berperang bersama tok ti...


ha aku tengah menjerit memaki dan sebagainya kat penghuni tak berdaftar n tak baya pon yuran kolej nih..da la mahal woo yuran kolej ni satu sem..dia senang lenang ja nak masuk duduk secara free of charge! mana aci!

aku tadi ngan kawan sebilik aku yang lebih terkenal dengan gelaran moksing kat sini pon mengamuk sambil terjerit2 manja..(*dia ni kalo gelak korang takle beza gelak dia ngan gelak ahli sihir zaman tok naduk dulu tuu) moksing pon guna senjata hikmat dia melawan penghuni tak malu ni!!dia guna botol woo..leh tunjal2 sket kepala heekkk ko tuh!aku guna kamera..bia korang tengok sendiri muka makhluk tu..bia padan muka dia tu!

aku ni jenis malas sket nak guna kekasaran aku nak pukul2 suma..aku ada ati perut lagi walaupon tiap2 malam aku pasan dia curik aku nya megi,kopok,jajan dsb..aku saba g bangun2 tengok tinggal kulit dia ja..pandai makan pandai simpan aa..ni leh lak terang-terangan tunjuk yang dia curik..mana tak hangin aku..aku da la sengkek..duit dalam purse ada lagi 5 hingget je pon sebelum rabu nih..rabu ni aku balik penang!!yeay!!

aku orang penang tau..gila bangga cakap pasal penang..ok da2 sebut pasal penang ni..kita sambung lagi ye...ke malas da korang nak baca..meh aku tunjuk terus la gamba dia..kalo korang cam dia,korang boo je sama dia ye..tak pon baling la pape kat dia..geram lak aku..

ni pasan tak tok ti tu nyorok blakang botol tu..tu la port dia tetiap malam..see!!tu dia dah kuar da dari tempat persembunyian dia..
gamba kabur sebab kena lari kejar dia..ni dia ada ati nak tido atas katil malam ni!sangat tak malu!yeay!!berjaya halau dia kuaq!!!!

camna la aku nak tinggalkan bilik nih..mesti masuk lagi n buang air kecik dan besar selama sebulan lebih!adoi sangat rungsing memikirkannya *pitam jap tak caya leh tulis ayat cmni(tiru ayat tandas lelaki tapi dia da pindah blog da tapi aku lagi suka blog tandas dari blog pelakon)plzz take note incik tandas..

p/s:sesapa yang pandai tolong la ajar aku camna nak naikkan earning nuff aku..asik 2 hengget tak naik2...aku cek tadik ada la naik 25 sen..tolong pelisss..

8 comments:

miss izan on November 15, 2009 at 12:17 PM said...

arghhhhh..tipah tertipu sama itu tok ti! mencik la..hahaha

Cik Cookie on November 15, 2009 at 1:08 PM said...

Cik Cookie pernah lemaskan tok ti nih dlm longkang.
gila kijam.

ciK LyndaWawa igUana on November 15, 2009 at 1:24 PM said...

huhu..bgs tu kawh wat ngan tok ti..leh wat exercise kejar mengejar...

Fatt Chin Choy on November 15, 2009 at 8:44 PM said...

mesti korang teriak trauma kan
hahaha

violetless on November 15, 2009 at 9:30 PM said...

miss izan: ko ingt sapa aa cik izan aa??tok ti terkenal tu ke??takkan la aku nak perang ngan dia yang tak buat salah pape kat aku tuh..huhuh

cik cookie: uih kejamnya akak nih..hahahah...

cik lyndawawa iguana: tula...slim sket..hahah

fatt chin choy: mesti la...tu mesti..pompuan kan..

cik EPAL on November 15, 2009 at 10:24 PM said...

ingatkan siti nurhaliza tadi..hehe ;)

nhmnrh on November 15, 2009 at 10:47 PM said...

tikus ni tk padan dgn kecik. menyempat je dia mencurik. haih.

violetless on November 16, 2009 at 1:10 AM said...

cik epal: jgn tertipu dgn tajuk...lupe ke cik epal?

nhmnrh: tula..badan kecik je tapi kalo bab mencuru mmg no 1

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010