intan's birthday contest



aku tak penah masuk contest pape..ni 1st time aku nak masuk ni weh..sila bagi sokongan tak berbelah bahagi darab tambah dan tolak kat aku taw..aww...huhuh..aku nak masuk lama da tapi aku tak tau nak bt karangan apa pasal cik intan nurul fateha ni..panjang tul nama cik intan nih...

tu atas tu cik intan nya header..ok sebelum aku taip pape kan aku kena bersiap sedia dulu weh...meh aku p mandi dulu pastu pakai baju suma ye..pastu kan kita kena la ehem2..tgk bawah ye...
kena la mekap dulu kan??letak lipstik dulu baru leh taip dengan konfidennya..huuhuh..sila kagum weh aku bersiap kemain nak taip entry nih..*aku tipu je..korang caya ke?hahah

ok 1,2,3 cobaan 1,2,3..ok aku nak mula menaip benda yang berkaitan dengan entry..aku da lama follow blog cik intan sebab blog cik intan sangatla warna warni dan banyakla cita pasal diri cik intan ..yela..takkan nak cita pasal aku kot kan??

segala syarat2 yang cik intan bagi aku da buat..kalo nak tau sila la p blog cik intan sendiri ye..aku malas la pulak nak elaborate lebih2..entry yang aku sangat-sangat suka yang cik intan penah tulis ialah...jengjengjeng..pasal chacha..aku paling suka entry ni..entry ni la aku tau pasal chacha is adopted..aku ingat kan tu adik kandung cik intan sebab cik intan jaga macam darah daging sendiri..sangat2 terharu la..

chacha pon takkan terasa kurang kasih sayang dalam famili cik intan..cik intan banyak cita pasal kenakalan chacha ni..comel gilalala chacha ni.kalo tak caya korang g la tengok dengan mata kepala sendiri..aku suka how she take care her baby sis..sangat2 penyayang la di mata aku..sebab aku suka budak2 kecik tambah2 yang pandai n banyak cakap macam chacha..

cik intan ni jugak sangat2 sayangkan dianya en hairi..loving couple walaupon diorang bercinta jarak jauh..2 thumbs up la cik intan..sangat susah menahan rindu kan cik intan kan??tapi saya sangat sedih kalo cik intan gaduh, eh bukan selisih paham ngan en hairi sebab dia akan away 2,3 ari..tapi kadang2 cakap nak away tetiba ada entry 2,3 jam selepas itu..heheh..cik intan sila jangan marah ye..

ouh lupa nak cakap yang cik intan jugak pemenang give away yang aku buat bulan lepas..korang yang terlepas..tula..korang sape suruh tak view aku nya blog slalu..kan da melepas..sian korang..hahahah..korang leh baca yang aku nya pos laju da sampai masa ni..

blog cik intan gak banyak sangat tutorial yang korang leh ambik buat cantikkan blog korang..aku banyak blaja nak cantikkan blog dari blog cik intan la..tq cik intan...lots of thankz..memang senang nak paham ayat cik intan ye tuan puan..sangat senang nak ikut..sesapa yang nak cantikkan blog or nak tambah pape tapi tak reti g la tengok blog cik intan..mesti korang pahamnya la..

ok tu ja aku nak cakap..kalo korang nak tau lebih2 sila la g tengok blog cik intan yang comel tu..perkataan comel paling banyak digunakan dalam blog cik intan..kalo takde perkataan comel gtau aku...hehehe..kat sini pon banyak jugak perkataan comel kan?kan?kan korang kan?comel cam aku kan??kalo korang kata tak, aku buat seperti kat bawah ni..hahaha..


ok tu ja aku nak merepek..aku arap aku dapat aa..doa2 la kat aku sama weh..sebab aku tak penah menang pa2 g weh..kalo aku menang aku tayang aa kat sini..hahaha..

p/s: aku nya earning da naik cik mario..hehehe...ko klik lagi..tapi takdo la banyak pon..

13 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) on November 17, 2009 at 12:03 AM said...

.heee tenks! ;)
.tunggu result ekk

violetless on November 17, 2009 at 12:28 AM said...

okeh..tak saba....

cik EPAL on November 17, 2009 at 7:15 AM said...

harap harap menang..hehe ;)

Aidi-Safuan on November 17, 2009 at 8:45 AM said...

good luck then~

atiQah adNan on November 17, 2009 at 9:12 AM said...

ni contest ke dear..
heheh

violetless on November 17, 2009 at 9:22 AM said...

timaseh cik epal n adi-safuan...

a'a kak..contest..hehe

ekopelancongan on November 17, 2009 at 4:21 PM said...

salam kembara bailet..

owhh..

kirenye selama ni ko juara kalah menang naseb ek..

ngee..

violetless on November 17, 2009 at 6:40 PM said...

ceh..ko jeles..

Fatt Chin Choy on November 17, 2009 at 9:48 PM said...

chacha tu bakal awek aku tau

violetless on November 18, 2009 at 12:20 AM said...

kopasan..sekian..ahah

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro on November 22, 2009 at 12:46 PM said...

anda ditag,sila amik ok thx

日月神教-任我行 on May 3, 2010 at 8:04 PM said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

炒米粉Ken on May 11, 2010 at 3:44 PM said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010