa yang balas??aku pelik..amat pelik la weh..aku kalo bab2 hp memang aku sedar la weyh..kalo aku mesej sapa2 aku ingat..ni aku tak ingat langsung..kalo miskol bunyi memang aku tersedar...

kalo aku ngigau pon aku juz cakap ja aku takde buat pergerakan apa2..ok2..pelik tul aku pikir..aku memang ingat nak tuka hp tapi masa ni memang takde fungsi pon hp aku tuh so aku pon malas nak tuka..buang duit lak rasa kalo tuka hp yang takde fungsi pon..kawan bilik aku ja yang tepon aku pon..tanya nak makan ke tak..huhuh..sapa2 yang rasa nak bergayut ngan aku sila tinggalkan number tepon anda di bawah..hahah..

ok la ye..aku malas nak merepek sakan..da lama da pon merepek kat sini..hahah..sabo jela ey korang baca..

p/s: sedapnya jeruk setoberi ni...nak makan mai aku suap..aaaaaaa..bukak mulut meh..

17 comments:

joegrimjow on January 13, 2010 at 5:28 PM said...

hantu
senang cite
;)

violetless on January 13, 2010 at 5:39 PM said...

bukan2...takmo2...

M O N I C A on January 13, 2010 at 6:24 PM said...

sy poon penah dpt ba no telefon dr witheld tuu..2 kali lagi tu..sy x tauk dr mana..jujur sy ckp ni..:)

Ery Farieha on January 13, 2010 at 6:25 PM said...

haaaa! :P

violetless on January 13, 2010 at 6:41 PM said...

monica: pelik kan??mana asalnya aa??

ery farieha: ape haaaa2...huhuh

Cik Cookie on January 13, 2010 at 8:04 PM said...

gila kentang.
abih laa bil bulan nih.

tiKa_AkiTa on January 13, 2010 at 8:27 PM said...

weyh.. seram jerk.. dlu aq duk ats,...slalu gak jd gitu..ade kol... tp bukan aq... ngeee

♥CIK SHA♥ on January 13, 2010 at 8:38 PM said...

a'a..pelik kan??prnh gak jdik cmtu..prnh gak dpt miskol "withheld"..prnh gak kena marah dgn bf sbb die kta maen2kn die..bg msg gune nmbr len..n cara tulisan msg tu sma mcm sya yg tulis..pelik tul..sape punye keje la eh..msti ade hacker ni..tp yg pasti,rsanye bukan sbb henpon kot..tiba2 rsa konpius..-_-"

Rara on January 14, 2010 at 12:11 AM said...

Violet..rara pn pnh kene gtu tau..y peliknya, kwn y kne..die kate no mak rara tetbe ad kt hp die..ad mskol..ble kol mak,mak kate ape tau..
"Ape kejadahnya aku nk kol kwn ko..baek kol ko..mbzir kdit aku je!"

haa..lg misteri..hehe :)

aNiSa hANg tUaH on January 14, 2010 at 1:54 AM said...

emm

takut2 dgn cite misteri

:(

Atiqah Adnan on January 14, 2010 at 8:27 AM said...

mesti ada orang yang main-main kot..
violet pakai no ape? celcom ke maxis?
kalau celcom terus call celcom k sebab kalau celcom jarang ade curi-curi line macam nie..

tanye sape kah 'withheld' tu k..

Kapten Luffy on January 14, 2010 at 10:54 AM said...

fon pun dimasuki roh ganas

Mario on January 14, 2010 at 11:10 AM said...

ok ok masa kejadian tu adakah cik vio betul2 pasti tgh tdo?macamane cik vio pasti?ada saksi?bukti?sapa kwn cik vio tu?dimana dia msa tu?laki ke pompuan?pasti?byk nk tanye ni... nnt la ....mmg menyeramkn...ade dengar suara2 pelik? bisikan2 halus ke? suara mengaum ke?sebelum tdo... basuh kaki tak?ayat2 yg cik vio baca?bape kali?
ada penyapu tak dlm bilik cik vio? jenis ape? sape beli?warna ape?
ckup bt ms ni... nnt tanye lg...

violetless on January 14, 2010 at 1:17 PM said...

cik cookie: takpe...takde credit pon lam tu..hahahah..naseb baik guna prepaid..

tika akita: tu balak hg tepon..

cik sha: kalo bukan sbb tepon sbb ape ye?

rara: meh kita siasat beramai2 jom..

anisa hang tuah: jangan takut..nnt kita pon takut..

atiqah adnan: sy pakai maxis kak..nak tepon mxs cnter malas sbb kena cas..adesss...akan disiasat..

kapten luffy: jangan!!!!!!!

mario: pakcik, soalan tu ada pilihan jawapan tak??sy pilih tanya penonton..hahah

encik luth on January 14, 2010 at 1:52 PM said...

aku call hg, hg bkn nak angkat..

HonEyBuNNy on January 15, 2010 at 8:53 AM said...

apa mkna withheld tu eh..ila pn sellau gk gtu...pelik toi..aiya....bley delete ja kn..hurm..

AM SYA on January 15, 2010 at 8:43 PM said...

tetibe meremang lak~

nape jd cmtu eh

pelik gak~

wuuuuuu~~~



^SyaSyA^

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010