kadang2 idup kaler gelap,kadang2 idup kaler terang..


aku takdak idea nak conteng2 kat sini..akhir2 ni aku takda mood sket sebab masalah datang bertimpa2..adoila..macam2 masalah..dari kewangan sampaila masalah emosi..huhu..

aku cita pasal ahad lepas jela ey..ahad lepas aku merantau p shah alam sorang2..sedih plak bila tulis ayat sorang2 tuh..adess...banyak benda baru aku belajar sejak sorang2 ni..sebab dulu aku mana berdikari sangat pon..suma suh ehem2..ni da sorang2 aku banyak belajar buat sendiri takyah mintak tolong..

aku g shah alam sebab nak cari keyboard..bukan keyboard komputer ey..keyboard yang piano tu..kawan aku kata ada kat tesco shah alam..aku pon gigih la p shah alam cari..nak yang murah punya pasal..kat sini beratus2 tu..mana mampu..adoi la..jenuh aku pikir nak korek duit kat mana..naseb bek ada suit simpanan sket..makin sket simpanan aku..adesss.takpa2..berjimat2..

tapi sampai shah alam tu aku suh kawan aku ambik..senang sket merempit ngan dia..lama aku tunggu dia..sejam gakla..nak buat cmna aku ni kenderaan takdak..terpaksa mintak tolong dia jap..fiz,timaseh ey teman aku..sayang hg ketat2..hehehe..p cari tak jumpa plak keyboard tu..pastu kawan aku tepon cakap nak kirim ke tak..aku kirim jela..so aku da dapat keyboard..ssh payah ja aku p sana tak jumpa pun..adoi la...abis duit den..

hmmm sebabkan tu aku lepak umah dia sat n malam baru aku balik..seram gak balik sorang2 malam2..ala rileks ler..kena la biasakan diri kan?aku kadang2 malas nak kuar tapi tengok kawan2 kuar aku rasa sunyi so aku kuar la jugak walaupon sorang2..senang,takyah kaco sapa2..nak tengok wayang pon sorang2 jugak.takyah gaduh nak tengok cite ape..kan?kan?(ayat sedapkan ati)

ok la aku malas nak merepek sakan..caucincau..

p/s: aku tak ready nak start hubungan baru..sory..

6 comments:

izandaughtersalleh on January 12, 2010 at 6:04 PM said...

aku teman nak?
awat tak ajak aku???

violetless on January 12, 2010 at 6:25 PM said...

laaaa...hg jauh nun kat bagi sana nu...ala ajak ko,ko banja aku eh?

aNiSa hANg tUaH on January 12, 2010 at 8:35 PM said...

banyakkan bersabar yee

idup mmg macam2

kn?

sume penah merasainye

violetless on January 12, 2010 at 9:08 PM said...

anisa hang tuah: ye betullllllll!!!

suma penah rasa..n kadang2 malas nak rasa..

asna cute on January 13, 2010 at 9:10 AM said...

ish.. jgn la myendiri sgt.. nti hidup x ceria tau...

luth textile on January 14, 2010 at 1:53 PM said...

la... hang sorang2.. igtkan ada teman hari tu..
awat tak bagitau awal2... adoi..sian kt hg..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010