kalo nak kencing pon jangan aa depan aku..


tajuk ada kaitan dengan pengalaman aku arini ye..tak sangka benda ni suma leh terjadi kat aku..waaaa...nak cita pon aku malu..tapi aku nak cita jugak..huhuhu..

ok ceritanya berlaku pada waktu petang...tadi kan aku g melawat kawan2 sapa ntah kat umah diorang kat zoo sana..hahah...aku g zoo weh!!syiok ooo...aku ingat aku akan boring tapi takde la boring mana pon.walaupon tempat tu busuk tapi suma binatang comel2 mak ai cm aku *statement pasan..jgn layan..

pastu aku pon p la mana??aku nak p lawat zirafah sebab aku nak tanya tips "apa rahsia cik leh jadik tinggi sampai lagu tu?" tapi dia buat bolayan ja kat aku yang kurang tinggi ni..aku teresak2 nangis sambil menutup wajah yang tak berapa nak ayu ni..*mana macho weh nanges.sapa percaya aku nanges tadi mmgla...mmg la ape?mmg la nak suh aku bg cekelat seketoi..

tapi tadi aku p ujan pulak dah..lebat lak tuh..tapi boleh tahan aa besaq tempat dia sampai aku nya kaki melecet2,,dulu da p tapi aku tak pusing abes zoo tu..sedey sket..kali ni aku nak teroka setiap penjuru zoo..tapi napa barang dalam zoo mahal nak mati aa??askem yang lua jual singgit dalam tu jual 2 hengget..apa ekslusif sangat ke askem dalam tu aa?felik aku *tiru izan..hahah

ha korang nk tgk apa yang pancut kat aku tadik?meh aku nak tunjuk..bukak mata luas2 ye..napa?tak caya aku leh abadikan benda ni??hahah..korang jangan tak caya..meh aku tunjuk..

korang nampak zirafah tu tengah buat pa?apa??tak nampak??meh nak tunjuk zoom sket..

tu dia tengah pancut dia nya kencing..lama woo zirafah ni kencing...byk gila dia nya air..*eh yang ni takyah elaborate kot..hahahni bukti aku tengok dengan mata kepala aku sendiri..

meh la aku tayang gamba aku..korang nak tengok tak?tanak tengok pon takpe..hahah

ni kamera pinjam..terpeleot aku nya tangan..terer tak?beruk makye..eh bukan2..orang utan..bukan yang pakai baju ungu@violet tu ye..tu kat blakang tu ye...gajah berkaki empat gelek2..aku teringat lagu yang aku penah ajar anak2 murid aku kat blog anisa hang tuah..sweet gila lagu tu sebab dak2 tu kena gelek masa nyanyi..nak tengok aku gelek masa nyanyi lagu ni??tak mungkin aku bagi tengok..esklusif tuk anak murid aku je ye..
ini singa ye adik2..adoi aku nak balik jadik cikgu tadika balik..windu ngan anak2 murid aku!!


balik aa apa lagi...aku mengantuk gila da nih..nak tidoq sat..aku frust aa ngn nuff sbb aku nya earning tak naik2 pon..

p/s:aku da klik sampai lenguh da tapi earning aku tetap tak naik..aku frust weh!!huhuh..

16 comments:

~claizani~ on November 16, 2009 at 7:58 AM said...

wekeke..ngitai zirafah kencing..
eeii..xmalu ek..huhuhu

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- on November 16, 2009 at 8:20 AM said...

eyes2eyes penah gak camtu --> klik2 bagai nk rak.. tp earning xnaek~.. humm.. geram. xtaw knape.

atiQah adNan on November 16, 2009 at 8:55 AM said...

akak dah lame gilerr tak jenguk kawam-kawan kat zooo.. haha..
wah..dasat ni kencing secara terbuka..huhu~
takpe.. takpe... kadang-kadang nuff tengok traffic jUga kot dear..
takpe cuba lagi k akak selalu klik nuff violet tau...

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro on November 16, 2009 at 11:12 AM said...

lorr hg tu...awat la duk p posing tyme dia duk bersiram tu...malu la dia....wakaka

intanurulfateha (◡‿◡✿) on November 16, 2009 at 11:23 AM said...

.haiyoooo
.x senonoh!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on November 16, 2009 at 12:56 PM said...

babe..
hr isnin bru check earning coz nuff update hr isnn

miss izan on November 16, 2009 at 1:51 PM said...

bongok punye zirafah. hahaha

aku klik sampai patah jari. apsal tak naek? dia tak suke ko kot. muahahaha

violetless on November 16, 2009 at 3:56 PM said...

~claizani~: tak mo la ngintai dia kencing..tertengok je tu..hahaah...janganla ketumbit pasnih..

--silent silhoueette--: tula pasal..sedih ouh camtu...fed up da pon nak klik tapi kan sy ttp klik org nya nuff jugak..

atiqah adnan: ouh kak tiqah da lama ey tak g?patutla ada yang panggil nama kak tiqah..hehehe...
kak tiqah~diorang kem salam (kawan2 kak tiqah)heheeh..

yeke??nuff tgk traffic ke??ala..sedih2..takpe kak..kak dtg je akak klik ey?

takamine kyomaro: aku malas nak taip ir prof ko tu..pasan je la ko nih...tula..tandas ko da tutup..mana lagi diorang nak kencing..tak gitu??hahah

intanurulfateha: hehehe..nak bt cmna dtg wrong timing..hahaha

~c.h.e.n.t.a.l.y.a.a~: yeke?tapi kan mmg tiap mggu check mmg earning tak naik2..y?y?sedih jap..

miss izan: tul ke ko klik sampai patah aa??ko jangan...hahah

Mario on November 16, 2009 at 6:15 PM said...

wei...penat gila ak kejap2 dtg blog ko klik2 nuff ko...takan tak naik2 wei...aku nyer naik byk wei...ni yg aku geram ni...

violetless on November 16, 2009 at 8:52 PM said...

ko saje je kan nak bagi aku jeles kan??ko mmg aa...aku jeles aa..aku nya naik sket ja weh..aku sedih...

Cik Cookie on November 16, 2009 at 9:51 PM said...

xde tandas ke kat zoo?

violetless on November 16, 2009 at 11:48 PM said...

dia tak sempat kak nak g tandas.hahah

Mark on November 17, 2009 at 1:36 AM said...

bukti ambik gmbr ngan zirafah kencing tu bukti terbaik.. br xde yg cb buat spekulasi mengarut...

mello on November 17, 2009 at 7:23 AM said...

woo.. beliau pulak berkata "jgn la skodeng blakang aku".. kekeke

violet, knp ngan shout mix ko eh? berkali5 aku refresh tp mcm de prob je..

dan berkali5 jgk aku klik potato..wakakaka

Aidi-Safuan on November 17, 2009 at 8:46 AM said...

tuh bukan kencing tuh...dier nak susukan anak dier la tuh.hoho

violetless on November 17, 2009 at 8:59 AM said...

mark:tul2..sbb tu la ambik gmba tempek kat sini..kang ada lak cakap ngarut2..hahah

mello: jap aku g klik ko nya nuff...sat noo

aidi-safuan: hahaha..ngarut je...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010