aku nak single sampai bila2 boleh?


aku nak single sampai bila2...

tu ja aku nak cakap...

sekian terima kaseh..
Continue >>>

kuala lumpur~ home sour home..


aku tak suka balik kl..

banyak sangat kenangan aku kat sana..aku nak padam suma..

sok maybe aku akan teresak2 sorang2 kat pudu...sila jangan pelik kalo ada pompuan cun yang sedang menggosok2 idung membuang mukus kekuning2an..huhuhu

ok la..tu je nak update...
Continue >>>

wa caya sama lu la!!


wa tu nama adik aku..nama betoi dia nadwa..hahahah..punya pendek nama tu abah aku letak..hahaha...

adik aku nak ambik keputusan pmr dia khamis ni..arini ari apa ye?aku da lupa la arini ari apa..habaq sket..hahah...

ok wa..gudluck!jgn ketaq kaki..mak aku ajak p mandi wap plak..macam nak p ja..heheh....mak ajak kan kena la dengaq kata..
ni adik aku...tak sama langsung ngn aku...hahahah...

p/s:pakcik...ai da update blog..hahah
Continue >>>

kan bagus kalo ati ni boleh diganti dengan ati yang baru...


tu je aku nak cakap..

kalo leh buang ati ni n diganti baru..otak direset semula..alangkah bahagianya idup...

ketenangan amat susah nak dicari..

aku takle nak kua bilik n kalo aku tak kua abah n mak akan ketuk kuat2..aku tanak diorang tgk anak diorang cmni..

plz go dis uneasy feeling...

kan best kalo aku dilanggar n ilang ingatan..hope so...really hope..ada tak ubat nak ilangkan ingatan aa??


p/s: aku tak apa2...i juz need time to cool down myself..
Continue >>>

jangan rindu aku, aku tetap g komen korang n klik tp aku takkan tggl jejak..


aku sangat lemah mental n fizikal...so takde entry buat 2,3 arini..gila jap n membizikan diri dengan kerja yang mula ada..

thanks sapa yg klik..aku klik balik cuma aku tak tgglkan jejak je ye..korang jgn risau..


Continue >>>

nurse oh nurse~


buat cathenclox sila sentap pas baca aku nya entry ni weh...ko kan bakal nurse..heheh...

cmni kesahnya..aku p beli kain nak baju kurung tadik..aku p kedai baju tu sengsorang ja sebab sapa2 pon takdak nak temankan aku..sedih ouh..sorang2 jugak aku jalan2..apa kena mengena ngan topik ntah..hahah..sat2 nak habaq la ni..

pas balik aku tnya la mak aku,mak tak g klinik ke buat pemeriksaan kesihatan..mak aku cakap rabu baru pegi,15hb..tapi 15hb arini la mak..sebabkan mak aku ingat 15hb tu rabu maka dengan terkocoh-kocoh mak aku siap..aku nak makan nasik pon mak aku tak bagi sebab da lambat sangat tu..kul 4 baru mak aku sedaq dia silap aribulan..hehehe...aku anak misali ni pon p la memecut keta p kelinik tu..temujanji mak aku kul 10 pagi..lewat banyak jam gila..

pastu sampai kelinik mak aku kena marah dengan nurse yang keja kat situ..sukati maki mak aku..kalo aku maki mak ko,ko rasa apa aa misi??sian mak aku..sukati dia arahkan mak aku trun sana,naik situ,duduk sini..mak aku da la tak sehat..pastu ko g maki lak mak aku tu..sian mak aku..aku lempang karang baru tau.kan mak aku da cakap tersilap hb..yang ko beria marah asal??doktor tak marah pon weh..sian mak aku..aku suh tuka mak aku tanak sebab kelinik lagi satu jauh..aku suh tuka jugak sebab nurse kat klinik yang agak jauh tu baik ati n santekk..

kepada misi yang suka maki orang tua tu sila la insap..kalo slalu buat kat orang camtu nanti ko kena batang idung ko balik cmna?ko rasa apa??

bukan semua nurse camtu,ada gak baik..tapi sebabkan aku ni agak malang sket asik jumpa nurse yang bekeng ja..yang baik ati lagi santek pon nurse yang cek gg aku saja...

cik ami,ko tu ayu aku tau..ko jangan bekeng2 ye..hehehe

p/s:sapa2 yang rajin komen akunya entry memang aku akan follow blog diorang..fatt chin choy nd cik rara sila tinggalkan link..nak follow...cik rara nya link takle nak kesan lagik..pakcik fatt sila la bg url ye..
Continue >>>

witch doctor~~


wat do u think about witch doctor a.k.a bomoh??ada yang leh pecaya ada yang tak sbb mak aku penah deal ngan bomoh sebab ada orang yang "baik ati" buatkan mak aku sakit..aku tak pecaya sangat but after seen my mum been sick like that aku pecaya yang setan n orang berperangai setannirojim memang ada dan wujud..

tapi sebelum kita nak pastikan yang kita ni kena penyakit yang berkaitan dengan alam yang lagi satu peliz jumpa doktor dulu sebelum nak tuduh2 ye..ada la sedara aku sangat obses dengan bomoh,apa2 pon p jumpa bomoh..ada la 2,3 orang..aku tak suka la sangat2..skurang2nya p la jumpa doktor bukan bomoh. ni demam pon nak jumpa bomoh.p klinik ambik panadol la weyh!ni jumpa bomoh..bomoh cakap la kena sampuk apa2..ceh!aku rasa kadang2 macam budus je diorang ni la..cakap budus cakap aku kurang ajaq lak..

so ditakdirkan yang anak n menantu dia mengidap kanser n menantu dia da tahap kronik da sebab tak jumpa doktor but jumpa bomoh..tak ke pelik tu?at least jumpa la doktor dulu n sahkan takde sakit pape..hmm aku bersimpati la jugak but aku ni jenis keras ati sket sebab penah kena hina dengan family diorang so aku buat budus je..

sedih oo kena tengok mak dihina,abah aku dihina n aku dihina...bayangkan la ey aku ada interview nak masuk um n spupu aku pon masuk um jugak ye..aku ja yang kena p interview sbb yang spupu aku tu takyah interview sbb dia kan dari nilam puri..comfirm masuk..aku kan bebal sket,mana layak masuk um..bak kata orang tu la..aku ni kan takkan diterima kat mana2 u pon...orang tua cakap camtu kat aku..hahah..aku sedih tapi aku tak kurang ajaq ngan dia..aku senyum je..simpan dalam ati sket...off topik la plak..

so aku sarankan jumpa doktor dulu ye sbb banyak bomoh penipu kat dalam dunia ni..takde sesiapa yang bawak sial kat sesape ye..harap maklum..jangan kuno sangat otak tuh...

n statement yang aku akan buat ni bukan ditujukan untuk golongan mana2 ye..orang bertudung labuh cakap lembut pon main bomoh buatkan mak aku sakit n sampai bila2 aku takkan berbaik dengan orang tu ye...so dun judge a book by its cover ye..

p/s: umah aku da ada streamyx..aku leh on9 sesuka ati..nak p tembak nuff sat..
Continue >>>

vote!vote! vote!


sila la vote aku weh kat blog cik intan...

aku amat2 memerlukan vote korang..hehehe..

korang syg aku kan?vote la...

kat sini ye..muah!!

p/s:love u all...

Continue >>>

aku rindu korang,korang windu aku tak?


aku gila rindu kat korang suma..korang pon mesti rindu aku jugak kan??*ayat pasan.jgn layan..hahah

aku tau korang tak windu pon kat aku..tapi aku tetap rindu kat korang..ada yang nak kawen bulan ni kan??kan kak tiqah kan??tahniah...nak adiah ke kak??kalo nak sy pos..hahah.ramai kawan aku kawen bulan ni tapi tak berkesempatan lak nak p sebab aku dok penang lani..ssh la nak p kl sana nu..jauh wooo

aku on9 ni pon kat kedai makan dekat ngan umah aku..besh2..ari2 aku lepak sini kang..huhuh.aku dtg sini pon sbb aku nak bt resume..aku tak penah buat resume,korang tolong la aku weh..aku tak reti nih...

aku ni dok umah makin besaq lak ukuran badan aku ni..berkembang wooo..gila ah..aku gemok sangat da..apa boleh buat?mak masak sedap..hahah...aku malas lak nak masak.aku buat bisnes jual dadih je kat umah..tiap ari aku paksa budak belakang umah aku beli dadih aku buat sampai tok wan dia mai umah cakap camni kat aku "pandai hang no juai kat depa ni..abeh duit aku"..hahah..tu membuktikan dadih aku sedap weh!!bangga gilalala..sila jeles..sapa2 nak beli mai la umah aku..aku juai 5 kupang ja..murah kan??

ok aa aku malas nak merepek lagi panjang..aku tayang muka aku leh??takyah la...malas lak aku nak tayang muka comel aku..hahaha..

p/s: tolong bg tips buat resume weh!!
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010