gedik la hang ni!



aku yang menggedik nak buat post gak..hahaha...

aku ngah fenin2 ubi buat assignment...gila aa tgh exam pon assignment pon tak siap g..hahah..sila babab laju2 sy ni k?


p/s: ni salah satu koleksi baju ungu den..hahaha...aku tau aku memang gemok..sila jangan tego kalo takmo kena makan ngan aku...huu

19 comments:

Privacy_Resident on November 8, 2009 at 6:03 AM said...

siyes tak jadi tegor.
matilah kene makan sat lagi.

haha!

Cik Sri on November 8, 2009 at 8:48 AM said...

mmg peminat setia ungu nmpknye
hehe
:)

JMR on November 8, 2009 at 9:27 AM said...

series..kalo ko mkn aku, sebln ko kenyang..;-)

Farhah Zaidah on November 8, 2009 at 9:38 AM said...

x gmuk pun la yang...cntik r bdy..eh...nk tnya..serius ke cik violet nak simply pretty 2...?

Jijahh @ f.k on November 8, 2009 at 11:47 AM said...

alahai gemok tang mana tu ?? tak nampak pun ropol ropol ??

HonEyBuNNy on November 8, 2009 at 11:50 AM said...

adoii....mana da gemok..normal la tuh...aik??tgh2 exm pown da lg esmen??lg tension neh...huuhuh

violetless on November 8, 2009 at 2:24 PM said...

privacy resident: ha tau takut kena makan ngn aku..wahahahha..aku mmg kejam...

cik sri: mmg suma benda nak ungu..sampai mak pon muak asik pilih ungu je..

JMR: ko mmg nak kutuk aku gemuk aa tuh..huhuhu

farhah zaidah: jgn tertipu dengan gmba...bukan ukuran sebenar..hahah..kalo tak nyusahkan cik farhah sy mmg nak..

jijah@f.k: ala akak ada sembunyi kat dalam bau2 tuh...akak tak nmpak..hehehe

honeybunny:tau takpa..punya tensen la nak ngadap buku lagi nak ngadap assignment lagi..

miss izan on November 8, 2009 at 4:54 PM said...

nak baju cam tu gak weyhhhhh...
siyes comel! ;)

sukiminna on November 8, 2009 at 5:04 PM said...

gemuk kemendenye la hang ni.. dah cute ler tu..nk kuwuih camna lagi

violetless on November 9, 2009 at 12:46 AM said...

miss izan: hg try p tgk kat jusco ada lagi tak??berbaloi2 weh..murah je..tu je mampu aku bli..hahah

sukiminna: nak kurus lagi!!

ciK LyndaWawa igUana on November 9, 2009 at 3:05 AM said...

takde la gemok sangat..ok la tuu....huhuhu..

violetless on November 9, 2009 at 5:44 AM said...

yeke?huhhuhu..nk kurus sket lagi la..

ajie on November 9, 2009 at 8:29 AM said...

gemuk ke? hehehe saya memang suka yang gemuk... ngorat boleh... hehehe

HonEyBuNNy on November 9, 2009 at 8:34 AM said...

hhehheh...ptot la ila cm knl je blik tu...jusco rupanya...terpk2 gk d mana ya ila pnh tgk blik itu...hiihih

Cik Cookie on November 9, 2009 at 9:36 PM said...

rilex sis,...
enjoy ur life.

violetless on November 10, 2009 at 4:01 AM said...

ajie: awak mmg nak kena makan ngn sy ni sebab awak cakap sy gemok!!

honeybunny: senang g jusco..muarh pon murah.hahahah..bajet2

cik cookie: i'm enjoying my life ni kak..

ajie on November 10, 2009 at 11:20 AM said...

saya sokong ape yang wak cakapkan je.. hehehe

cik EPAL on November 10, 2009 at 6:53 PM said...

siapkan assignment dulu ;)

violetless on November 11, 2009 at 10:00 PM said...

ajie: yela tu..mana ada sy cakap pon..

cik epal: udah siap dong..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010