kadang2 takut nak berblog...


tengok keadaan sekarang ramai plak blogger yang cari pasal..ada yang kena tangkap la..akan ditangkap la..hmm...rasa takut la plak kalo apa yang aku tulis akan menimbulkan salah paham n tetiba aku kena tangkap..takkan la aku yang comel ni sanggup diletakkan dalam jel?tak sanggup den ni ha...

kawan aku pon da dicurik gmbanya..harap bersabar..apa la manusia ni..ramai da dengar2 dicuri gamba diorang..hmm..macam2 la..aku arap takdak sapa teringin ambik gmbaq aku...jangan ambik!tak lawa pon..kalo bakal pakwe aku nak ambik, ambik la..aahahah(gedik gila aku rasa)

ok la aku malas nk merapu meraban da..weh tgk fahrin ahmad?story la sket pasal linda onn tuduh dia kaki pukul tu..aku tak tau story nih..


abg fahrin ahmad, i still solo..ahahah..nyampah aku buat statement nih..huhuhuhu..

9 comments:

aNiSa hANg tUaH on January 26, 2010 at 1:12 PM said...

pathetic.
macam2 yg berlaku..

smoga Tuhan lindungi kite

oho
ai hope abg parin ahmad ngorat ai

cewah
pasan gilee

Atiqah Adnan on January 26, 2010 at 1:16 PM said...

jangan takut relax2 sudaa..
heheh fahrin ahmad..?
kesian dia kan..? semalam akak tengok dia dalam terjah sampai menangis dia orang tuduh dua macam2..
erm.. tatau kenape dengan linda on..tuduh dia kaki pukul lepas tu fahrin cakap dia bukan kaki pukul akibat statement linda tu fahrin dah tak tahan orang dok serbu dia dan keluarga dia dia bertindak nak saman linda atas statement kaki pukul tu... hee~ akak tahu tu je dari terjah semalam..


tatau cerita sebenar jadi tanak cerita semua.. huu
lariksss!!!!

AM SYA on January 26, 2010 at 2:23 PM said...

cite pasal linda ngn fahrin tu xtau sgt~

tp citer psal blogger tuh bleh bc kt sini~

http://mazidulakmal.blogspot.com/

ni blog pengacar rncgn 360 kt tv3 tuh~

kai on January 26, 2010 at 4:08 PM said...

kalo kte x wat salah ape nk ditakutkan btol x??
yang penting berhati2 dalam berblogging..
Utamakan Keselamatan

M O N I C A on January 26, 2010 at 5:58 PM said...

yaa..saya pon sama..takut2 1 hari nanti kita tersalah ckp ke??bahaya kan??

neyway,just hati2 saja dgn post kita..:)

violetless on January 26, 2010 at 10:14 PM said...

anisa: hahahaha..sian abg pahrin aku tuh...hahaha

atiqah adnan: akak!!org tak tgk tb..tak tau apa jadik..waaa..terlepas cita wuuu...

amsya~: yang pasal aduka taruna tu da berspah kat blog orang len kan?siap ada yang tunjuk muka dia...ensem gak..ahaha

kai: akan berhati2..heheh

monica:tula,..beware of wat we write.

HonEyBuNNy on January 27, 2010 at 1:42 AM said...

takot jgk...sbb tu la ila jrg2 letk pic..tp dkt Queila letk la coz dia xtahu blog yg tu..ngeh3.....kalo honeybunny letk gmbr ber2..bkn lg sowg2...

takot sgt..kang xpsl masuk jel..hiihi...terpk gk..salah tulis kang...org report..ahhah

Akif Mazlan on January 31, 2010 at 7:20 PM said...

fahrin dah pggl abang eaa?

violetless on February 1, 2010 at 10:28 AM said...

honeybunny: tula..bahaya skrg ni..tak pasal2 kita masuk jel...

akif mazlan: heheheheh....jeles ke apa?

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010