pala hotak yg kreatif..


aku rasa org yg bt patung ka apa ntah yg kat bawah ni mmg kreatif gila la..dah la leh pikiaq or imagine dalam pala dia n then leh lak transform ke bentuk yg real yg leh kita tgk.aku bukan pa..ampa jgn pikiaq len lak pas tgk nih..aku tak galakkan pon..kalo yg dah kawen tu aku tak kesah pon..hehehe..malas nak merepek panjang2..mu tgk nih kawan2..aku ambik kat profile sapa ntah..tak kenai..heheh..sori yek tercurik ambik sbb cntik n kreatif sgt..


kreatif kan??jeles aku tgk kekreatifan org yg bt nieh..jeles2!!aku jeles..aku pon nak kreatif cmtu gak!!!
Continue >>>

gambaq2 poyo


ni gambar2 poyo yg aku tangkap gn webcam aku..poyo nak mmpos@mati..heheheh...aku letak jela ey..kalo nk tgk tu,tgk jela...hahha..kalo ada yang ada masalah mata pasni sila la jgn salahkan cek..hahaha...tu sendirian berhad punya komplikasi..hahah...ok2..sila tgk sila


ni gambaq aku nak kuar makan..hahahah..muka lapaq..tp ok ja.menten ja..heheh


ni gambaq 1st aku tangkap gn webcam nih..siap letak luv lagi..jgn jeles..hahah

ni dalam bilik sebelum p kelas...sila abaikan muka aku time nih..hahaha..poyo nk mati..


peace!!jgn marah aku kalo gmbaq2 yang aku upload ni sebbkan mata ampa pedis2 ka gatai2 ka..maap2..hehe
Continue >>>

malasnya..


aku malas nak mampus la....
basuh baju malas....
lipat baju malas...
malas nak kemas2 nak balik penang..
eee...esok aku nak setelkan suma la..
nak pack2 barang balik penang..
gudbye kl....
gudbye um...
gudbye bilikku yg somel2..
gudbye makcik dewan makan..;.
gudbye kera2 yg byk2 ni...
gudbye kwn2..jumpa sem depan...
gudbye kedai makan yg slalu ngadap muka aku yg slalu melantak ni..
gudbye ikan kat kolam.....
gudbye kat bilik mandi yang slalu takdak ayaq..
gudbye kat katil yg wpon tilam dia keras aku leh nyenyak tidoq gak nih..
gud bye sume!!!!!!!!!!!!!!!
Continue >>>
 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010