miss him...



miss him so much


lama giler aku tak jumpa ngn dia nih...2 bulan tu tak jumpa...semalam baru jumpa dia.dia dtg ambik..tp aku nih ngada sbb aku tak larat sgt sbb rs nak dmm ja..dgn sesema lagi...sorry cyg sbb termarah...sory ey...nmpak cm tak appreciate je kan?sorry sgt2..i really appreciate u dear...

semalam jugak @ arini besday aku..g celebrate ngn my dear..dlm smart tunnel tepat kul 12 aku nya besday..cm best je...kitorang 1st time masuk situ..hahahah...ntah pa2 kan??

ok dear, thanks....

Continue >>>

duit2...


susah kan takde duit kan?kan?
nak g mana pon ssh kan?nak g tgk wayang ssh, nak g shopping pon ssh..suma pon ssh...huhuh...
so sbb duit gakla aku menapak p komtar sbb nak urus pinjaman aku..huhhu...aku tak ambik ptipuptn..heheh..

nak p sana kena naik feri..aku p sorang2 ja..sian aku..naik bas lak tuh..sbb aku tak pandai jalan kat pulau..nnti sesat lak aku...aku yang ayu lagi sopan pon p la sana...pakai baju kurung lak tuh..punya la sopan kan??

masa aku nek feri tu lak,ada lak dak2 cina dok sebelah aku...hingaq gila (bahasa melayunya bising).aku pon duduk la sambil pndang lantai..sopan kan padahal dalam pla hotak aku ni dok menjampi serapah org2 yg dok sebelah aku..bising sgt..dah la dok depan2 ngn aku lak tuh...

pastu da nak sampai trus aku lari sambil pakai heels trun feri tuh..dasat tak aku..hehe...aku setel suma kat komtar n g plak pjabat agama islam nak ambik biasiswa n then setel trus keje aku..fuh lega setel...

2 jam je keja aku setel.aku balik nek feri gak..masa aku nek tu plak ada mamat jaga pintu tu cakap kat aku "ai,cepatnya balik"..aik??pelik aku..napa plak dia cakap kat aku cmtu?aku confident la dia cakap aku sbb aku org last yg masuk feri tu sebelum dia tutup pintu tuh..aku malas layan aku pon dduk sebelah taik burung...hahahah...sbb pa aku dduk sebelah taik burung??sbb aku tanak sapa2 dok sebelah aku..pndai tak aku??pandai kan??

n then,ttba ja ada sora org tnya aku "keje ke blaja?"..aku malas nak layan sbb tu budak jaga pintu td..dah byk kali tnya aku jawab la blaja lagi..muka baby face ni takkan la da keje..hahahah...so, dia mintak nak dduk,aku cakap dduk jela,bukan feri aku nak halang dia dduk..aku malas cakap ada taik burung kat krusi tu..lantak dia la...dia tnya aku dok mana, aku jawab seberang jaya..hahah..tipu suma tu..nama aku pon aku tipu dia..wahwahwah...pastu dia tnya umo aku, aku tanak jawab,aku suh dia teka...dia cakap umo aku 18 or 19!!!!!wah!!!!sukanya aku....hahahahahah...aku awet muda!!!

tula aku nya obstacles sorang2 g sana tnpa ditemani sapa2..pakwe pon jauh nak teman2..waaaaaaaa...

p/s:jgn jeles incik senapang ye,kite awet muda..heheh
Continue >>>

family aku...



nih aku nak tayang gmba family aku...aku pon malas nak lepak kat paku lima kafe (kedai makan sebelah kampong aku yg ada wifi) da maju kampong sebelah aku nuh...kampong aku bila nak maju??hehehe

nih la family aku..tak cukup korum nih...adik laki aku 2 org sebok layan tetamu, abg aku pon sama,kak aku lagi sorang lak semayang time nih...adik bradik aku ramai..9 orang..

suma cakap muka aku n adik bradik lain tak sama...badan aku pon besaq sket dari yg len (besaq sket ja ey)tp takpa..tula specialnya aku..hahaha...ok la..aku malas nak memuji diriku sendiri...tgkla ye...dari kiri berdiri (mak, abang ipar aku amin, kak na n abah), dayang2 yg duduk simpuh yg sopan bangat tuh (aku, kak un, n adik pompuan aku, wa)
Continue >>>

result oh result!!


aku nya result da lama kuaq dalam mggu lepas sampai slip peksa kat umah aku...
abah aku yg bukak dulu result aku...slama ni pun apa2 surat aku yang sampai kat umah aku mmg abah aku yg koyak n baca dulu..sampaikan la kad2 raya aku pon dibaca skali..adeh...ilang privacy aku.kalo time bulan posa mmg aku sedia menanti depan pintu takut abah aku baca..mana tau ada kad yang peminat aku ke (aiceh pasan artis)haha...marka @ pakwe bg ke tak ke kantoi aku kena bambu..heheh...eh merepek lak aku nih..ok2...cita betoi lak ni..

abah aku bukak n baca result aku n kak linda aku panggil aku cakap abah nak cakap sket ngn aku..aku tnya napa abah aku tunjuk result aku n marah aku cakap main2 ke kat sana?tak blaja ke?aiseh..aku cakap la aku dah bt sungguh2 dah tpi nak bt cmna tu ja aku leh dapat..sedih2..tapi sekurang2 nya aku naik jugak pointer aku 0.5 dari sem lepas...kalo abah aku tau sem lepas aku dapat brapa mati aku kena berletiaq..sem lepas punya slip aku dapat dulu dari abah aku,aku sorok dalam2 punya dalam peti besi aku..wahwahwah..sapa pon tak tau..kalo tau mampos...pandai tak aku bawak sorok???

naseb bek aku pndai sorok kalo tak mmg abah aku marah..kalo aku terang napa aku nya result cmtu msti abah aku takle trima..sebab sem lepas mmg aku byk masalah yg menyerabutkan kepala hotak aku yang sempit n padat nih..aku takle cope n collapse masa exam..truk kan aku?so jgn la nak menyerabutkan kepala aku time exam..nnti aku bertukar menjadi SAILORMOON!! mau??heheh

ok2..malas nak merepek lelame..

to senapang: congrats!!!dekan sem nih!!!bgganya i....hahaha
Continue >>>

weh!!!rindu korang!!!


sory kengkawan...aku memang slow sket kalo kat kampong..mna ada tenet weh...
aken surf..mu rindu kat kawe ke??hehehhe...sory weh aku aku bz gila dok umah.bz menternak badan...wahwahwah..nntikan perkembangan badan aku yg macam di pam2 nih..hahahaha...

rutin harian aku kat kampong:-
1)kacau kak linda aku ( dia nih oku sket sbb penah jth n efek otak)..aku mmg suka kacau dia tidoq la..best..sbb satgi dia ngamok..hahahah..bila ngamuk dia kutuk aku pendek..ada ka ptt..huhuhu..aku yg tggi nih dia kata pendek..hahahah
2)tolong mak aku masak..hahahah..pandai woo aku masak..hehe
3)tolong tgk tv + rosakkan tv..bukan aku nak bg rosak..dia yg nak rosak sendirik..maklumla tv sekenhen serenade..huhu
4)juai askem mlaysia..mangsanya budak2 jiran2 aku..heheh
5)tidoq...zzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010