beronggeng dengan timah ronggeng...


sapa timah??
kawan aku ke?

napa aku cakap beronggeng?
sebab aku suka ronggeng ke?
eh, tumpang tnya ronggeng tu apa?

aku ni nak cita pa sebenarnya?
ooo..aku lupa nak cita apa la weh..
sila jangan baling kulit doyan kat aku..(err musim doyan da abis kan?)

ok2 sebelum korang betol2 baling kulit doyan kat aku laju2.meh la aku nak story mory sket apa yang aku buat kemarin (kemarin tu maksudnya semalam la..sabtu arinye)meh la aku tayang weh gmbaq2 aku..

ni la kawan2 aku serumah dulu masa aku time aku buat diploma dulu..kira cam reunion la..gila besh...apsal aku nmpak gemuk ni weiii..oohhh tidak!!!
ok nmpak kecik sket..baju tu wat aku nampak gemuk tau..sila jangan salah paham..heheh..asik gmba aku ja kan..siap duduk atas pelamin lagik..gmba pengantin betul tak tayang2 lagik.heetimah dan arul...nila pengantinnya..laki dia da tukar baju la..da sedia nak basuh periuk belanga da.huuhu...semoga bbhagia ke anak cucu cicit ye..nyampah bila gmba aku tak sedia depa tangkap..tapi aku bukan nak tunjuk gamba aku ye..aku nak tunjuk tumbesaran kawan aku..dulu badan dia cam aku..heheh..pasan kurus jap..hahah..

umah dia kat negeri 9..aku malas nak buat skroll box..hehe..so skroll down sendirik la ye..gila besh walaopon jauh gilalala...

p/s:bila pulak aku nak kawen ni weh??heheh..sila kelik weh..weh,apsal 2 hengget lagik aa??korang kelik ke tak ni weh??ahahah...

11 comments:

Farhah Zaidah on November 1, 2009 at 10:57 PM said...

emm..bestnya tgk org kawin...huhu...
alaa..cik violet rm2.00 kra ok gak 2...frhah ni ha...x smpai sehinggit g tau..x brgrak2 pun..koma ke apa nuff tu dh pkat lnggar dia..huhu..

Cik Rara on November 1, 2009 at 11:12 PM said...

bile lg anda mao kawin? :D

violetless on November 1, 2009 at 11:26 PM said...

farhah: tula koma ke apa..tak larat nak p tembak da pon..lagi2 kat farhah mmg slalu p tembak la..apa kena ntah..dia takmo kasik duit kot..

cik rara: cik rara sponsor suma nak aa..eh cik rara eh..eheh

Privacy_Resident on November 2, 2009 at 7:23 AM said...

amboi da nak kawen :P

violetless on November 2, 2009 at 1:10 PM said...

nk kawen ngn sapa topex??ngn ko??haha

butterfly on November 2, 2009 at 5:14 PM said...

waaa...best kan lau g wedding membe..
terasa mcm kite dh dewasa je..[ayat cover tuk tua]..

Cik Cookie on November 2, 2009 at 6:47 PM said...

fass br buat kwn kamu

pssst:nuff CC xjln pun.ko klik x CC pya?CC klik yg kamu 1juta kali tau tiap kali msk blog kamu.hurmmm...

aken_surf on November 2, 2009 at 7:19 PM said...

klu ko kawin nnti jgn lpe ajak aku eh...nk mkn nasi mnyak ko..adus,,,cter psl mkn ni...lpar ar plak...nk g mkn dlu ye..

violetless on November 2, 2009 at 8:07 PM said...

butterfly: hahahah...rasa muda g ni..pasan muda...kahkahakah

cik cookie: nak p kelik msti nuff tido..maseh kak sbb rajin kelik..

aken surf: hepi besday tuk ko ye..nasi myk aku?ngn sapa weh?

HonEyBuNNy on November 5, 2009 at 2:51 PM said...

waaa..beshnya tawin..hiihih...bila eh nak tawin..huawwaw

violetless on November 6, 2009 at 1:36 AM said...

waaaaaaaaa...ila ni..nak kawen ngn spa??

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010