horoskop bahaya!!


terbitnya nak post entry ni sebab aku dengan gagahnya p kelas petang tadik..kelas ganti..time tido aku kot time tu..kul 1-4.30..gila punya lama...huhuhu...naseb bek cik mohan memahami muslim students yang kena p semayang ni..bagi la dia pon 15min kat kami nih..lebiu cik mohan..hehehe..dia suka guna ayat "biarin" which the right word is "biarkan"..ahahah...da terpengaruh cita indon la ni..hahahah...

walaupun aku asik makan dalam kelas ni tapi aku dengar gakla apa yang dia dok bersyarah depan tu..hehehe...punya la baik..selamber ja makan..adess..aku rasa aku leh gemok balik kalo selalu buat ni..huuhu..kena stop mulai bulan depan..hehe...bulan ni melantak la dalam kelas abis2an..bulan depan diet balik dengan jayanya..ok aku merepek ni tak berkenaan pun ngan tajuk nih...mai sini rapat2 aku nak cita meh..huhuh..

camni..disebabkan aku ni belajar mengenai hal ehwal kanak2, subjek aku pun pasal kanak2 la jugak.huhuh..camni, kita takle melabel kanak2 tu cam gelaran pokok ke, kuda ke,monyet ke sebab kanak2 akan percaya yang dia tu memang pokok, kuda atau monyet..cam aku la, yang asik kena kutuk huduh,itam la apa la..memang aku caya..sila baca dis entry kalo nak tau lebih lanjut..

hal ni lebih kurang macam horoskop la..yang believe cancer ni orang dia camni2, sagitarrus lak camtu2, aries plak gitu2 dan sebagainya..kalo kita caya apa yang diramalkan tak mungkin kita takkan ikut kan??contoh ey...cancer ni dikatakan orang yang degil..n dia ni memnag bintang cancer n dia takde la degil pon..n then bila baca dia caya yang dia degil terus jadik degil atau bahasa penangnya ketegaq hangit..

camtu gakla yang percaya pasal ahli nujum,tukang tilik yang cakap si polan akan mati pada sekian2 tarikh, pada sekian2 jam..mau tak makan, tak mandi,tak minum,tak p melepak,tak p merempit, tak kencing, tak berak dan sebagainya sebab takut apa yang tukang tilik tu betul..mau tak mati kering dia sebab percaya n then takut sangat sampai tak leh buat hapa2...kan da cari masalah sendiri tu??

ha, korang janganla percaya sangat horoskop ni..kadang2 pasal kisah cinta la..kan ada ramalan cakap "sila jangan percaya boyfren korang sebab dia tgh eyeing other women"..kang mati lak bf korang kena tembak sebab percaya sangat menda tu padahal dia tak buat pon...ha kan da rugi..masuk penjara free...ha...jgn caya tau...

p/s: peace!aku nya u ni bz dengan kempen sampai aku tak tau pilih yang mana 1..aku tanda yang ensem dan solo jela..senang...ahahaha..sila jgn tiru cam aku ni ha..

10 comments:

aNiSa hANg tUaH on January 26, 2010 at 9:39 PM said...

hehe
aku tak penh caye horoskop
sekadar tau
bintang aku cancer

hehehe

nk tiru cm kau bole?
nk solo
:(

violetless on January 26, 2010 at 9:57 PM said...

anisa: bagus la tak caya..aku masa zaman jahilliah cayo gak.ahahah

napa tetiba nak solo lak ni nisa??tak best pon..trust me!

butterfly on January 26, 2010 at 10:54 PM said...

aku pun tak pernah percaya..

haram kott hukumnya?

violetless on January 26, 2010 at 11:36 PM said...

butterfly: tak tau lak hukum dia haram..

Rara on January 27, 2010 at 12:36 AM said...

horoskop ni tpu ar..kekdg leh glak bace..

violetless on January 27, 2010 at 12:58 AM said...

rara: tula pasal..lagi klaka ada org yang caya...

HonEyBuNNy on January 27, 2010 at 1:40 AM said...

xcaya jgk..sekadar membaca.....;-)

asna cute on January 27, 2010 at 9:24 AM said...

sejak asna tau.. dh lama asna mmg xkn bace benda2 nie..

=)

izandaughtersalleh on January 27, 2010 at 10:46 AM said...

aku selalu pi mid masuk tgn dalam menatang batu tu. hahaha..pastu gelak ramai2 tgk ayat dia. weyh,jom pi mid? teringin la nak jumpa hang. lagi satu,aku dah pandai pakai tudung syiria tu. thanks for the tips sayang! ;)

violetless on January 27, 2010 at 1:24 PM said...

honeybnny: jgn caya ila,,hahaha

asna: tula...tak baik la caya benda2 camtu..

izan: aku zaman jahilliah aku suka gak buat benda tu..ahahah..

ko da pandai ke?tahniah!!

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010